Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sticker 250 TL

Aethra

Öne çıkan mesajlar

Gitarımın üzerinde yapışık duran Apple Sticker'ımı satıyorum. Fiyat 250TL. İstanbuldan elden teslim. Gitara fazla kafa yormayın (Elektro akustik eagle temiz durumda falan filan feşmekan) onu stickerdan ayırabilirsiniz istediğiniz zaman kolaylıkla. İlla gitarı da merak eden daha sonra ben onu da saklarım atmam diyen patiler çıkarsa "buradan" gitarla ilgili bilgiyi alabilirsiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

@ unK
Evet nadir bir parça, hani bu monamilerden falan da çıkardı ya bayaa onlar gibi sticker. Bir kere yapıştırmış bulundum ama olsun yine de kullanılır, iyi durumda yani.

@ BarbarianClone
Teşekkür ederek, internetin derinliklerinden çıakrıp şu sözü fıydırıyorum sana:
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
— Marilyn Monroe
Sosyal ağlarda paylaş

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs375.snc3/24037_10150167440695713_562440712_11860137_782258_n.jpg

Arkadaslar selam, ben amfimin altindaki emektar paspasimi satiyorum, hicbir zaman beni yari yolda birakmamistir, ayrilmak gercekten zor ammavelakin maddi durumum icin satmak zorundayim.

Fiyat 100TL, pazarlik yapilir, O.M atabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs375.snc3/24037_10150167440695713_562440712_11860137_782258_n.jpg

Arkadaslar selam, ben amfimin altindaki emektar paspasimi satiyorum, hicbir zaman beni yari yolda birakmamistir, ayrilmak gercekten zor ammavelakin maddi durumum icin satmak zorundayim.

Fiyat 100TL, pazarlik yapilir, O.M atabilirsiniz.

SD mi onlar ?? guzel paspasmis bu arada hayirli satislar
Sosyal ağlarda paylaş

@ MADBOY & Esh
"...kendi yerinize koyun mesela elma satıyosun 5 liraya birisi link veriyo 4 liraya burda denildiğinde hoşunuza gitmez..."
Ayrıca bkz: Pazar Alanı (İkinci El) Bölüm Kuralları (:D

@ razzRaziel
"Eşek hoşaftan ne anlar; suyunu içer, tanesini bırakır." :)-D

p.s.
(Çok sevdim ben bu alıntı olayını, ellemeyin devam edebilirim.) (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...