Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ben 1. sezonu bitirdim, 2'yi indirmemiş olduum için anca durabildim mesela. O değil de çarşamba günleri di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 gossip girl izleyenlerin banını talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 olm gossip girl çok garip bi dizi. kız arkadaşım tutturdu gel izleyelim gel izleyeliml diye. bir oturdum o ne aşk üçgenidir arkadaş. cem yılmazın deyişiyle "tüm mahalle tren yapıyor". işin kötü yanı ona nolcak buna nolcak derken bütün sezonu izliyorsunuz. evlerden ırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 gossip görl öyle bi dizi ki, iki aşık gencin birinin annesi ile birinin babası bile aşk yaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 gossip girlde 8. bölüme geldim herkes birbiriyle olabilecek bütün kombinasyonlarda sevişti. bizde tek bir seks sahnesi için bir sezon bekleniyor anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi kanıma girmeyin şimdi indirip izlemeye başlıcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dun seyrettim bende, konuyu fln hicbisi anlamadim da etek var dizide, liseli etegi hemde. bide acemi cadi var, onun da etegi var. dizi fazla mukemmel arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 fede said: gossip girlde 8. bölüme geldim herkes birbiriyle olabilecek bütün kombinasyonlarda sevişti. bizde tek bir seks sahnesi için bir sezon bekleniyor anasını satim ağzından mı öpmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hayır http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=f%C4%B1rat+esprisiyle+prim+kovalayan+it+o%C4%9Flu+it&a=sr&kw=f%C4%B1rat&au=kelevelelis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ahaha ardımın lobu ne oalcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 NASI BİRLEŞTİRİYOSUNUZ SİZ BU TOPİKLERİ ARKADAŞIM!!! TOPİK BENİM TOPİİİMDİ.. ozan! şş ozaaan! topiimi eski haline getir lan >.<' ben başlattım bu topii benim toppiim bu. benim küçük sırlarım bu. başlatan dragonmeks yazmalıydı !! >.<' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bu cidden gossip girl uyarlaması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 uyarlama değil çakma diyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yok canım, uyarlama. maskott da muse'dan "çalmamış", esinlenmiş. =p neyse ne işte, hakkat öyle mi? öyleyse cidden sinem minem dinlemem, televizyon kırdırır bu. (bana ne gerçi, izleyen düşünsün.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 adamınbiri said: blazkowicz said: gossip girl izleyen bu kadar üye olamaz ya. bende üzüldüm şimdi reis kendimi garip hissettim kılıbık abi bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 çet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ulan niye herkezde iphone var görgüsüz ayilar. görmemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yok be nokia e serisinden bişey de gördüm, belki de blueberydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gossip girl'de serena kafası bozulunca cep telefonunu çöpe atabilecek kadar taşşaklıydı, bunlarda böyle birşey olmadığı için 1 tane iphone vermişler ellerine, takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 cet ne lan cet ne. allah sizin belanizi vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
voodoo_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 şimdi bu çet chuck mı oluyor??? hadi canım sen de oradan...o chuck'ın yan cebi bile olamaz bu dizi de tutarsa senarist olacam ha. çok başarısız hem senaryo hem oyuncular nanayyy. la bunlar lise son talebeleri.utanmasalar f430 la okula gidecekler. ah ahhh...kara bahtım kör talihim... çok tepkiliyim çoookk... blair'in oyunları daha kurnazcaydı.bu ayşegülün oyunları pek sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 - Su ben, kayboldum - Tamam, nerdesin? OF ASJ ALSKJFŞ ADLKAİSŞL MŞDSFLKSNM ASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 o değil adam buluyo kızı. kıçında gps var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 orgy istiyoruz dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar