Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
giggs futbolu bırakınca manu da çalışır gene.çalışmaya başladıktan 2-3 yıl sonrada ferguson un yerine geçer.ferguson artık 70 oldu en geç 2-3 yıla bırakır bence
Mesaj tarihi:
MANU - Real finali olacak gibime geliyor.

Schalke gelebileceği en iyi yere kadar geldi. Raul'un rekorunu genişletmesi dışında birşey hedeflemek onlar için hayal olur. Üstüne üstlük ligdeki konumları da belli ki biraz daha kasmaları gerekiyor.

Onun dışında Mourinho ligi komple kenara bırakıp tüm gücünü ŞL'ye harcayacaktır. 5 yedikleri maçtaki gibi oyun düzenini vs. bu sefer kenara bırakıp deneyselde oynamaz. Bir kere koydular çocuğu affetmediler çünkü, kazanmak için herşeyi yapar ŞL'de,

Ligi alamayacakları belli, gerekirse Mesut Özil sol bek, Higuain kaleci falan oynar yine Barça'yı elerler diye düşünüyorum asdfds
Mesaj tarihi:
Ya bu arada yazıldı mı bilmiyorum da Nuri Şahin'in sözleşmesinde 6 milyon euroya serbest kalır maddesi varmış asdfsa

Böyle bir adamın sezon sonu 6 milyon euroya gitmesi Dortmun için yılın faili olur.
Mesaj tarihi:
diğerlerine lafım yokta braga tam bir köy takımı,

şansa oraya kadar geldiler bence, ha eledikleri takımlar cidden iyi takımlar önce liverpool, ardından kiev'de tamamen kapanarak yani nereye kadar,

final porto-benfica olur.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
60' Valencia [1 - 5] Real Madrid
23' [0 - 1] K. Benzema
31' [0 - 2] G. Higuain
39' [0 - 3] Kaka
42' [0 - 4] G. Higuain
53' [0 - 5] G. Higuain
60' [1 - 5] R. Soldado

Real Madrid karartma uyguluyor Valencia'ya asdfs
Mesaj tarihi:
Barça'nın ilk 11 daha iyi olsa da hem kadrosu çok dar hem de fiziksel gücü r.madrid kadar iyi değil. Hatta kupa maçında da o yüzden daha çabuk yoruldular da r.m. daha diri kaldı, anca öyle gol atabildi. O yüzden hem yedeksiz hem yorgun kadroyu öyle saldırtmazlar rölantiye alırlar maçı gibi geliyor bana.
  • Yeni Oluştur...