reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://www.dailymotion.com/video/xd6xiz_pro-evolution-soccer-2011-fragmany_videogames/ trailer cok birsey ifade etmiyor ama heycan yaratiyor yinede hadi hayirli tra$lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bütün paslar falan şutlarımız gibi manual olacakmış, öyle okumuştum. Alışması zor olur ama alışınca da efsane olur, çok doğru bir hamle olur adam gibi uygulanabilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya ps3 almadim ben acikcasi, bilgisayardan oynamayi seviyorum gecen oyunu begenmemistim, umarim bu dedigin gibi sirf manual olur olesi daha makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bilgisayarda oynuyorum ben de PES'i. Beğendim ama mecburen beğendim. Daha doğrsu keyifle oynuyorum ama çok daha iyi olmalıydı. Belki bu sefer hedefe ulaşırlar yeniden ama işte o tamamen manuel sistem çok kazık, yani pasları istediğin yere atmana tıpkı şutta olduğu gibi yardımcı olmalı yoksa iki pas yapamayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 become a legend da taça çıkan messi olmaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 futbol oyunu yok adam gibi piyasada, nba 2k10 e baksınlar da spor nasıl yansıtılır bilgisayara feyz alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Fifa çok iyi de anca konsolda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 git gide yavaşlıyor ve kötüleşiyorlar. umarım bu da kötü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Sana göre öyle. Bana göre de öyle gerçi, simulation ve arcade dengesi kurulmalı. Eski PES'lerde hzlı hızlı ve bol gollü geçerdi maçlar mesela. Gerçekçi değil diye eziyolardı, FIFA çıktı slow motion ve golsüz oyunuyla gerçekçi yaptı. Eyvallah gerçekçi de birader arkadaşımla oynarken "ne gol attım yiaa" diye hava atarım eğleniri, futbolun meyvesi goldür yani. Oyun yavaşladıkça hem sıkıcı oluyo hem de oyunu bilerek zorlaştırıyorlar daha az gol oluyor ama bence daha keyifsiz oluyor. Tabi oyun eleştirmenleri sadece gerçekçiliğine bakıyorlar, sanki flight simulator oynayacağız yani. Zevki kalmıyor oyunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oynamayı bildikten sora fifayıda gayet hızlı oynayabiliosun. ayrıca adamlar oraya game speed seçeneğini koymussun. yavas geldiyse fast yaparsın hızlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 O da çok komiime gidiyo zaten =D yani ben daha arcade seviyorum utbol oyunlarını. Daha doğrusu arcade-simulation dengesi olan oyunları seviyorum. FIFA simlasyona çok daha yakın o yüzden itici geliyo, ama bu sene yeminimi bozup FIFA 11 alabilirim, PES yine aynı şekilde çıkarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ps3 alana kadar çok sıkı bi pes fanı olmama rağmen yıl olmuş 2010 ben hala mercyside red le oynamak istemiyorum yahu. ayrıca 3 tane lig olmasın artık koskoca 13412 yıllık peste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Ya indirirsin bi option file, o dert değil ki :) ama ben de FIFA'ya dönebilirim konsolda bu gidişle. Göreceğiz bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 pes in son şansı artık yoksa fifa yolları gözükecek banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 artik PES etsin konami keeh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 PCde ikisi de bişeye benzemiyor, 2Kgames'in futbola el atması gerekli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 futbol oyunu dediğin super side kick serisidir. hele 1 efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 goal goal goal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 pes 6yı remake etsinler sabahlara kadar oynarım tekrar hatta bağlantı problemini düzeltmesinler lagli lagli oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ayiptir ilk bu konu acildi burdan devam edin digerleir kitlensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 biz oynuyoruz su an mukemmel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 şutlara alışamadım bir türlü ben ya, az bir şey basıyorum sabri ya da selçuk şut çekiyormuş gibi gidiyor top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 oyun yine çöplük ötesi adama abanıyorum topu çarpıyor sanki oduna çarpmış gibi geri geliyor adamda en ufak tepki yok. konami go home pls fifa 11 i görünce gözleri yaşarmıştır heralde konami çalışanlarının. ben olsam toptan kovarım sizin miladınız dolmuş diye. şimdiden başlasalar çalışmaya, seneye yepyeni bi oyun çıkarabilirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 aynen, çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 fifa oynayanlar ve pesten iyi olduğunu iddaa edenler var yıl 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar