Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kız arkadaşımla aram bozuktu tam bu sırada başka birinden hoşlandım ayrıldık sonra baktım benim hatun benim kankamla takılmaya başlamış, ben de şimdi diğer hatunla takılıyorum ama bundan da sıkıldım ben başka birini gördüm dün de o kız çok hoşuma gitti büyük ihtimalle onunla takılıcam, şimdilik sadece sevişiyoruz malum yaz mevsimi, eski kız arkadaşımla da kankam sevgili olmuşlar, allah mutlu mesut etsin kankamı da çok seviyorum bu akşam da onun çıkıp zamparalık yapıcaz bi ton güzel kız var, eski kız arkadaşıma da iş yerinden bi arkadaşı ayarlıycaz bakalım kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 başarısız troll başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oo gençler takılıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 whtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 topikin teması: ben sevişiyorum, siz de sevişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 millet sevişemiyorum diye topik açınca oluyo da biz sevişiyorum diye açınca niye olmuyo alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Şempanze ve kurbağa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 yaz geldi usta tabiki sevişiceksin. forma girmenin en güzel yolu bunu bilir bunu söylerim. Sabah akşam 2 kere reçetemde yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 previously on sex and the city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 usta yaz gelince daha zor olmuyor mu? vıcık vıcık ter arada su molaları filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fakirlik yok allahtan jakuzi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bu arada rasmon doğru söylüyor. tanıyorum kendisini. 90 lık kızlarla muhatap olursan olacağı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 da o kankayla nasıl hala kankasın lan. nasıl geniş bir ailesiniz siz. herif sana "senin hatunun muamele de 10 numaraymış haa nasıl bıraktın lan" falan demiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 olm daha iyisini bulmasam niye bırakayım. 90'lı konusuna gelince, olm bi tek onlar benden hoşlanıyo galiba :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oğlum siz bazı şeyleri baya atlamışsınız.olay bumu kankan sna feci kazık attı sevgilini aldı sonra bara gidonuz eski sevgiline adammı buluonuz.nasıl okudum bende anlıyamadım.+ olarak yeni kız lada konuşmayıp sadece svisionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3gokXz56iw8&feature=related bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 90lik kiz 20 yasinda oluyor bu arada wtf ben de 21im yaslandim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 harbi ben de paso tribe giriyorum yaşlandım diye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 uni bile bitiyor ya is bulmam lazim lol sonra ev, araba, ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 :stopsound: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Reis bizi de görün, üşüyoruz. Hatta, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 olum nası baslıklar lan bunlar depresyona girdm aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar