Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyondan Kayıt Yapan cihaz tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acaba bunlarda digiturkden yayın yaparken sorun cıkarmı kabloluda sorun olmuyordu yayını direk alete oradan tvye baglıyorsun bir iki yere sordum sorun olmaz dediler ama işte kullanan biri bulsam digiturk için içim rahatlıcak :)
Mesaj tarihi:
_Tora_ said:

vhs den hemen once beta vardı hey gidi hey aynı mantık ama olsun :)

beta ile vhs'nin arası 6ay bilemedin 1sene biş değil mi yaw?

dedem haberleri çok yakından takip ederdi, nur içinde yatsın. bir de fenerbahçe.. nerde olursa olsun maçları dinlerdi kesin.

süper bi adamdı lan
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu konuyu hortlatayım tekrar, Media playerların TV'den kayıt yapanları var sanırımda tavsiyesi olan varmıdır acaba, aynen yukarıda denildiği gibi eski beta/Vhs işlevini yapabilecek bir zımbırtı arıyorum =)
Mesaj tarihi:
Valla bizde 4-5 yıldır Sony'nin bir modeli var, annem dizi vs. kaydediyor.
2-3x rewritable dvdlere patır kütür kayıt yapıyor (izlediğini silebiliyor sonra, parça parça kayıt alınabiliyor vs) bizim tv desteklemiyor + annem kovalamıyor ama HD yayın da kaydedebiliyor sanırım (üzerinde yazan bu yani, 1080p şeyapıyormuş).
ANNEM kullanabildiğine göre komplike bir alet olmasa gerek sdf. RDR-GX350 deyü bir alet.
Ama bunu tavsiye etmem, dediğim gibi 4-5 yıllık. Kesin daha yeni modeli neyini çıkmıştır ama öyle komplike aletler değiller anladığım kadarıyla.

Ben hiç anlamıyorum da merak ettiğiniz bir şeyi varsa kurcalar öğrenirim. Denerim yani sdf.
Mesaj tarihi:
Dreambox konusunda adam gibi satış sonrası teknik destek veren bir satıcı var mı tavsiye ettiğiniz? tamamiyle yasal bir olay değil çünkü, bu yüzden bozulursa havaya atıp tutarak tamir etmek zorunda kalmayalım?
  • Yeni Oluştur...