Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

aykuttan nasıl bu kadar eminsiniz.daum aziz yıldırma tersti yerine daha raht kontrol edilen adam geldi.kimse fbde gsde devrim yapamaz kafasına göre

guizayı kesmesi gayet normal adam golsüz kral.lugano daha cok gol atıyor ondan

alexin fenere katkısı tartışılmaz.da şurda 1-2 senesi var kaç yaşına geldi.onsuz takım düşünülmesi normal

fener kadrosu gayet iyi şampiyonluğa rahat oynar.ama herhangi bi terslikte ilk aykutun ipi çekilir

aykut şampiyon olmaz ise gönderilir.olsa bile yine gönderilebilir.adamın geleceği yokki.avrupada gitti.hemen başarılı olması lzm.2 yenilgiye bakar
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle doruğa %101 katıldığımı belirtmek istiyorum. şimdi birde şu yaşı şöyle böyle diyenler için söyliyeceklerim var. öncelikle arkadaşlar, defans demek tecrübe demektir. genç adamdan sağlam defans olmaz. oyuncu 30 yaşına geldiğinde (defans) artık pişmiş demektir. yani tam tersine 30 yaşında alınmalı bence bonservisiyle, çünkü en aşağa 35 ine kadar oynayabilir bir defans oyuncusu. altın çağlarını 30-33 yaşları arasında yaşar defans oyuncuları.
Sosyal ağlarda paylaş

olsa türkiyede ne işi var

Arkasokak said:

her maç ilk 1-2 dk Emre'ye kim nerede tekme atacak izleyip görüyoruz. sonra Emre sinirli.

süper lig de oyuncu olsam sürekli emreyi sinirlendirmeye oynarım anında sarı kart görüyor ligdeki oyuncularda öle düsünğyor olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Aziz Başkan'ın acil müdehale edip, Emre'ye ve Niang'a yapılan kasti faullere çözüm bulmalı. federasyonu ve hakemleri bu yönde uyarmalı. her maç ilk 1-2 dk Emre'ye kim nerede tekme atacak izleyip görüyoruz. sonra Emre sinirli.

Niang kaç maç oynadı da ligde bu kanıya vardın? Geçen sene bizimkilerin dizlerinde krampon izleri varken, Adnan Polat konuşunca zaaa çekmiştiniz.

Erkek oyunu canım benim, oynamaya devam
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

İyi transfer.

Şöyle de bişi vardı bu arada.
said:
Londra ? Hakkında ırkçılık suçlamaları bulunan Newcastle Futbol Kulübü oyuncusu Emre Belözoğlu, yarın Futbol Federasyonu (FA) Disiplin Kurulu önünde ifade verecek.

Everton Kulübü oyuncusu Joseph Yobo'ya yönelik ırkçı hakaretlerde bulunduğu iddia edilen eski Galatasaray ve Inter Milan oyuncusu Emre Belözoğlu'nun disiplin kurulu önündeki sorgulamasının bilinmeyen bir kentte ve adreste yapılacağı ve basının sonuçtan FA'in resmi internet sitesinde yapacağı açıklamayla haberdar olacağı belirtiliyor.

Emre hakkındaki suçlamalar konusunda iddialar ortaya atan Yobo'nun takım arkadaşları Tim Howard ve Joleon Lescott'un da yarınki disiplin kurulu oturumunda hazır bulunacakları kaydedildi.

fizban said:

sonra yobo "ben duymadım onun öyle birşey dediğini" demişti, emre de suçsuz bulunmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

Bonjo said:

Valla kimse farkında değil ama Aykut devrim yaptı Fenerbahçede ;

Ali Bilgin , Deniz Barış dan kurtulduk
Kazım la Önderi sildi
Güizayı sildi
Kanatlara süratli isimler alındı Dia Ve Stoch
Brezilya hegomanyasından kurtulduk , takımda 3 zenci oldu
Alex gibi adamın yeri geldiğinde yedek kalacağı mesajını verdi
Ve 6 sene sonra ilk 11 de genç Okan'a şans verdi

Uzun süredir bu kadar cesaretli teknik direktörümüz olmamıştı helal olsun Aykuta.

bide aykutu beğenmeyenler var, onlar o eski saç baş yolduran takımı izlemeye "mahkum". onlara vermiycen böyle teknik direktör.

yalnız değilim. aykut hocayı destekliyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Süper Lig'e 2 farklı kadro çıkarsak ikiside şampiyonluga oynayabilir

volkan
gökhan - lugano - bilica - caner
cristian - emre
dia - alex - uğur
niang

mert
okan - yobo - ilhan - santos
özer - mehmet - selçuk - stoch
guiza - semih

bekirde joker :D

Zorlasan 3. takımda çıkacak nerdeyse , Serkan Kırıntılı , Bekir , Ertuğrul , Abdülkadir , Furkan , Gökay , Kazım Kazım , Gökhan Ünal :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Fistan said:

Süper Lig'e 2 farklı kadro çıkarsak ikiside şampiyonluga oynayabilir

volkan
gökhan - lugano - bilica - caner
cristian - emre
dia - alex - uğur
niang

mert
okan - yobo - ilhan - santos
özer - mehmet - selçuk - stoch
guiza - semih

bekirde joker :D

Zorlasan 3. takımda çıkacak nerdeyse , Serkan Kırıntılı , Bekir , Ertuğrul , Abdülkadir , Furkan , Gökay , Kazım Kazım , Gökhan Ünal :D

o işler öyle olmuyo, geçen sene biz de aynısnı diyoduk son haftalara kadar sonra aldık boyumuzun ölçüsünü :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...