Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

off başlamışlar gene ortaklaşa açıklamalara, her sene her sene sıkılmadınız mı artık ? o kadar üstün gücümüz, lobimiz var, hakemlerin kulaklıklarının diğer ucunda aziz olduğunu bilmeyen yok ama nasıl oluyorsa 2 kez son dakikada şampiyonluk kaybediyoruz, 29 mu 30 mu artık kaç yıl olduysa alamadığımız türkiye kupasını kaç yıldır finalde veriyoruz. çözemedim ben.

şu da çok komik ya ahahasdsad

bjk said:

Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

bjk said:

Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir.

asdasdasdasda epic
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Evet umarım şampiyon olamazsak Aykut'ta gönderilmez. Aziz Yıldırım artık sabırlı hareket ediyor sanki ama belli olmuyor işi adamın. Ama şu var Aykut gelip geçici başarı için getirilmedi. O yüzden Aykut'un uzun süre takımın başında kalacağı konusunda umutluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

LucifeL said:

Ben devre arası kampanya var diye aldım tam isabet oldu :)bir de hd aldım çok daha süper oldu :)

5 dakkalik $ampiyonluk sevincini hd izleyen fenerlilere kampanya vardi onu soru$tursaydiniz =P
5 değil o 2 dakika şimdi digitürk'ü töhmet altında bırakmayalım =)
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Evet umarım şampiyon olamazsak Aykut'ta gönderilmez. Aziz Yıldırım artık sabırlı hareket ediyor sanki ama belli olmuyor işi adamın. Ama şu var Aykut gelip geçici başarı için getirilmedi. O yüzden Aykut'un uzun süre takımın başında kalacağı konusunda umutluyum.

aykut antalya macini alamasaydi gidiyodu, malesef ulkemizde boyle
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

bu arada trabzonun gol ofsayt yahu hehe

HOKOM HOKOM dıyenler gormemis ama heralde

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/23/6547.png

sadece ofsayt olsa gene iyi, golden önceki faul de burak kendini yere attı.bu pozisyonda da defansın dizilişi, gol yemek için resmen, ts li oyuncuları tutan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...