Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 selam, şimdi şöyle bir durum oluştu, tavsiye lazım. univ. son sınıftayım muallakta olan 2 dersim vardı, birinden kaldım ve o dersi tek ders sınavı ile geçmeyi düşünüyorum. muallakta olan 2. dersten kalırsam (yaz okulu hakkım yok) okulum 1 dönem uzayacak ve o 2 dersi seneye sonbaharda alıcam. aynı zamanda bir sürü yerde iş görüşmesine girdim ve bir kaç yerden teklif aldım (ernst&young, pwc, deloitte, bayer..) bir tanesinden teklif geldi ve 2 hafta süre verdiler, şimdi iş sözleşmesini imzalayıp teklifi kabul edersem ve sonunda mezun olamazsam ne gibi sorunlar çıkar karşıma? sözleşme ihlaline bağlı tazminat falan ödemem sanırım, ama mimlenirim sanırım sektörde =) yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sektöre giremeden mimlenmezsin kanımca : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hehe bir tavsiye lazım yarın ortak görüşmesine giricem bunlardan biriyle. teklif ederlerse vereyim mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 İşini aksatmadığın sürece problem çıkmaz hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 mühendis gibi önemli bişi değilse bölümün (imza yetkisi vs.vs.) ve diploma istemiyolarsa pek de sorun olcağını sanmam... okulda olup da çalışmaya başlayan çok kişi tanıdım ben. diğer yandan bu olayı öğrenirlerse çalıştığın süre içerisinde... tahmin edebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bence durumu anlat böyleykene böyle de. ki bi kere gözlerine girdin miydi birazda görüşmede farkını ortaya koyarsın göz yumarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 diplomalı iş tabii ki tam zamanlı normal iş okul zamanı olsa umrumda olmaz, okul uzarsa iş okulla çakışıcak yani ve diploma sahibi olmamı bekliyolar sözleşme imzalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 imza yetkin olmayacaksa-yani mezun olup mesleginle ilgili odaya kayit olman gerekmiyorsa-askerlige kadar problem olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bir de: yarın yabancı bir şirketin ortaklarından biriyle görüşücem, bunu söylemem pek hayırlı olmaz daha çok insan kaynaklarını ilgilendirir bu, bana bir teklif sunmadan bunlar söylemeyi düşünmüyorum sözleşmeyi imzalayıp işe başlamazsam ne olur? edit: imza yetkim yok, oda'ya spk'ya falan bağlı değilim, denetçi belgem falan yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 teklif alırsan imzala direk, ha olur da mezun olamazsan diploma isteyen biryerse en fazla sözleşmeni feshederler tam zamanlı stajyer ol derler vs. bu arada E&Y ftw Quality in everything we do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 price'a gidicem gibi =) audit için aradılar E&Y'den de GFAS istiyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 mezun olduğun zaman için değil mi iş görüşmeleri neticede, bi dönem sonra başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 evet ama bunlar genellikle takım oluşturuyorlar. 5 kişi toplanıp ekip olarak audit'e başka şirkete gidiyolar, o yüzden bekletme yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 diploma isterler sözleşmeyi dayamadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 o diilde sağlam kariyer yapacan gibi.Bizim şirkere e&y dan ayrılan bir eleman geldi 30 yaşında direk Finans Müdürü girdi.Gerçi acaip kıskanılıyo nazar değecek o şirket arabasının hayrını süremeyecek.dedim kendisine git bi kurşun döktür diye ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 teklif verdiler ama conditional yani geçersem alıcaklar aynen master başvurularında yaptıkları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ey de pwc de, çok başları ağrıdı böyle bir iki dersim var noolur diyen insanlardan, araya bir sürü tanıdık koyan insanlardan. sonra çalışmaya başlayınca iyice salıyorlar o dersleri. ha sen yaparsın demiyorum ama öyle oluyor genelde. o yüzden almıyorlar artık. veya istedikleri bir adamsan böyle süreli anlaşma teklif ediyorlar. ki o bile bi risk. seni eğitmek için baya zaman para harcıyorlar. hayırlısı olsun kabul ettiysen. köleliğe hoş geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pwc'de ise girip de dersten kalip o isi kacirirsan at kendini camdan zaten, hakedersin gayet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 rahatsiz said: hayırlısı olsun kabul ettiysen. köleliğe hoş geldin. oha yeni başlayan adama da böyle girilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 arthur andersen (şimdi ey oldu) de işe başlarken iki haftalık eğitimden sonra tam ne güzel şirket lan filan derken senior öyle karşılamıştı beni. ben şimdiden hazırlıyorum, o eğitim ve sonrasında ki kolkteyle kıçı boşuna tavan yapmasın, fena mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mart-nisan'a kadar daha önce 6 ay çalıştığım bir şirkette bir pozisyonun boşalmasını bekliyorum, kesin alıcaz falan dediler... e&y veya pwc veya deloitte farketmez olmadı herhangi bir ilaç şirketinde beklediğim şirketten teklif gelene kadar çalışıcam, başka da şansım yok zaten edit: 2-3 aylık eğitimleri bile benim için önemli, farklı bir alanda kullanıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar