Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sinemin yeter diye böğürmesine hastayım. Çok sarsıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 o bağırınca kendi hayatımı sorguluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Wispy said: Sinemin yeter diye böğürmesine hastayım. Çok sarsıcı ahah o kız baya güzel bişeydi dişlek salak bişey olmuş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kötü oyunculuklar görüyoruz ama sinem kobal kötü oyuncu bile değil yani türkiyede tanınmış bir isim olması bizim onun ismini bilmemiz tanımamız çok üzücü.kızda kabiliyet adına yetenek adına hiçbirşey yok.ne bilim sunucu olsaydın bari manken olsaydın. ne mimik var ne vücut hareketi.odun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ya oyuncu olarak çooooooooooooooook kötü ama kız türk standartlarının üzerinde güzellik olarak. Sonuçta Türkan Şoraylar, Hülya Koçyiğitler, Hülya Avşarlar oyunculuk dehası falan değildi. Kriter bu değil demekki Türkiyede oyunculuk için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Herkes izliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ayşegül karakteri gerçekten güzel oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi nolur yazmayın arka sayfalara düşsün şu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Red said: kötü oyunculuklar görüyoruz ama sinem kobal kötü oyuncu bile değil yani türkiyede tanınmış bir isim olması bizim onun ismini bilmemiz tanımamız çok üzücü.kızda kabiliyet adına yetenek adına hiçbirşey yok.ne bilim sunucu olsaydın bari manken olsaydın. ne mimik var ne vücut hareketi.odun yani sunucuydu zaten oradan pörtledi buralara geldi. Bence güzel bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Wispy said: Sonuçta Türkan Şoraylar, Hülya Koçyiğitler, Hülya Avşarlar oyunculuk dehası falan değildi. Kriter bu değil demekki Türkiyede oyunculuk için :) yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 DarKRideR said: Red said: kötü oyunculuklar görüyoruz ama sinem kobal kötü oyuncu bile değil yani türkiyede tanınmış bir isim olması bizim onun ismini bilmemiz tanımamız çok üzücü.kızda kabiliyet adına yetenek adına hiçbirşey yok.ne bilim sunucu olsaydın bari manken olsaydın. ne mimik var ne vücut hareketi.odun yani sunucuydu zaten oradan pörtledi buralara geldi. Bence güzel bile değil sunucu oldugunu bilmiyordum :).ben bu kızla kaç sene birlikte okudum.suratına bakmıoduk :) dizi fena değil ya.zaman öldürmelik yani.yer yer samanyolu oyunculugundan bile beter olsada 1 sezon gider.sonra muhtemelen bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ardanın sevgilisi makyajsız bir hiç. Ardacım paticiğe takılıyosan benden tavsiye bırak o kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Merve Boluğur(ayşegül) mükemmel bi kız yalnız.Sütlü dondurma gibi bembeyaz,dondurma gibi yerim yalarım onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 baya bildiğin izleniyormuş bu dizi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Herkes yazınca merveye bi bakayım dedim bu kız acemi cadıda iyi roldeydi karşısında ise 3 tane kız vardı(1i liderleri kötü roldelerdi buna karşı) roller değişmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 acemi cadı zamanı küçüktüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 1 saat kaldı merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sinem kobalı alsınlar şu diziden nolur yahu. gülmeyi bilmez bakmayı bilmez mimikleri özürlü mimiği. zaten rolüde acayip herkes kazık atıyo zavallıya hep bi böyle mutsuzluk akıyo suratından, ama hala mal mal insnalara güvencem diye uğraşıyo. kim buluyo bu karakterleri ya asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 harbi kız özürlü gibi oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Dartanian said: Herkes yazınca merveye bi bakayım dedim bu kız acemi cadıda iyi roldeydi karşısında ise 3 tane kız vardı(1i liderleri kötü roldelerdi buna karşı) roller değişmiş :D kız baya güzel ama ya. büyüdükçe güzelleşmiş maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Dartanian said: Herkes yazınca merveye bi bakayım dedim bu kız acemi cadıda iyi roldeydi karşısında ise 3 tane kız vardı(1i liderleri kötü roldelerdi buna karşı) roller değişmiş :Do kötü roldeki kızda güzel olmuş :P papatyam dizisinde oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o kız 30 yaşına geldi nerdeyse yahu.ztn güzeldi o beğenirim kendisini ismini unuttum şimd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ayşegül gibisi çok nadir gelir dünyaya. mükemmel dişi böyle oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Red said: o kız 30 yaşına geldi nerdeyse yahu.ztn güzeldi o beğenirim kendisini ismini unuttum şimd yok ya 85 liymiş adıda billur yazgan mış buda bonus bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 oo memeucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar