Friedman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Neden daha güzel oluyo. Böyle hafif yağlımı denir kirli mi denir artık, oldumu derinliği oluyo gibi daha güzel şekil alıyo hem. garip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 çünkü yıkanınca üzerindeki doğal zımbırtılar gidiyo. doğal iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 garip ama bende aynı durumu yaşıyorum.ilk yıkadığımda değişik ama sonraki gün bi ilginç oluyor saçlar bilimsel bi nedeni varsa açıklayında rahatlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 doru bir tespit. 1 gun duruma gore 2 gun sonraki sac super olur hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yağlanıyo lan işte. daha rahat şekil alıyo. ahenkle sevişmeyip efendi efendi oturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 belki cok yıkıyoruz filan, ondandır attım kıcımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 çokta yıkanmıyorum ki 2 günde 1 kez yıkanırım.tabi bu sıcaklar en sonunda sabah akşama döndürücek bakalım hayırlısı. edit:yakınmak ne ararla yıkanmak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 o yüzden bayanlarla buluşmalarımda her zaman kafamı 1-2 gün önceden yıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 saclar genelde 3 numara olunca pek bisi farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yok 3 numarada fark etmiyorda ben biraz uzun sevdiğim için fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sprey kullanıcaksınız yıkadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ne spreyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 saç spreyi, hafif şeklini verdikten sonra toz yemiş gibi perçem perçem didik didik yapacaksınız bir de saçları tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 naparsanız yapın saçınıza fön gerekmedikçe kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 her gün yıkananlar 2 günde 1 şampuan sürsün kafasına ideali odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Valla haftada min 4 kere yıkanıyorum ama 2 gününde şampuanlıyorum saçı fazlası zararlı. Kuaförüm söylemişti ya çok temiz tutucaksın saçı yada kendi yağı ile besliceksin az şampuan yap demişti iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hergün yıkanıyorum. bioxcin kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bioxin karı yapıyomuş reha. kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 sen yanlış anlamışsın fede.. kullananı karı yapmıyor. kullanan karı yapıyor yanına.. gürül gürül saçlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 östrojen var lan içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 valla uzun saçlı olduğum için topladığımda dökülmesin diye başladım bioksine. bi işe yaradı mı bilmiyorum sgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 BloodyBeast said: her gün yıkananlar 2 günde 1 şampuan sürsün kafasına ideali odur şunu tvde, gazetede falan heryerde görüyorum yalnız. hergün şampuanlamayın diyor konuyla ilgili konuşan gördüğüm tüm doktorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Estel_Anorien said: hergün yıkanıyorum. bioxcin kullanıyorum. abi sende ne kulak kılı çıkar bilion mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 o deil de fede dönmüş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 en iyi fede dönen fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar