Catzee Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benim ki de hem hd hem de kaydedio babamda hepinizi döver dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 off başlamışlar gene ortaklaşa açıklamalara, her sene her sene sıkılmadınız mı artık ? o kadar üstün gücümüz, lobimiz var, hakemlerin kulaklıklarının diğer ucunda aziz olduğunu bilmeyen yok ama nasıl oluyorsa 2 kez son dakikada şampiyonluk kaybediyoruz, 29 mu 30 mu artık kaç yıl olduysa alamadığımız türkiye kupasını kaç yıldır finalde veriyoruz. çözemedim ben. şu da çok komik ya ahahasdsad bjk said: Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 LucifeL said: Ben devre arası kampanya var diye aldım tam isabet oldu :)bir de hd aldım çok daha süper oldu :) 5 dakkalik $ampiyonluk sevincini hd izleyen fenerlilere kampanya vardi onu soru$tursaydiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 erucalavera said: bjk said: Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir. asdasdasdasda epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 valla şampiyon olmasak da aykutu göndermemeyi başarabilecek mi acaba yönetim görücez. aykutu gönderirlerse vallah billah fbyi tutmayı bir süreliğine bırakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Aykut'u gönderirse demekki Aziz Yıldırım taş kafalı o kadar hata yaptı ders almıyor denir artık. Şampiyon olsun yada olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Savaşın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Trabzon bu seferde 90'da atmış. Kaç maçtır 85'ten sonraki golle yeniyorlar. Yine son maça kalacak bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aykut gidip alex gelsin, başkası gelirse olmaz şuan takım buradaysa onun sayesindedir. Gerçi adam Hagi'yi gördükten sonra hayatta Fener'in başına geçmez ya, Olası bir başarısızlıkta herifin efsaneliği kalmaz asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Hangi takımı tutuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 DarKRideR said: Olası bir başarısızlıkta herifin efsaneliği kalmaz asdfasd rıdvanın efsaneliğinden bişey eksildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Rıdvan çok az kaldı ki takımın başında? Üstelik gayet de başarılıydı bence, yabancı bir hoca olsa hayatta yollanmazdı. Tüm maçları kazanmasını beklediler, kazanamayınca yolladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Evet umarım şampiyon olamazsak Aykut'ta gönderilmez. Aziz Yıldırım artık sabırlı hareket ediyor sanki ama belli olmuyor işi adamın. Ama şu var Aykut gelip geçici başarı için getirilmedi. O yüzden Aykut'un uzun süre takımın başında kalacağı konusunda umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Esh said: LucifeL said: Ben devre arası kampanya var diye aldım tam isabet oldu :)bir de hd aldım çok daha süper oldu :) 5 dakkalik $ampiyonluk sevincini hd izleyen fenerlilere kampanya vardi onu soru$tursaydiniz =P5 değil o 2 dakika şimdi digitürk'ü töhmet altında bırakmayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Buddha said: Evet umarım şampiyon olamazsak Aykut'ta gönderilmez. Aziz Yıldırım artık sabırlı hareket ediyor sanki ama belli olmuyor işi adamın. Ama şu var Aykut gelip geçici başarı için getirilmedi. O yüzden Aykut'un uzun süre takımın başında kalacağı konusunda umutluyum. aykut antalya macini alamasaydi gidiyodu, malesef ulkemizde boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 melih sendil aglamak uzere http://www.youtube.com/watch?v=pVohiJ29RgE&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 semiş diyen mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 gümüşbıçak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 o maçtan sonra ligtv bişyler demişti dönüp tribünlerden tehdit ediyolarmış fener gol atınca spikerler çok bağırıyo diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=23636 emrenin oğlu olmuş. belki biraz keser şu siniri bebek geldiği için. asdsad bi şu var ki baya guldum: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22676369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bu arada trabzonun gol ofsayt yahu hehe HOKOM HOKOM dıyenler gormemis ama heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ş.l ye kalalım da şampiyonluk çok da önemli değil. direk katılmak en güzeli tabi şampiyon olup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Zegna said: bu arada trabzonun gol ofsayt yahu hehe HOKOM HOKOM dıyenler gormemis ama heralde http://i1103.hizliresim.com/2011/3/23/6547.png sadece ofsayt olsa gene iyi, golden önceki faul de burak kendini yere attı.bu pozisyonda da defansın dizilişi, gol yemek için resmen, ts li oyuncuları tutan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ayni takim gecen hafta da fenerden gol yemek icin kale onunu bo$altmi$ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 evet trabzon için oynadık diyen futbolcularda fenerbahçeliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar