Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSN Türkiye bu yaz sonuna kadar

mani

Öne çıkan mesajlar

ya biz bluray film izleyemiyoruz dimi psn türkiyeden satın alıp

uk ve us psnden türkiyede oldugumuz için izleyemiyoruz.fakat store a ne zaman girsem bi filmerde kampanya yeni filmler falanlar goruyorum.ama türkiyede de bi düzene otursa film kiralama satın alma gibi çok iyi olur ya.henuz yok sanırım.

direk indir lcdde izle

bluray filmler çok pahalı hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Bu muhabbetin dönmesi iyi olmuş. Benim hesap US hesabı, bunu herhangi bi şekilde TR'ye falan taşıyamıyoruz sanırım. Eğer böyle bi imkan varsa bilelim :P

Yok eğer taşıyamıyosak, save'leri falan direk aktarabiliyo muyuz profilden profile? Yoksa zaten profil bazında kaydedilmiyo mu? Trophy'leri falan aktaramıyoruzdur zaten.

Geçenlerde üşenmeyip bi tane açtım TR hesabı sırf store'u incelemek için de, hoşuma da gitti aslında. Çok kısıtlı tabii ve yanlış hatırlamıyosam plus da yoktu. Ama yine de isterim bi TR hesabı olsun, daha rahat hiç olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

birden fazla profile sahip olmaniz teknik oalrak yasak oldugundan tasima filan yok, e tabi amerikali adam amerikan psn i aliyor, dlc leri ordan ediniyor oyunlarini gidip pasa pasa aliyor dukkandan

TR deki adam ise oyunlari amerikadan, uzakdogudan veya avrupadan aliyor, dlc icin 3 psn e ihtiyaci var ki zaten turk psn i cikana kadar psn imiz olmadigindan uk yada us takiliyordu herkes falan filan

hersey gibi bu sorunda 3. dunya ulkesi olmamizdan kaynaklaniyor :p

trophy ile online profillerinizi korumak istiyorsaniz psn degistirmiceksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...