Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2011

reyou

Öne çıkan mesajlar

Oyun daha fazla hakimiyet ister hale gelmiş bence. Pes ya da Fifa oyunlarının yenileri çıktığı zaman belli bir süre alışmak için oynamak lazım, hemen kesin bir yorum yapmak pek doğru değil gibime geliyor.

Ayrıca Henry ölmüş ağlayanı yok, niye bu kadar kötü yapmışlar bu oyunda anlayamadım. Koşamaz, adam geçemez, berbat bir hal almış vallahi.

Harbiden kötümü yahu bu adam bu aralar ?
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok hoşuma gitti her yıl olduğu gibi. bilgisayara karşı bi kere bile çalım atamamam da çok güzel hissettirdi. kalıplı defansların çekip düşürmesi veya duvar gibi insanı engellemesi, attığım pasların yerini bulmaması ama bulduğunda çok güzel tehlikeler yarattırması falan çok güzel şeyler. pes(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

geçen seneye göre çok gelişmiş oyun tek düzen bas sistemi gitmiş oyuncunun yeteneğine kalan pas sistemi daha iyi olmuş.hareketlerin kendine göre ayarlanması güzel hareket kombosu oluşturmak için iyi olmuş bu sene tek eksik bana lisans sorunu gibi geliyo oda bir yamayla düzeltilcek bişey.oyun gayet sağlam olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

RedallHoor said:

Oyun daha fazla hakimiyet ister hale gelmiş bence. Pes ya da Fifa oyunlarının yenileri çıktığı zaman belli bir süre alışmak için oynamak lazım, hemen kesin bir yorum yapmak pek doğru değil gibime geliyor.

Ayrıca Henry ölmüş ağlayanı yok, niye bu kadar kötü yapmışlar bu oyunda anlayamadım. Koşamaz, adam geçemez, berbat bir hal almış vallahi.

Harbiden kötümü yahu bu adam bu aralar ?

henry öldü zaten
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

oyun çok hoşuma gitti her yıl olduğu gibi. bilgisayara karşı bi kere bile çalım atamamam da çok güzel hissettirdi. kalıplı defansların çekip düşürmesi veya duvar gibi insanı engellemesi, attığım pasların yerini bulmaması ama bulduğunda çok güzel tehlikeler yarattırması falan çok güzel şeyler. pes(tu)

bu bahsettiklerin fifa 11 i de sayarsak 3 senedir zaten fifada var.

playstationum yok diyorsan, bu sene pc ye çıkan fifa da kat kat iyi pesten.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

maç sonu ana menüye dönünce çıkan o bilmemkaç dakikalık videoyu bi kere izlesek sonuna kadar, bi daha çıkıyo mu maç sonlarında ya?
her seferinde alt + f4 atıp tekrar giriyorum oyuna izlemeye üşenip.

oyunun klasöründe settingse gir çözünürlük ayarları falan yapılan yerde en altta film yürütmeyi devre dışı bırak seçeneği var onu tıkla video izlemeden direk menuye döner
Sosyal ağlarda paylaş

anca oynayabildim demoyu.
menüleri hiç sevmedim, taktik ekranı falan ıy.
kamera ilginç olmuş da, göstergelerden de nefret ettim. pas sistemi, oyuncuların hareketleri tepkileri falan baya güzel olmuş bence. ama top o kadar iğrenç gidiyor ki, şut çekmek istemiyor canım oynarken, bi garip gidiyor top. yeni çalımlar falan baya zor yapması ama çok güzel olmuş bence. ama fifa ezicek gibi geliyor bana da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...