yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 En yakın sınavlar ne zaman? En geç ne zaman kaydolabiliriz kursa/sınava? İzmir'de bu ehliyeti en ucuz şekilde nerden alırım? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Arkadaşım yeni kayıt yaptırdı 2 hafta kadar oluyor. Bildiğim kadarıyla 3 ay gibi bir süre bekleyeceksin :) Kayıtları yeni kapandı diye biliyorum. Kurs ücreti aşağı yukarı hepsinde aynı. 5-10 lira oynuyordu en son. Yinede arkadaşa sorar yeni bilgileri veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Of gene mi yaa :'( B'yi de 1 gün farkla kaçırmıştım kışın 2-3 ay sonra başka bi sürü işin arasına sıkıştırmak zorunda kalmıştım sonra. Üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yav said: İzmir'de bu ehliyeti en ucuz şekilde nerden alırım? teşekkürler izmirli bayan arkadaşlara danışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Son başvuru tarihi 24 Mayıs, sınav 3 temmuz tarihinde imiş. Bir sonraki başvuru tarihine tam emin olmamakla beraber 2 ay kadar sonra dedi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 21 ağustosta en yakın girebilceğin sınav, temmuzun başında kursa gidip kaydolursun 10u gibi başlar sanırım kurslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 peki teşekkürler eylül-ekim-kasım'da kurye işi kovalayıp aralık ocak gibi de motor almayı hayal ediyorum tutar mı acaba :Dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yav said: En yakın sınavlar ne zaman? En geç ne zaman kaydolabiliriz kursa/sınava? İzmir'de bu ehliyeti en ucuz şekilde nerden alırım? teşekkürler 3 temmuzda yazılı sınav 31 temmuz direksiyon ben yeni yazıldım 150 liraya bornova evren sürücü kursu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 aa bak 3 temmuzdakine yazılabilmeyi başarırsan llama gibi enfes olur tabi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 aradım evren sürücü kursunu olmuyomuş artık 3 temmuz'a ağustosta girerim ben de çok sorun değil, kapıda motorum beklemiyor zaten=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bende nisandakini kaçırdım temmuza kaldım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ya konuyla biraz alakasız da, kuryecilik yaptın mı daha önceden? çok zor bir meslektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 HolyRaider said: ya konuyla biraz alakasız da, kuryecilik yaptın mı daha önceden? çok zor bir meslektir tabi bir o kadar da eğlenceli. evet, yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar