Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Chelsea-Manchester United vs Inter-Schalke 04
Real Madrid-Tottenham vs Fc Barcelona-Schaktar

İyi bir kura oldu Manchester United açısından. Yarı finalde de bir el clasico daha olabilir ama Schaktar da Barcelona'nın belalısıdır.

Ne olursa olsun Londra'nın şımarık oğlanlarına ayarı vericez.
Sosyal ağlarda paylaş

Mourinho, Nisan ayında oynanacak Barcelona derbisi için kulübünden protokolde on kişilik özel davetlileri için yer isterken, bu özel kişiler arasında Türk teknik adam Terim'e de yer verdi. Mourinho ile arasında iyi bir dostluk bulunan Terim'in Portekizli teknik adama, "Zaten maç programını yapmıştım geliyordum" demesi üzerine Mourinho'nun, "O başka. Benim özel davetlim olarak sizi burada görmek istiyorum" dediği öğrenildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Offf arsenal ne rezil bir takımmış. Lolshire kasabasıyla değil de man utd barcelona falan eli yüzü düzgün takımlarla oynayınca geberdiler resmen, 10 günde 3 farklı kulvardan elenmek...

2-3 senedir bağrıyor kale buraya kaleci lazım diye, her sezon almunia-fabianski-sczescsky üçlüsü sırayla "maç kaybettiren klübeye" şeklinde değişiyorlar. En son Almunia yediği abuk subuk gollerden sonra 3. kaleciliğe düştü, hatta satılmak üzereydi, sonra diğer iki kaleci sakatlanınca tekrar 1. kaleci oldu. Şimdi yedek kaleci kalmayınca gittiler futbolu bırakmış 1 sene topa değmemiş 41 yaşındaki herifle kontrat imzaladılar.

Vermaelen sakatlandıktan sonra 6 hafta dedi wenger, 6 ay olcak adam ortalarda yok, squallaci ilk devredeki chelsea maçında kaptan çıktıydı falan.

Fabregası riske ettiler, öküz gibi oynadı sakat sakat barcelona maçında ilk golde kişisel hatadan ıvır zıvır, şimdi sezonu kapattı diyolar.

Şu an West Bromwichle oynuyorlar, 2. dakikada kornerden evlere şenlik bir gol yediler, zaten kaç haftadır liderlik şansını da kendi elleriyle geri tepiyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...