Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkada biri var sanmak


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu başkasına da oluyo mu bilmiyorum. bilgisayar başında otururken sanki arkada biri varmış gibi geliyo. aynı şey merdivenden inerken ya da yoldayken de olabiliyo. arkaya döndüğünde kayboluyo sanki. tabi ki biri yok, ama var sanabiliyosun o anda. geceleri daha çok olması gerekirken gündüzleri daha fazla olan bi şey.
Mesaj tarihi:
yalnız ben arkada biri olmadığını biliyorum. bazen rahatsız ediyo paranoyak gibi arkaya dönüp durmak. bundan bahsediyodum. dışardan sizin yazdıklarınız gibi göründüğümü düşünüyodum ben de.
Mesaj tarihi:
bende şöyle oluyo;

banyoda dişimi fırçalarken yada yüzümü yıkarken çok saldırıya açık hissediyorum kendimi. arada birisi arkamdaymış gibi banada oluyo hani olmuyo değil. büyütmemek lazım. sonuçta başa gelicekse bişey gelir.
×
×
  • Yeni Oluştur...