Farinal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 3DS hakkında ne düşünüyorsun Viktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 alicam begendim baya yeni gelicek oyunlari, mgs ile ocarina of time remake i bana yetiyor zaten :) nintendo gafil avladi herkezi ehehe hardware olarakta guncellenmis bir DS beklemiyordu kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ne kadar olur acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 mgs ps2 deki mgs 3 ün remake i olmayacak değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Çok pahalı olacağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Viktor said: bu arada bilgisayar oyunlarinda e3 topigi olmadigini simdi farkettim cok iyiyiz ya :D console gaming = master race dedim ya e3 eskiden pc oyunlarının da gösterildiği bir yerdi, şimdi microsoft, nintendo ve sony şirketlerinin kendilerini ego tatmini ettiği bir platforma dönüştü. Blizzcon var, E3 gibi dandik bir şov da değil, adamlar ciddi ciddi oyuncularla iç içe muhabbetler felan ediyor. E3 de eskiden öyle bir yerdi gerçi. Ah ah. ABD yanlış yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 e3 eskiden nasil oyleydi, millet meme izlemeye giderdi hep sonra o yuzden e3 e ara verildi, yeni yeni eski konuma geri donuyor PC exlusive oyun kalmadi bonbonum, konsol firmalarini suclama hic korsan var hede hodo diye sacmasalak DRM lerle, bir teknoloji olgunlasmadan "lan oyuncu degillermi, bastirip parayi alsinlar yeni ekran karti" zihniyeti ile ve MMO larla bitti PC cikan oyunlarin hepsi multiplatform neredeyse, ayni teknoloji olmasina ragmen ihtiyar iksboks yuzunden optimize ediyorlar oyunlari, her sene upgrade yapmak zorunda kalmiyorum o yuzden memnunum 5 sene once gayet para sayip guzel PC aldim, shader bokuna 1 sene sorna yeni ekran karti almak zorunda kaldim, ondada HDR ile AA ayni anda acamama sendromu var diye 1 sene gecmeden gidip 8800 e upgrade ettim, hala 8800 kullaniyorum her cikan oyunu canava rgibi calistiriyor PC exclusive olmadiklari surece, onlarda grafikten cok rezil optimizasyondan les (bknz yeni settlers) her serde bir hayir var iyiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bu aksam hangi firmaların sunumları var ?? kaçta başlıolar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 şu anda lp2 yi tanıtıyorlar yakın bakış vs dönüyor gösteriyorlar çoğu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 confidentiallardan biri geliyor birazdan ard arda 3 tane bakalım neylermiş ANA DEUS EX MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bana mı öyle gelio yoksa bu aralar fazla mı uzun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bugün sadece ign bootta oyun tanıtıyorlar kısa kısa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Eh E3 bitti ign awards verilmiş bir bakmanızı tavsiye ederim PORTAL 2 domine etmiş :P http://uk.games.ign.com/articles/109/1094418p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar