Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Konyaspor

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

said:
Delanoresse, 08 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
bu arada hakana da helal olsun gormedim golleri radyodan dinliyorum ama kardesim herif kac yasinda, liche lord oldu resmen ama gene atiyo

mauhahuuh koptum :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 08 Ağustos 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
Hakanşükür 3 - 2 konya

Bu arada sütaşın reklamında boliçin yerine hakan şükürü koycaklarmış ama millet hangisi inek hangisi hakan şükür diye ayırt edemiceğinden vazgeçmişler :D

bence komik değil..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 08 Ağustos 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
3-1 bitti söke söke aldık maçı song ve thomas ikilisi überdir allesdir bu sene çok gol yemeyecekmişiz gibi duruyor

bu arada altan naıl bir herifdir yaa oturduğum yerden terlerdim
,
almancamızı da konuştururuz :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sezonun ilk maçı olması nedeni ile 3 büyüklerin ilk maçlarda formsuz olarak sezona baslamalarını göze alırsak fena degildik
song güzel top kesiyor ve tam aradıgımız adam diyebilirim ,nazar deymesin :)

hasan a biraz daha güven gelmiş ve eski canlılıgını tekrar kazanmış ama bugun cok etkili degildi
hakan iyiydi ve 3 golle kapadı[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 08 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
abi tribunlerden amigonun biri duduk calmis konya spor forveti topu kaleciye birakmis mal gibi hehe yarildim

bu arada hakana da helal olsun gormedim golleri radyodan dinliyorum ama kardesim herif kac yasinda, liche lord oldu resmen ama gene atiyo
yuh! hangi radyo sıktı abi onu. ortasahada kaptırdı topu altan.

hakan iyi oynadı geçen sene de iyi oynuyordu. bu maçta ilk golü normal hakan golü ama. diğerlerinin biri penaltı diğeri defans önüne süper pas attı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 08 Ağustos 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
Galatasaray büyük olasılıkla maçı kaybedicek.. (yer altında uzantılarım var) hatta skoruda söliyim: 1-2

yer altındaki uzantılarınla biraz daha iyi irtibat kur bak yanlış bilgi verdiler :) :) :) :) :) büyük olasılıkla yenıcek desen daha ıı olurdu da neseee[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...