Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 hayir hem kendisine hem takima zarari var
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bize de zararı var abi. kız kalmıyo sora
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ayıp yani, arkadaşlarının emeğine de yazık.
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 pardon yanlış yazmışım karı kovalamıyo, 1 saatte 10 tane kız yanına gitti adamın gökçek zavallısı kovalıyor ama ona yüz vereni görmedim ahahha
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 niang fenere gelmek istiyorum bırakın lan beni demiş http://www.ntvspor.net/haber/turkcell-super-lig/21119/niang-birakin-fenerbahceye-gideyim
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 brezilyalilar bitmistir gun itibariyle. aykutun bu kokusmus sistemi degistirmesi lazim. rahatliga cok alistilar.
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ya defolup gitsin artık bunlar ya, brezilyalıların oynadığı futbol artık tarih oldu, tek adamla maç alınmıyo ve aykut doğru söylüyo, fenerin sorunları var çözülmesi gereken diyo. alex alınmasın daha genel diyo.. daha ne desin brezilyalılar kıçlarını yayıyo diyo çok net bi şekilde.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Eralp said: niang fenere gelmek istiyorum bırakın lan beni demiş http://www.ntvspor.net/haber/turkcell-super-lig/21119/niang-birakin-fenerbahceye-gideyim ben de fenere gelmek istiyorum.. kaç tane futbolcu aldık, adam gibi oynamadan oturdu gitti.. parası neyse versinler, her sabah antrenmana çıkar, maç günü kenarda otururum bi güzel.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dasaaa said: parası neyse versinler, her sabah antrenmana çıkar, maç günü kenarda otururum bi güzel. guizadan daha faydalı olursun
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 uefadanda elendik. ahanda buraya yaziyorum :)o
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 niang fenerde diyorlar, hadi hayırlısı. resmi sitede görmeden inanmam gerçi ama hayali bile güzel geliyor bana. şu adam gelsin gidip kombinemi alıcam.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Daha bugün "Niyang Fener'in elenmesi üzerine gelmekten vazgeçti" diye haber okumuştum ben. Ama tabii ne kadar güvenilirdir doğrudur bilemeyecem
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi iyide şimdi o yenilginin üstüne ondan güzel sallama haber yapılamaz. malzemenin babası yani. ben gazetede çalışsam bende yapardım aynı haberi. şimdi mantıken 31 yaşına gelmiş bi adamın eminim artık CL de falan kendini tanıtıp daha iyi bi yere transfer olma gibi bi umudu yoktur. adam belliki son yıllarında güzel para kazanmak istiyo, az vergi ödeyip. hem istanbul gibi bi eğlence şehri var, zengin kulüp, ara sıra avrupa kupası, CL falanda oynar, issiar diada hemşerisi, onunla sex partisi yaparlar ara sıra. var mı daha güzeli ?
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Hastadam said: niang fenerde diyorlar, hadi hayırlısı. resmi sitede görmeden inanmam gerçi ama hayali bile güzel geliyor bana. şu adam gelsin gidip kombinemi alıcam. la ben adamin macini bir kere bile izlmedim adam icin kombine alan var
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Hastadam said: niang fenerde diyorlar, hadi hayırlısı. resmi sitede görmeden inanmam gerçi ama hayali bile güzel geliyor bana. şu adam gelsin gidip kombinemi alıcam. sen galatasaraylı değil miydin? ne biçim bi troll la bu ahahahah
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 İsterse Messi gelsin. O Cristian'la Blica'nın yanına ne koysan paslanır. Ortega'nın yanına kendini süperman sanan Ceyhun'u koymak kadar sinir bozucu. Eski Aziz Yıldırım anında gönderirdi. Burdan tek anlamadığım FB'de ciddi para sıkıntısı olduğu. Herşey buna işaret ediyor.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Gallas adı geçiyor şimdide, valla ne diyim Gutiye yaşlı diye atıp tutan insanlara soda gerekecek alınırsa.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Defansla ortasaha arasında fark var ama, defans adamın yaşlısı çok fark etmez.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Orta sahada alex gibi oyuncu 40 yaşında olsa ne olur mesela? adamın pasları yerini bulsun kritik yerlerde top atsın yeterde. Defansdaki adamın performans düşüklüğünün sorun olmaması bana mantıklı gelmiyor.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 stoper dediğin 40'ına kadar oynar. ki bahsettiğin adam william gallas yani. bi de gallas guti'den genç.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Evet 1 yaş genç =P 34 yaşına laf edip 33 e genç derseniz biraz komik oluyor sanki. Bu dediğimde durmadan laf edenlere tabi.
Öne çıkan mesajlar