raw power Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 İki sorun var.Birincisi pas sistemi.Gerçekten rezalet olmuş.Niye bozdular hiç anlamıyorum. Diğeri ise şutlar.Eski oyunlara göre toplar abuk subuk gidiyor.Aslında geçen oyununun tepki süresi sorununu çözselerdi bence yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 poopla said: fifa oynayanlar ve pesten iyi olduğunu iddaa edenler var yıl 2011 ... detected troll is detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Pes'e kötü diyenler bi fifayı denesin berbat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 demo setup'ına tıklıyorum hiçbir şey olmuyor win7 64bit. niden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oyun hızırlını ayarlamak güzel olmuş 09 hızını yakalıyorsun 10da oyuncular çok yavaş kalıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 pas sistemi çok güzel olmuş. adam gibi pas atabiliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Oyun daha fazla hakimiyet ister hale gelmiş bence. Pes ya da Fifa oyunlarının yenileri çıktığı zaman belli bir süre alışmak için oynamak lazım, hemen kesin bir yorum yapmak pek doğru değil gibime geliyor. Ayrıca Henry ölmüş ağlayanı yok, niye bu kadar kötü yapmışlar bu oyunda anlayamadım. Koşamaz, adam geçemez, berbat bir hal almış vallahi. Harbiden kötümü yahu bu adam bu aralar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sutlar haric gerisi guewlaslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oyun çok hoşuma gitti her yıl olduğu gibi. bilgisayara karşı bi kere bile çalım atamamam da çok güzel hissettirdi. kalıplı defansların çekip düşürmesi veya duvar gibi insanı engellemesi, attığım pasların yerini bulmaması ama bulduğunda çok güzel tehlikeler yarattırması falan çok güzel şeyler. pes(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bizzystar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Trailer o kadar güzel değil ama oyun harika =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 geçen seneye göre çok gelişmiş oyun tek düzen bas sistemi gitmiş oyuncunun yeteneğine kalan pas sistemi daha iyi olmuş.hareketlerin kendine göre ayarlanması güzel hareket kombosu oluşturmak için iyi olmuş bu sene tek eksik bana lisans sorunu gibi geliyo oda bir yamayla düzeltilcek bişey.oyun gayet sağlam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 maç sonu ana menüye dönünce çıkan o bilmemkaç dakikalık videoyu bi kere izlesek sonuna kadar, bi daha çıkıyo mu maç sonlarında ya? her seferinde alt + f4 atıp tekrar giriyorum oyuna izlemeye üşenip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ara pasa alışamadım hala normal pasla işimi görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 RedallHoor said: Oyun daha fazla hakimiyet ister hale gelmiş bence. Pes ya da Fifa oyunlarının yenileri çıktığı zaman belli bir süre alışmak için oynamak lazım, hemen kesin bir yorum yapmak pek doğru değil gibime geliyor. Ayrıca Henry ölmüş ağlayanı yok, niye bu kadar kötü yapmışlar bu oyunda anlayamadım. Koşamaz, adam geçemez, berbat bir hal almış vallahi. Harbiden kötümü yahu bu adam bu aralar ? henry öldü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bu arada sistem gereksinimlerinden bahsedin yaw, 4gb laptop isimi gorurmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ekran kartından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 FromTheHell said: oyun çok hoşuma gitti her yıl olduğu gibi. bilgisayara karşı bi kere bile çalım atamamam da çok güzel hissettirdi. kalıplı defansların çekip düşürmesi veya duvar gibi insanı engellemesi, attığım pasların yerini bulmaması ama bulduğunda çok güzel tehlikeler yarattırması falan çok güzel şeyler. pes(tu) bu bahsettiklerin fifa 11 i de sayarsak 3 senedir zaten fifada var. playstationum yok diyorsan, bu sene pc ye çıkan fifa da kat kat iyi pesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 FromTheHell said: maç sonu ana menüye dönünce çıkan o bilmemkaç dakikalık videoyu bi kere izlesek sonuna kadar, bi daha çıkıyo mu maç sonlarında ya? her seferinde alt + f4 atıp tekrar giriyorum oyuna izlemeye üşenip. oyunun klasöründe settingse gir çözünürlük ayarları falan yapılan yerde en altta film yürütmeyi devre dışı bırak seçeneği var onu tıkla video izlemeden direk menuye döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 klavyeyle oynanmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 anca oynayabildim demoyu. menüleri hiç sevmedim, taktik ekranı falan ıy. kamera ilginç olmuş da, göstergelerden de nefret ettim. pas sistemi, oyuncuların hareketleri tepkileri falan baya güzel olmuş bence. ama top o kadar iğrenç gidiyor ki, şut çekmek istemiyor canım oynarken, bi garip gidiyor top. yeni çalımlar falan baya zor yapması ama çok güzel olmuş bence. ama fifa ezicek gibi geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 şuta basın adam tam topa vururken ara pas tuşuna basılı tutun çok güzel şutlar çıkıyo ortaya dağlara taşlara giden topları görmezsiniz bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drxl Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Bu senede oldugu gibi pes2011 yine pc versiyonunda önde çünki herşeyi baştan yapmışlar grafik motoru olsun dizaynlar olsun gerçekten muhteşem consoldakileri bilmem ama pes2011 le beraber konami hakkettiği başarıyı bu sene bulucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Drxl said: Bu senede oldugu gibi pes2011 yine pc versiyonunda önde HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH fifa11 demosunu oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ben oynadim pes daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 http://lolmart.com/wp-content/uploads/2010/07/orly.jpg http://images.encyclopediadramatica.com/images/6/61/Notrly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar