Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu arada ben roy hudgson'a da feci güveniyordum ama malesef tutturamadı. Yani takım bariz bir şekilde ona karşıydı. Zaten kariyeri boyunca adada hiçbir başarı yakalayamayan bir adam, Fulham Avrupa kupası'nda iyi işler yapıp bunu kırmıştır diye düşünüyordum. lakin kıramamış, adaya kesinlikle uygun değilmiş yani bunu gördük. daglish ile birşeyler değişmemiş gibi gözükyor olsa da bariz bir şekilde takım az da olsa daha istekli oynamaya başladı. Büyük reyiz birkaç kişinin beline sopayı verecektir büyük ihtimal, hani Babel'den sonra birkaç sorunlu adam daha gönderilirse arada, ikinci yarıda en azından UEFA pot kovalıyor demektir, ha o olmazsa ben yaz aylarında liverpool'da büyük bir revizyon bekliyorum. çünkü bariz bir şekilde gruplaşma var, hani idolüm olarak gördüğüm Gerrard'a bile bu sene resmen gıcık kaptım. Gerrard-Torres-Carragher gibi adamların isteksiz olup takımı etkilediğini düşünüyorum. Bunların gönderilmesinden ziyade tekrar takıma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Asıl çıkış o zaman gerçekleşecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Zor ya, Gerrard geç bile kaldı isteksizleşmekte. Koskoca Liverpool'u çöp topçularla doldurup rezil ettiler. Adam kaç sene tek başına uğraştı, yazık yani. Başkası olsa çoktan yeter lan diyip çeker giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hani Gerrard bu formayla doğdum, bu forma ile öleceğim diyen tiplerden biri olmadığından ötürü gitse de hiç şaşırmam ama liverpool için çok büyük bir değer gerrard dalglish 90'larda Ronnie Whelan, Steve McMahon gibi adamları yeniden parlatmayı başarmış bir teknik direktör, gerrard ve torres gibi adamları da tekrar kendine getirir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Gerard tam bir Born in Red Live in Red Die in Red abi ondan dolayı gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 o yüzden mi 2005'te takımdan ayrılmak istiyordu da ŞL'yi alınca sustu oturdu safssdf gerçi benitez o dönemlerde de insanları soğutuyordu ama takım daha genç ve istekliydi. o yüzden biraz başarı geldi, benitez'den değil Ha bırakana kadar keşke Liverpool'da kalsa gerrard, başka forma altında görmek istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Totti bile ayrıkmayı düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 o laf ya asfsa kulübün hissleri var adamda, ayrılırsa nereye gidecek ki roma idman yurdu'na falan gider ancak, o herif ayrılmak o şehirden artık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ne bayık takım şu Real. İnşallah Atletico sevgi saygı yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 agüero sakat mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 taktı ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 babel premier lig için üst düzey bi topçu olmaktan çok uzak ya. gayet overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 pool dönüyor mu :) kendi sahasında birçok takıma kök söktüren wolves'u deplasmanda 3-0 yendiler, 2 tane torres attı. dalglish etkisi başladı mı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 borçlarını kapattılar heralde maç satmaktan vazgeçtiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 liverpool maçında kadın yan hakem varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 şakagibi ya newcastle son dkya kadar 1-0 sen git son dk gol ye böyle işe ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 udinese 3 - inter 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 everton - west ham maçında F. Piquionne şov olmuş 3 dakikada. 83 sarı kart 84 gol 85 kırmızı kart ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 adebayor -> real madrid resmi açıklama geldi. http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330038270540/noticia/ComunicadoOficial/Official_Announcement_2011-01-25.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Barça hala daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Blackpool yenilgisiz ManU'yu 2-0 yeniyo ilk yarı itibariyle. Umarım nazar değdirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Khelben said: Gerard tam bir Born in Red Live in Red Die in Red abi ondan dolayı gitmiyor Şunu gördüm de, die'ını bilemem ama born olayında adam Everton çocuğu, hatta Hillsborough faciasının yıl dönümünde açıklama yapmıştı kuzenim Liverpool'u tuttuğu için onu o gün kaybettik, o gün annem Everton'lı olduğum için şükretmişti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kaspar said: Blackpool yenilgisiz ManU'yu 2-0 yeniyo ilk yarı itibariyle. Umarım nazar değdirmem.Ben o şom ağzıma... Maç skoru 2-3. Harcadım adamları resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 mokoko said: adebayor -> real madrid resmi açıklama geldi. http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330038270540/noticia/ComunicadoOficial/Official_Announcement_2011-01-25.htm ahah bu adamı da fener alacak beşiktaş alacak diyolardı, real madrid aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Real iyice çaptan düştü zaten. Almeida'nın arkasından ağlayıp Adebayor alıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 BulletRide said: Khelben said: Gerard tam bir Born in Red Live in Red Die in Red abi ondan dolayı gitmiyor Şunu gördüm de, die'ını bilemem ama born olayında adam Everton çocuğu, hatta Hillsborough faciasının yıl dönümünde açıklama yapmıştı kuzenim Liverpool'u tuttuğu için onu o gün kaybettik, o gün annem Everton'lı olduğum için şükretmişti diye Ben o genellemeyi tam çevirerek söylemedim, bu liverpool un kalpten destekleyenlerinin genelde kullandığı laftır o yüzden dedim, gerrard ı çok severim, ama evertonlı olduğunu bilmiyordum küçükken mesela. Gerrard a kariyerinde pek çok teklif geldi diye biliyorum (resmi / gayri resmi) ama sürekli reddetti liverpool için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar