BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gelmiş geçmiş en iyi forvet van basten beyler. dağılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Eser'e +1. Uzayın hadi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Aktif futbol oynayan en iyi forvet zlatan ibrahimovic'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Total Futbol'un yaratıcıları ve onu şu an en etkili şekilde kullananlar varken zlatan anca seyirci olur. Milan mı aktif futbol oynuyor? İnter oynadı da haberimiz mi yok? İbrahimovic çok iyi bir oyuncu ama en verim alabilinecek ligde oynuyor. Daha iyi başka yerde oynuyabileceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 veysel cihan lan gelmiş geçmiş en iyi forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Guiza tek geçerim. İspanya gol kralı. Bu kadar gol kaçıran bir adam için müthiş başarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 BiTcH_oFBaT said: Total Futbol'un yaratıcıları ve onu şu an en etkili şekilde kullananlar varken zlatan anca seyirci olur. Milan mı aktif futbol oynuyor? İnter oynadı da haberimiz mi yok? İbrahimovic çok iyi bir oyuncu ama en verim alabilinecek ligde oynuyor. Daha iyi başka yerde oynuyabileceğini düşünmüyorum. Aktif futbol oynamaktan sen ne anladın hakkaten merak ettim şuan =) Aktif futbol oynamak benim bildiğim futbol hayatına aktif olarak devam eden demek o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 haha pardon o zaman. hiç o yönden "aktif"in anlamını düşünmemiştim. Complete forvet çok kalmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 senin canın saolsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Batistuta FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 varya aktif dediysem tek sebebim de odur yani, ben ronaldocu falan değilim bati gol forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Batistuta en kral adamdır hakkaten. Aktif olarak da Crespo var hala oynuyo, değişik bir şekilde beğeniyorum hala gollerini falan. İstese düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Yeni gözdem dünya kupasından beri Cavani, ne yardırıyor herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Holy said: Batistuta en kral adamdır hakkaten. Aktif olarak da Crespo var hala oynuyo, değişik bir şekilde beğeniyorum hala gollerini falan. İstese düşünürüm. Biliyoruz sendeki eksen kaymasını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Blackpool Liverpool'u gönderdi 2-1'le an itibariyle. Liverpool aynen devam diyecek çok bir şey yok, ama Blackpool'a çok seviniyorum ben. Hani sırf underdog muhabbeti diye değil, güzel oyun oynuyo adamlar. Kadro da acaip mütevazi, tutunurlar umarım uzun süre ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Holy said: Batistuta en kral adamdır hakkaten. Aktif olarak da Crespo var hala oynuyo, değişik bir şekilde beğeniyorum hala gollerini falan. İstese düşünürüm. Kafayla şut çekip falso veren piskopat adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Allah belanı vermesin Messi... 3ledi Betisi, kaleci çıldırdı 2. golden sonra. Çok eğlenceli maç... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Barcelona yine dalga geçmeyi başladı. Utanmaz adamlar ya, karşınızdaki de insan arkadaşım. Yaptıkları çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ilk golu yiyene kadar gayet iyi dayanmıştı betiste. fena oynamıolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=y_xzdg_uvU4 5.goldeki iniestanın assist sdsadadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Adam orda durup düşündü, "ulan her türlü golü attık, bir de böyle deneyelim" dedi ve topu havaya attı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 spiker orgazm yaşamış baaarceloona manita ferreiraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 barcelona sen ne guzel bir takimsin yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 barcelona çok sıradan bi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 barcelona tam bir kapalı kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar