suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sipeyskeyk said: abi devlet bahçeli niye bu kadar kızmış onu anlamadım ben işte burda filan bu sekilde .assak konusu olacağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi ben bunun başlığını sözlükte görmüştüm baya gülmüştüm ama tıklamamıştım yani kurgusal bi olay diye. gerçekmiş bide ciddiymiş üstüne hahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 TIRNAKLARINI SOKERLER MAZALLAH. KESTANELERI CIZBIZLARLAR ALLAH MUHAFAZA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi ben anlamadım yanlıs olan ne, gencliğinde bu adamda ulumustur bütün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 goldbären said: aradım bulamadım ama yakın zamanda patiden izlemiştim bunu eheh. yine de sıkma tatlı canını.(tu) =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 devlet düzeyinde trollü gerçekleştiren bu vantadaşı kutluyorum. bilerek veya bilmeyerek büyük iş başarmış. birde RTE konuşma yaparken araya "padişahım çok yaşa" sloganlarını sokarsa birisi dadından yinmez. http://www.youtube.com/watch?v=7PSeEuu6pW4 saruman bahçeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Zep said: arcane said: elini öpenler daha ilginç elini öptürtmesi daha da ilginç. asıl kulağını yalamasına ne demeli neyse nede olsa Allah Türktür cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Law said: Buddha said: cemss said: abi el niye öpüyorlar ki. Dans'a kaldırmadığına göre bunun hiçbir mantıki açıklaması yok. Onada halk dilinde gelenek görenek yada örf adet filan deniyor. Siyasi parti liderinin elini öpmek örf adet değil. Tamamen sürü psikolojisinden başka halt değil işte bu bizim liderimiz, bu çok iyi biliyor, dur şuna bir sevgi gösterisinde bulunayım. Orada yaşlı adamlarda elini öptü bahçelinin. Öpen öpsün elinide, bu kafayla çok öperler o el öpenleri. Aynen öyle ben geyiğine öyle söyledim zaten. Banada çok komik geliyor hatta Bahçeli'nin her konuşmasında kahkaha atıyorum. Fakat bu konudada konuşmak istemiyorum. Birileri uluyarak kovalıyabilir beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 abi video'da devlet bahçeli adama ismini sordu. sonra ocaktan banladı sanırım. şu saatten sonra ocak dışındasın mı dio, bişi diyo'da Veysel'e tam anlaşılmıyo asgasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 freemaniacss said: Bahçeli uluyan gence diyor ki "Ne manası var ulumanın,isminiz nedir sizin? Şu andan itibaren ocak dışındasın. Oldu mu? Tamam":D Efsane ya artık ocaktan çay içemiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 aaauuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar