Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

bu arada ben roy hudgson'a da feci güveniyordum ama malesef tutturamadı. Yani takım bariz bir şekilde ona karşıydı.

Zaten kariyeri boyunca adada hiçbir başarı yakalayamayan bir adam, Fulham Avrupa kupası'nda iyi işler yapıp bunu kırmıştır diye düşünüyordum. lakin kıramamış, adaya kesinlikle uygun değilmiş yani bunu gördük.

daglish ile birşeyler değişmemiş gibi gözükyor olsa da bariz bir şekilde takım az da olsa daha istekli oynamaya başladı. Büyük reyiz birkaç kişinin beline sopayı verecektir büyük ihtimal, hani Babel'den sonra birkaç sorunlu adam daha gönderilirse arada, ikinci yarıda en azından UEFA pot kovalıyor demektir, ha o olmazsa ben yaz aylarında liverpool'da büyük bir revizyon bekliyorum.

çünkü bariz bir şekilde gruplaşma var, hani idolüm olarak gördüğüm Gerrard'a bile bu sene resmen gıcık kaptım. Gerrard-Torres-Carragher gibi adamların isteksiz olup takımı etkilediğini düşünüyorum. Bunların gönderilmesinden ziyade tekrar takıma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Asıl çıkış o zaman gerçekleşecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

hani Gerrard bu formayla doğdum, bu forma ile öleceğim diyen tiplerden biri olmadığından ötürü gitse de hiç şaşırmam ama liverpool için çok büyük bir değer gerrard

dalglish 90'larda Ronnie Whelan, Steve McMahon gibi adamları yeniden parlatmayı başarmış bir teknik direktör, gerrard ve torres gibi adamları da tekrar kendine getirir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

o yüzden mi 2005'te takımdan ayrılmak istiyordu da ŞL'yi alınca sustu oturdu safssdf gerçi benitez o dönemlerde de insanları soğutuyordu ama takım daha genç ve istekliydi. o yüzden biraz başarı geldi, benitez'den değil

Ha bırakana kadar keşke Liverpool'da kalsa gerrard, başka forma altında görmek istemem
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Gerard tam bir Born in Red Live in Red Die in Red abi ondan dolayı gitmiyor

Şunu gördüm de, die'ını bilemem ama born olayında adam Everton çocuğu, hatta Hillsborough faciasının yıl dönümünde açıklama yapmıştı kuzenim Liverpool'u tuttuğu için onu o gün kaybettik, o gün annem Everton'lı olduğum için şükretmişti diye
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Khelben said:

Gerard tam bir Born in Red Live in Red Die in Red abi ondan dolayı gitmiyor

Şunu gördüm de, die'ını bilemem ama born olayında adam Everton çocuğu, hatta Hillsborough faciasının yıl dönümünde açıklama yapmıştı kuzenim Liverpool'u tuttuğu için onu o gün kaybettik, o gün annem Everton'lı olduğum için şükretmişti diye

Ben o genellemeyi tam çevirerek söylemedim, bu liverpool un kalpten destekleyenlerinin genelde kullandığı laftır o yüzden dedim, gerrard ı çok severim, ama evertonlı olduğunu bilmiyordum küçükken mesela. Gerrard a kariyerinde pek çok teklif geldi diye biliyorum (resmi / gayri resmi) ama sürekli reddetti liverpool için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...