Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Hakan zaten birtek gazla oynayan bir adam bu sene gazı iyi almışa benziyor. :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Delanoresse, 08 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki: bu arada hakana da helal olsun gormedim golleri radyodan dinliyorum ama kardesim herif kac yasinda, liche lord oldu resmen ama gene atiyo mauhahuuh koptum :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 liche lord huahuah lol[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: 08 Ağustos 2004 19:56 tarihinde demişim ki: bu maç 3-1 biter bence [signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Hakanşükür 3 - 2 konya [Bu mesaj fizban tarafından 08 Ağustos 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ya hasan nası oynadı bilen var mı? Gazatelerde eski hasan geri döndü gibisinden konuşuyolardı doğru mudur? Ah ah zaten dünya kupası öncesi gibi olsa yeter şampiyonluk için[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: zydar, 08 Ağustos 2004 20:59 tarihinde demiş ki: Hakanşükür 3 - 2 konya Bu arada sütaşın reklamında boliçin yerine hakan şükürü koycaklarmış ama millet hangisi inek hangisi hakan şükür diye ayırt edemiceğinden vazgeçmişler :D bence komik değil..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 3-1 bitti söke söke aldık maçı song ve thomas ikilisi überdir allesdir bu sene çok gol yemeyecekmişiz gibi duruyor bu arada altan naıl bir herifdir yaa oturduğum yerden terlerdim[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hasan geçen seneye göre daha iyi ama sinir bozucu gene; çalımda da çalım, iki tane geçiyo sonra kaptırıyo insan sinir oluyo...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: BabacumMostors, 08 Ağustos 2004 21:06 tarihinde demiş ki: 3-1 bitti söke söke aldık maçı song ve thomas ikilisi überdir allesdir bu sene çok gol yemeyecekmişiz gibi duruyor bu arada altan naıl bir herifdir yaa oturduğum yerden terlerdim , almancamızı da konuştururuz :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 sezonun ilk maçı olması nedeni ile 3 büyüklerin ilk maçlarda formsuz olarak sezona baslamalarını göze alırsak fena degildik song güzel top kesiyor ve tam aradıgımız adam diyebilirim ,nazar deymesin :) hasan a biraz daha güven gelmiş ve eski canlılıgını tekrar kazanmış ama bugun cok etkili degildi hakan iyiydi ve 3 golle kapadı[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 walla song transferı harbı yaradı takıma...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 GS yi kutluyorum bu moralle baya iş yapar gs artık. Yanlız yineliyim takımda çok fazla yatıcak adam war bu adamları iyi gazlamak lazım. Ü.Karan, Volkan, Hasan Şaş, Baliç vs. Bunlara gaz vercek bişiler lazım yoksa serebilirler her an.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Delanoresse, 08 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki: abi tribunlerden amigonun biri duduk calmis konya spor forveti topu kaleciye birakmis mal gibi hehe yarildim bu arada hakana da helal olsun gormedim golleri radyodan dinliyorum ama kardesim herif kac yasinda, liche lord oldu resmen ama gene atiyo yuh! hangi radyo sıktı abi onu. ortasahada kaptırdı topu altan. hakan iyi oynadı geçen sene de iyi oynuyordu. bu maçta ilk golü normal hakan golü ama. diğerlerinin biri penaltı diğeri defans önüne süper pas attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 3-1 bitti ve 3 büyüklerin ilk 3 puanını alan biziz :) umarım şampiyon olucaz[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: zydar, 08 Ağustos 2004 17:35 tarihinde demiş ki: Galatasaray büyük olasılıkla maçı kaybedicek.. (yer altında uzantılarım var) hatta skoruda söliyim: 1-2 yer altındaki uzantılarınla biraz daha iyi irtibat kur bak yanlış bilgi verdiler :) :) :) :) :) büyük olasılıkla yenıcek desen daha ıı olurdu da neseee[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 :P oluyo bazen..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Süper ya lich lord o zaman Bülent ne oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 şampiyonluk yalan ama be :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 baya ii oynadık ama atılan bi kornerde baya bi çaresiz kaldık gibi geldi sanki kornerlerde sawunmada sorun yaşıyoruz gibi onun dışında bence çok ii oynadık[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ewt cidden ii oynadıkda defas da gene sorun war.. ayrıca bı kornerde adamlar öyle kullandı kı mondragon sadece ellerıyle durdugu yerden top yuzune gelmesın dıye yuuznu korudu.allahtan adamlar topa degemedı :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bülent iyileşince o kornerlerdeki eksikliği biraz toparlar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ulan gs lıyım ama adamın sakat oldugunu bımıom ehe bende nıye oynatmıyolar dıodum bulentı :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hehe 1 maçla şampiyon olunmuyo yanlız hatırlatırım hemen havaya girmeyin :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 onu en ii bilenlerdeniz mrk etme =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar