Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük Sırlar ( Türkiş Gossip Girl)

7thBreath

Öne çıkan mesajlar

kötü oyunculuklar görüyoruz ama sinem kobal kötü oyuncu bile değil

yani türkiyede tanınmış bir isim olması bizim onun ismini bilmemiz tanımamız çok üzücü.kızda kabiliyet adına yetenek adına hiçbirşey yok.ne bilim sunucu olsaydın bari manken olsaydın.

ne mimik var ne vücut hareketi.odun yani
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yani türkiyede tanınmış bir isim olması bizim onun ismini bilmemiz tanımamız çok üzücü.kızda kabiliyet adına yetenek adına hiçbirşey yok.ne bilim sunucu olsaydın bari manken olsaydın.

sunucuydu zaten

oradan pörtledi buralara geldi. Bence güzel bile değil
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Red said:

sunucuydu zaten

oradan pörtledi buralara geldi. Bence güzel bile değil

sunucu oldugunu bilmiyordum :).ben bu kızla kaç sene birlikte okudum.suratına bakmıoduk :)

dizi fena değil ya.zaman öldürmelik yani.yer yer samanyolu oyunculugundan bile beter olsada 1 sezon gider.sonra muhtemelen bayar
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sinem kobalı alsınlar şu diziden nolur yahu. gülmeyi bilmez bakmayı bilmez mimikleri özürlü mimiği. zaten rolüde acayip herkes kazık atıyo zavallıya hep bi böyle mutsuzluk akıyo suratından, ama hala mal mal insnalara güvencem diye uğraşıyo. kim buluyo bu karakterleri ya asdfsadf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...