soulberry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 şu an kedinin umrunda bile değildir olanlar, aklından da gitmiştir %90. bu arada yavru değildi öyle "bırakalım öğrensin" denecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 paticigin zeka seviyesinden bazen süpheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rasmon said: Daniella said: yanlıs bılıyosun onu,ezan okunurken cinler arabaların altına kacar kediler araba altına girmez ezan sırasında kedileri hep dısarda gorursun bi tane kedi yoktur araba altına giren aynı şey hristiyan kediler için de geçerli mi? onlar çan sesinde kacıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 peki ateist kediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ateist kedi mi olur hic ?cok mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bizim kedi de agnostik bütün gün balkonda oturup denize bakıyor anlayamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahahahahahaha birşey daha sorcam arabalar icat edilmeden önce neyin altına saklanıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 çok yanlış davranmışsın, yerinde olsam elimde 100 gr ciğerle gidip hakkını helal etmesini isterdim kediden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 malmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 shipitducy said: malmissin adam durdu beyinden vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sen bi hayvanın acı çekmesine sinirlenip başka bi hayvana acı çektirmişsin. orda da suan bi nötrlük var. yani suçlu olan sensin burda. doğanın dengesi bu sende onun üzerinden kendini triplere sokmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 escape said: sen bi hayvanın acı çekmesine sinirlenip başka bi hayvana acı çektirmişsin. orda da suan bi nötrlük var. yani suçlu olan sensin burda. doğanın dengesi bu sende onun üzerinden kendini triplere sokmuşsun. kelebeğin kanadı var ama kedinin yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 off mala bağlattınız kaçtım ben /farewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya abi bana bilimsel açıklama yapın nerden biliyoruz diğer böceklerinde bi yeri zedelenince bizim gibi acı cektiğini? not:ezigiyi desteklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rasmon said: off mala bağlattınız kaçtım ben /farewell köpeğinde güçlü dişleri ve çenesi var ama kedinin onun kadar yok ve çoğu zaman av olup parçalanıp atılıyor yol kenarına köpekler tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bende geçen gün kelebeği çişimle vurdum gel banada tekme at delikanlıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 -da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Cons said: bende geçen gün kelebeği çişimle vurdum gel banada tekme at delikanlıysan kızdı o la nerene tekme atcagı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://kedikardesligi.com/wp-content/uploads/2009/06/kim_duyacak1.jpg ahahah bu ne ya. köpeğin eline özgürlük heykeli vermek hangi dahinin fikri acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Friedman said: http://kedikardesligi.com/wp-content/uploads/2009/06/kim_duyacak1.jpg ahahah bu ne ya. köpeğin eline özgürlük heykeli vermek hangi dahinin fikri acaba özgürlük heykeli mi? ahahahahhaha adalet heykeli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bence manav heykeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 shipitducy said: malmissin bunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi buna gülmeniz lazım ama ben sizin esprilerinize gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Farinal said: Friedman said: http://kedikardesligi.com/wp-content/uploads/2009/06/kim_duyacak1.jpg ahahah bu ne ya. köpeğin eline özgürlük heykeli vermek hangi dahinin fikri acaba özgürlük heykeli mi? ahahahahhaha adalet heykeli o abiiii özgürlük heykeli demiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 vaniLLe said: vivavale said: ahahaha ezgi ne yaptın ya,iyi yapmıssın bosver :D kiz olmasa da böyle der miydin. hic sanmiyorums. kiz olmasada derdim emin ol,ayrıca @soulberry ile aramızdaki muhabbeti bilmeden de atlaman garip olmus,sen delikanlı bi kızdın yahu :S nese canın saolsun seni affedyrm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar