Boci Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Random dungeon için sıraya giriyorum. 10 dk bekleme süresi diyo. Windowed modda pencereyi küçültebildiğim kadar küçültüp ekranın sağ aşağısına çekiyorum ve internette dolaşmaya başlıyorum. Amaç ben internette dolaşırken instance sırası geldiğinde wowu ekranda görmek, sırayı kaçırmamak. Ancak explorer vs açtığımda, wow penceresi kayboluyor. Dolayısıyla wow penceresini Always on Top yapmak gerekiyor. Nasıl ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sesi açınca "da da daaaaaaa" diye uyarı gelio görmesende duysan olmuyomu yine kaçırmazsın sırayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 browserını windowed kullansan olmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Sesin çıkması için wow penceresinin aktif olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ses gelmesi için wow windowun seçili olmasına gerek yok. Yani ben BG sırasına giriyorum sonra WoWu ufaltıp nette geziyorum arkadan DONGGG sesi geliyor oyunu acıp giriyorum. Sound ayarlarından oyundaki seceneklerden biri o windows ufaltıldıgında da sesleri dısarıya ver secenegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Sound in background'u seçersen nerede olursan ol sesi duyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ok bu işe yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 windowed olmasına gerek bile yokmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 video özelliklerinden windowed seçip sonrada alttaki maximaze bilmemne şeçersen hem tam ekran olup hemde bişey açtığında wow alta kaçmadan kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 basligi okuyunca aklima cok baska seyler geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar