Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla korktuğum şey bu kadro ile gruplardan çıkarız denilip transferi aradöneme bırakmak,
la aradöneme kim kalır, hangi yıldız, büyük oyuncu, ii oyuncu, sağlam oyuncu aradönemde gelir :(

en azından keane [en azından :) ] alınsın yoksa öptüm kib bye diyelim kimseyi almayalım bari bari.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş`ta transferin bitimine kısa süre kala hareketli saatler yaşanıyor. Başkan Yıldırım Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu ve Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu`nun şu sıralarda Akaretlerdeki kulüp binasında toplantı halinde olduğu öğrenildi.

Başkan Demirören`in listede yeralan, Schuster`in onayladığı üç golcü arasından karar vermeye çalıştığı ve mutlaka bir golcü alınacağı öğrenildi. Serdar Adalı`nın yurt dışında yeralması nedeni ile olası bir eksik imza krizi yaşanmaması için, imzasına ihtiyaç duyulan Fahrettin Curoğlu`nun, Başkanın talebi ile bugün çıkacağı seyahati iptal ettiği ve toplantıya katıldığı belirtildi.

Yıldırım Demirören ve yöneticilerin listede bulunan isimler arasından en uygun golcüyü seçerek bu akşam ya da yarın federasyona bildirmesi bekleniyor.

-HABER1903-
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

yazdım transfer topicine de zamanında beşiktaşa gelmez dediğimde üzerime çullananlar /vanish'ledi :)

Bu yorumda bulunmak inanılmaz bilgi birikimi ve görmüş geçirmişliğin bir sebebi olsa gerek.. Yoksa kimin aklına gelir BJK nin robinho yu alamayacağı di mi? Quaresma yı aldı guti yi aldı robinho yuda alır tabiki...
Mesaj tarihi:
Guti'yi (kariyeri boyunca real madridin hiçbir sezonda ilk 11 oyuncusu olarak yazılmayan, her sezon için rotasyon veya yedek adamı olan Guti'yi) 34 yaşında Quaresmayı 2 sene top oynamamış portekiz milli takımından kesilmişken aldı. Robinho'ysa daha geçen sene kulüp rekoru fiyatla premier lige gitmiş, daha 2 ay önce (haberler çıktığı sırada halen) brezilya milli takımında as kadro oynayan bir adamdı. Alınamayacağını görmek çok bir birikim gerektirmiyor da, aradaki farkı göremeyip "onu aldık bunu da alırız" demek o azıcık birikimden bile yoksunluğu kanıtlıyor.
Mesaj tarihi:
Robinho'da Guti ve Q7 gibi istisna bir oyuncu çünkü adam sorunlu. Büyük takımlar sorunlu oyuncuyla uğraşmak istemiyor. Nitekim sonuna gelinmiş, nerdeyse bitecekken olmamış bir transfer, bütün yabancı basında yazdı geleceğini. Olmadı o ayrı ama zaten gelmezdi ki bla bla denilecek bir olay değil. Gayette geliyordu ama olmadı.
Mesaj tarihi:
küçültmüyorum ki, ikisinin de son derece iyi transferler olduğunu tutarsa çok şey katacaklarını söyledim zaten defalarca.

ama şimdi quaresma dünya kupasına gitse orada as kadro çıkıp oynasa, interde rotasyonda bile olsa ara ara maça çıksa türkiyeye gelir miydi? Asla. Doğruya doğru.

Guti 5 yaş daha genç olsa düşünür müydü? İmkanı yok.

Robinho'da işte o "ya olsaydı"ların hepsi zaten var o yüzden gelmesine imkan yok.

Onu diyorum. İyi transferle mümkün transfer arasında fark var.
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

Robinho'da Guti ve Q7 gibi istisna bir oyuncu çünkü adam sorunlu. Büyük takımlar sorunlu oyuncuyla uğraşmak istemiyor. Nitekim sonuna gelinmiş, nerdeyse bitecekken olmamış bir transfer, bütün yabancı basında yazdı geleceğini. Olmadı o ayrı ama zaten gelmezdi ki bla bla denilecek bir olay değil. Gayette geliyordu ama olmadı.

Yahu nesi sonuna kadar gelindi? robinho bizzat kendi ağzından açıkladı "fb ve bjk'dan teklif aldım ama gitmeyi bir an için bile düşünmedim" diye.
Mesaj tarihi:
sorun quaresmanın 2 yıl yedek olması deil bircok sahsın gelecekdendiginde "yürü git demesi" geldiginde de "laubali bencil yarar saglamaz" demesi gecen sene guti deliler gibi arkadas ortamında övenlerin simdi "bitik o" diyorlar 1 sene insan ömrü için ne kadar degerliymiş arkadas ben anlamadım gitti

haa aynı mantıktaki insanlar robinho içinde gelmez dediler artık kına yakabilirler bu sefer olmadı
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Guti'yi (kariyeri boyunca real madridin hiçbir sezonda ilk 11 oyuncusu olarak yazılmayan, her sezon için rotasyon veya yedek adamı olan Guti'yi) 34 yaşında Quaresmayı 2 sene top oynamamış portekiz milli takımından kesilmişken aldı. Robinho'ysa daha geçen sene kulüp rekoru fiyatla premier lige gitmiş, daha 2 ay önce (haberler çıktığı sırada halen) brezilya milli takımında as kadro oynayan bir adamdı. Alınamayacağını görmek çok bir birikim gerektirmiyor da, aradaki farkı göremeyip "onu aldık bunu da alırız" demek o azıcık birikimden bile yoksunluğu kanıtlıyor.

bitanem anlamamışsın zaten mesajımın ne anlama geldiğini , senin bu yorumlarında o zaman gs nin Elano transferini imkansız kılardı di mi?
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Rewendor said:

bitanem anlamamışsın zaten mesajımın ne anlama geldiğini , senin bu yorumlarında o zaman gs nin Elano transferini imkansız kılardı di mi?
elano zaten brezilya milli takımında oynayabilmek için geldi galatasaraya.geçen yıl juventusta oynasaydı bu yıl hayatta alamazdık.
Mesaj tarihi:
Elano'yla Robinho bir mi? Robinho'nun oynadığı kulüplere, yaşına, parladığı yaşa bak bir de Elano'ya bak. Robinho'ya ödenen bonservislere bak Elanoya ödenenlere bak. Dalga mı geçiyosunuz anlamadım ki?

Quaresma Guti falan son derece iyi başarılı transferler zaten. Ama Robinho'yla alakası yok, arada dağlar kadar fark var.
Mesaj tarihi:
Guti beşiktaşa tamam dedi, Quaresma beşiktaşa tamam dedi.

Robinho "Türkiyeden beşiktaş ve fener iyi tekliflerde bulundular ama ikisine de gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum böyle bişi mümkün değil" dedi. Bakın "anlaşma sağlanmnış detay kalmış şu olmuş" falan diye mişli muşlu kolpalarla konuşmuyorum ben, bizzat açıklaması var adamın böyle, birinci ağızdan kendisine ait.

Daha neyin inadını yapıyosunuz?

Zaten böyle olacağı başından beri belli. Quaresmayı almakla Robinho'yu almayı (takıma katkı falan olarak demiyorum, transferin olabilirliği açısından diyorum) bir tutan adam 5 senedir futbol falan izlemiyor olmalı. Akıl var mantık var, beşiktaşa niye gelsin bu adam? Teklife poposuyla gülmüştür (ki gülmüş, açıklamasından belli). Beşiktaş için demiyorum GS ve FBde de aynı şey geçerli.
  • Yeni Oluştur...