Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E3 2010

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

bu arada bilgisayar oyunlarinda e3 topigi olmadigini simdi farkettim

cok iyiyiz ya :D

console gaming = master race

dedim ya e3 eskiden pc oyunlarının da gösterildiği bir yerdi, şimdi microsoft, nintendo ve sony şirketlerinin kendilerini ego tatmini ettiği bir platforma dönüştü.

Blizzcon var, E3 gibi dandik bir şov da değil, adamlar ciddi ciddi oyuncularla iç içe muhabbetler felan ediyor.

E3 de eskiden öyle bir yerdi gerçi.
Ah ah. ABD yanlış yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

e3 eskiden nasil oyleydi, millet meme izlemeye giderdi hep

sonra o yuzden e3 e ara verildi, yeni yeni eski konuma geri donuyor

PC exlusive oyun kalmadi bonbonum, konsol firmalarini suclama hic

korsan var hede hodo diye sacmasalak DRM lerle, bir teknoloji olgunlasmadan "lan oyuncu degillermi, bastirip parayi alsinlar yeni ekran karti" zihniyeti ile ve MMO larla bitti PC

cikan oyunlarin hepsi multiplatform neredeyse, ayni teknoloji olmasina ragmen ihtiyar iksboks yuzunden optimize ediyorlar oyunlari, her sene upgrade yapmak zorunda kalmiyorum o yuzden memnunum

5 sene once gayet para sayip guzel PC aldim, shader bokuna 1 sene sorna yeni ekran karti almak zorunda kaldim, ondada HDR ile AA ayni anda acamama sendromu var diye 1 sene gecmeden gidip 8800 e upgrade ettim, hala 8800 kullaniyorum her cikan oyunu canava rgibi calistiriyor PC exclusive olmadiklari surece, onlarda grafikten cok rezil optimizasyondan les (bknz yeni settlers)

her serde bir hayir var iyiki :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...