Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Sakatlık demişken,Ankaragücü-Kasımpaşa maçındaki uçan tekmeye de bir bakın derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Arda olsa sezonu kapatmıştı benzetmek gibi olmasın da, bu adam nasıl bir bünyeyse 10 gün sonra dönüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 oha kopmamış mı ayağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 2 ay diyorlardı haberlerde, 10 günse iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 10 gune nah doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 messi valla döner mi döner herşey beklenir bu adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 7 gün sonra düz koşu, 10 gün sonra takımla antrenman diyordu Marca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Adam için yürüyemez diyorlamış çocukluğunda, adam dünyanın en iyisi oldu açık ara. Bu sakatlık onu bir haftadan fazla etkilemezse şaşırmam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 tek ayakla oynasin, sartlar esitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: Adam için yürüyemez diyorlamış çocukluğunda, adam dünyanın en iyisi oldu açık ara. Bu sakatlık onu bir haftadan fazla etkilemezse şaşırmam yani Barcelona devasa (tabii dünya çapında bir kulüp olarak kendisi için devasa değil, hasta çocuk sahibi sıradan bir aile açısından devasa) yatırım yaptı tedavi masraflarını üstlenmek için, yoksa futbolu geçtim hayatı kaymıştı adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 BiTcH_oFBaT said: Adam için yürüyemez diyorlamış çocukluğunda, adam dünyanın en iyisi oldu açık ara. Bu sakatlık onu bir haftadan fazla etkilemezse şaşırmam yani kanatlanıp gelirse kendime yeni din buldum demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 edit O tartışılmış zaten hiç bakmadıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 DIGITURK ABV YA. Evi aradılar "beyefendi 9129837129379281 +puanınız var şimdi harcamazsanız aralıkta hepsi silincek" diye, tamam açın bana ingiltere ligini seyrediyim dedim. Adamlar "Ultimate Fighting Championship" yayınlıyor bugün Arsenal-Tottenham yerine. Tamam carling kupası maçı falan anladım da londra derbisi sonuçta. Liveonsat'ta elin norveç paket yayını gösteriyor bu akşam için arsenal-tottenham'ı, türkiyede şifreli şifresiz yayınlayan bir tane kanal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 carling cup'ı çoğu önemli takım iplemiyor yoğun takvimden dolayı, yayın haklarına da talep olmaması normaldir ki zaten hiç digiturk'ün yayınladığını hatırlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Abi adı üstünde Süt kupası, gerek yok bence de. Arsenal zaten kreş takımıyla çıkar bu maça büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 valla ister kreş takımıyla çıksın, isterse liselilerle, üst bastım o maça, gelmezse küserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Dos Santos oynuyor Tottenham'da, şimdilik iyi gözüküyor :D edit: Off, Arsenal ders niteliğinde bir gol attı, uzun zamandır benzerini pek görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Arsanel efsane takım abi ya :) hep iyiler hemde derdi tasası yok takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 NASIL İZLİYONUZ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bu nası bi tempo arkadaş. beynim döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Tottenham - Arsenal maçından çok Hoffenheim- Bayern Münih maçı daha eğlenceli geldi bana, İkinci yarı sürekli Bayern Münih atakları, sürekli bir baskı ve harika paslaşmalar falan filan. 90+1 'de gelen golde Hamit'in ayağının olması mı dersin :D ne dersiniz bilemem bugün iki üstüm vardı, biri tuttu, diğerini de bekliyorum hehe At Arsenal'im at, güldür yüzümüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ayrıca internet üzerinden izliyorum maçları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi wenger bile sıkılmış telefonla konuşuyo haha. tempo yüksek ama pas hatası fazla olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar