Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl bir müzik dinleyicisisiniz?

goldbären

Öne çıkan mesajlar

evet tartışın bakalım. benim gibi bir hafta sıkılana kadar aynı parçayı dinleyen yüzdesini merak ettim. sizler seçilmiş kişilersiniz!

ÖNEMLİ NOT: loopa almaktan kasıt, herkes terkedilip triplenince bulduğu depresif şarkıyı sabahlara kadar dinler. en ondan bahsetmiyorum, normalde, tripsiz vakitlerde şarkı beğensem onu da sıkılana kadar loopluyorum manasında diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

normalde 20k+ mp3 ü bodoz döşüyorum winampe

ama misal yeni albüm ya da tek tek tavsiye üzerine de çok şarkı çektiğimden bazen safi onları derliyorum bir araya boku çıkana kadar onları tüketiyorum sonra normale dönüyorum falan.

yolda çok müzik dinlerim, orda da tek tek aşırı parça oldugundan listeliyorum, son, aha bu da son, bu valla son liste, diye iyice karışıyor fdsf
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

cemss said:

valla tür ayırt etmiyorum hepsini dinlerim.

mesela simdi ahmet kaya-fosso nejdat dnlyrm,sonra sakar sakir st,sonra nerd-she wants to move,sonra kekilli dere boyu kavaklar ben de anlamadım cok garip :S

winamp ta youtube ta acık takılıyorum :)o

ya şöyle anlıtıyım en basitindan arkadaşım der şu rap şarkısı güzelmiş.ben karşılığında yok dinlemem rapçi değilim demem denerim.ama çoğunluk slow falan birazda pop.
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim tüylerimi diken diken eden şarkılar var. böyle dinledimmi hassiktir dediğim parçalar falan hoşuma gidiyor.

ama tarzım sorgulansa hip-hop, rap ağırlıklı derim.

çok deli tupac hayranıyım. mesela phil collins in in the air tonight şarkısı ile remix i var. slow hafif. ama deli gibi içten vuruyor beni.

bi de bu aralar trae - swang var onun da melodisi falan süper.

onun dışında daha çok hareketli hip-hop parçalar çok hoşuma gidiyor. new genre hip-hop lar falan çok iyi bence mesela. başta soulja boy un yaptığı şarkılar iyiydi kanımca. sonra sıçtı falan. yeni jenerasyon daha keyifli, eğlenceli hip-hop müzik yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:

2gblık mp3 çalarımda 4-5 senedir hemen hemen aynı şarkılar vardır. Zor girilir zor çıkılır.

mp3 çaları yenilemeye hepimiz biraz üşeniyoruzdur.

bide tüm arşiv şafıl olunca hakkaten, canımız güzel parça isteyince next demek parmak yoruyor, fare klik ömründen yiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

toplamda 4-5 anadal da alt turlere ayri ayri klasorler, birde onlarin altinda alfabetik grup/sanatci[ulke] isimleri seklinde duzende. Onun altinda da albumler cikis senelerine gore kronolojik sirada duruyor. 160kbps nin altini direk bulundurmuyorum. cogunlugu musepack, 320vbr ve flac lar olusturuyor. tek parca asla bulundurmuyorum, ancak compilation icindiyse veya direk single ise istisnalari var.

en basta duzeni kurmak zor olsa da yeni bisey eklemek, birinin istedigi biseyi bulmasi vesaire saniyeler almiyor.

dinleme kismi da yine ayni duzende, kafam belli bi tur istiyorsa o klasoru shuffle lamam yetiyor. veya belli bi sanatci farketmiyor. Cildirana kadar hicbirseyi dinlemiyorum, cok cok gunde 3x olur oda cok nadiren olmak uzere, ve aralarinda baya bi sure farkiyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...