Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

Adam için yürüyemez diyorlamış çocukluğunda, adam dünyanın en iyisi oldu açık ara. Bu sakatlık onu bir haftadan fazla etkilemezse şaşırmam yani

Barcelona devasa (tabii dünya çapında bir kulüp olarak kendisi için devasa değil, hasta çocuk sahibi sıradan bir aile açısından devasa) yatırım yaptı tedavi masraflarını üstlenmek için, yoksa futbolu geçtim hayatı kaymıştı adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

DIGITURK ABV YA.

Evi aradılar "beyefendi 9129837129379281 +puanınız var şimdi harcamazsanız aralıkta hepsi silincek" diye, tamam açın bana ingiltere ligini seyrediyim dedim.

Adamlar "Ultimate Fighting Championship" yayınlıyor bugün Arsenal-Tottenham yerine.

Tamam carling kupası maçı falan anladım da londra derbisi sonuçta.

Liveonsat'ta elin norveç paket yayını gösteriyor bu akşam için arsenal-tottenham'ı, türkiyede şifreli şifresiz yayınlayan bir tane kanal yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Tottenham - Arsenal maçından çok Hoffenheim- Bayern Münih maçı daha eğlenceli geldi bana,

İkinci yarı sürekli Bayern Münih atakları, sürekli bir baskı ve harika paslaşmalar falan filan. 90+1 'de gelen golde Hamit'in ayağının olması mı dersin :D ne dersiniz bilemem

bugün iki üstüm vardı, biri tuttu, diğerini de bekliyorum hehe

At Arsenal'im at, güldür yüzümüzü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...