Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 internete açtım ama burası daha rağbet görüyor belki daha çabuk cevap alırım. bilgisayarın modemi algılamamasının sebebi ne olabilir? şuan kardeşimin laptopından yazıyorum aynı evdeyiz, tek modem var.onun ki algılıyor sorun yok.benımkinin wirelessı açık sorun yok ışıkta falan, başka modemleri de algılıyor bizimkini neden algılamıyor? nasıl düzelticem bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 en basitinden modeme ve kendi pc ne reset at. olmazsa bi google la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 modeme reset atamıyorum işte kardeşim bilgisayar sapığı olduğu için 5 gündür bilgisayarı açık, oyun meselesi. başka türlü çözemez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bazen cidden reset atmak herşeyi çözebiliyor.kardeşine durumu anlatıp bi reset atarsan düzelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 1- ethernet kablosunu wireless a ordan bilgisayarina bagla 2- 192.168.10.1 yaz internet explorer a bas tusa 3- ordan wireless kismina gel yenile fln filan olmasi lazim yeni ip adresi ata gibi bisi 4- ethernet kablosunu cikar tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ilacın aslında wifi modülünün driverını güncellemekten geçiyor. modelini yaz, driver linkinide veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 iyi de modemi pc ye tanıtmana gerek yokki. ttnet bilgilerini modeme tanıtman yeter ve geriye sadece ethernet kablosunu pc ye takmak kalıyo. muhtemelen ethernet kablosunda sorun vardır. ya da usb ise usb kablosunda sorun vardır. he wireless mış. sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 wirelessın açık oldugundan emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Bella said: modeme reset atamıyorum işte kardeşim bilgisayar sapığı olduğu için 5 gündür bilgisayarı açık, oyun meselesi. başka türlü çözemez miyim? 1dk sürmez reset atıp tekrar online olması. Kardeşin sorarsa da "net gitti hay ben bu ttnet in" dersin çakmaz doğal birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 gözümü karartıp yaptım, şuan düzeldi. ehua teşekkür ederim ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 5 gündür ne oynuyor öle başndan kalkmadan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bence bişiyin botu çalışıyodur 5 gün oynanmaz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ölmesin çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ohoo 5 gun ne ben 24 gun oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 koxp kurmus exp ya da para kasiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar