Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ölümüm bu yüzden olacak sanırım, sürekli ezilme tehlikesi geçiriyorum. Var mı başka benim gibi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 var ben. kesinlikle tehlikeli bişey ben yapmıyorum artık. çarpacaklardı valla kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Tek kulağa takıyorum ben yürüyosam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 nerede eski günler. sene 82, new york'tayım. o zaman yolda yürürken müzik dinlemenin tek yolu buydu tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aynen ya.. ama olumlu yönleri de var, sinyalci ve dilenciler senlee muhattap olmuyo, olamiyo. Ignore Mode = On yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 geçen bende ölüodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben ! iç kulaklık var bide iyi yalıtımlı, tek duyduğum müzik yoldan geçerken 20 kere sağa sola bakıyorum, Bu senenin başında bizim buralarda çocuğun biri kulaklıkla tren raylarından geçerken tren altında kaldı, yani dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yeni moda müzik çalan bir telefonu elinde tutup yürümek. erkekleri kroydu şimdi kızlara da bulaşmış fena bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben de dinlerim doğal bişi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bütün bir yol önündeki arkandaki insanlara dinlediğin müziği dinletmek doğal değil düşüncesizliktir. aynı düşüncesizliği otobüste son ses müzik dinleyip otobüsü kendi müzik tarzıyla dolduranlarda yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben öldüm bu yüzden size tavsiye etmiyorum kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 DoubleW said: ben öldüm bu yüzden size tavsiye etmiyorum kesinlikle adam ölü beyler.+rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 valla bi keresinde böyle tam moda girmisim, video klip cekiyorum sanki o derece, tam karsidan karsiya gececegim. o sirada kulakligimin teki düstü ve tramvayla aramizda bi 1 metreden az bir mesafenin oldugunu farkettim. geri cekildim hemen. söförün surat ifadesi süperdi ama, sövüyo böle. isin ilginci annem karsi kaldirimdaymis. NIL NAPYON SEN?! diyo. yolcularin freak gözüyle bakmasi da cok tatsiz ayrica dsf. kulaklik düsmese gg olabilirdim belki. asil kötü olan bunu bisikletle giderken de yapiyorum ben, bi gün cidden ezilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 koruyucu dualarımız seninle vanilye abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ahah eyw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 son ses yapmayin sehir icinde yuruyorsaniz, bide evek dakkada 10kere saga sola bakmak gerekli muzik dinlerken yuruyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8yvEYKRF5IA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ezik metalcimisiniz lan bide öyle müzik dinleyip çevreyi ignorelamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ban dans etmekten korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ahaha yoksa dans ederken daha önce tkaılıp düştünmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yok kendimi kaybetmekten korkuyorum hani dans ederken araba altında kalabiliirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çılgınsın mean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vG_l8TIMQMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Ben arabada giderken müzik dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar