Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkin Koray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zergling hakkaten çayırda on teletabi gücündeymişsin algılama konusunda, şimdiye fizikçi çıkardı telatabiler hala tinki vinki takılıyosun.
hayır bıkmaman bir yana gereksiz yere insanların sinirini bozuyorsun, yeter.
tehdit olarak alma lütfen, rahatsız oluyorum belirtmek istedim. bende sana laf atayım mı habire ister misin? hoş olmaz sanırım. aynı şekil bu da.

özel mesaj olmadığından buraya yazıyorum özür dilerim.
(sana ne oluyor diye çıkışacak kişiler iki kere düşünsün, var bişey ki ben üzerime alınıyorum pls)

konuya dönersek erkin koray iyidir, candır, severiz. (unutmuşum ehe)

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 22:00 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Erkin Koray bana hiç iyi bir sanatçıymış gibi gelmiyor. Sadece "çöpçüler" parçasını severim diğer parçalarını dinledim fakat hiç hazzetmedim. Ayrıca neden kimse farketmiyor anlamıyorum ama Erkin Koray'ın sesi çok kötü.Detone. Annemin anlattığına göre Erkin Koray zamanında pek önemli değilmiş,bu zamanlarda eskilerden,eski gençliğin döneminden kalan biri olduğu için kıymete binmiş.
Mesaj tarihi:
Seni söyle alalim Sensible. Renkler zevkler tartisilmaz tabii, sesini begenmiyor olabilirsin, sana göre iyi bir sanatci da olmayabilir, ama kulaktan dolma bilgilerle ortaya "zamaninda önemsiz biriymis" gibi bir sey atmak hic hos degil bence.

Annenin anlattigin dogruluk payi vardir tabii, ama ona "önemsiz biri" degil de, tutunamamis diyelim. O yillarda Türkiye'de Erkin Koray'in yerinde Bob Dylan olsaydi, Türkiye sartlarinda o da "önemsiz" olurdu.
Mesaj tarihi:
Sevmeyen bile saygı duysun ben seviyorum kendisini, saygı da duyuyorum. ama mezarlık güllerini kimse söylememiş o da çok baba şarkıdır. galiba bende tüm albümleri var ama bi yazıyım yine de olmayan varsa arayayım bulayım edineyim

benden sana
devlerin nefesi
dünden esintiler bir
dünden esintiler iki
erkin koray
fesüpanallah
gün ola harman ola
tek başına konser
the best of erkin koray

var mı bende bu var sende yok dediğiniz? yazınız lütfen

edit:
az önce şu vikipedya linkine girdim şakağımdan uçaksavar mermisi girmiş gibi oldum. o nası bi albümler yığınıdır. hemen aramaya başlamalı nerden bulmayı başımı hangi taşlara vurmalı!

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 21:15 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...