Burax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 BiTcH_oFBaT said: rodrigo hala açıklanamdı. ne iş anlamadım. serdal adalı açıkladı dedi ki rodrigo'nun sözleşmesinde real isterse 12m avro verir alır maddesi varmış, bu şartlarda kiralamanın ne mantığı var, sonuçta satış opsiyonuyla kiralamak önemli :) neyse bakalım saatler tükeniyor. son gün 1eylül de, 31ağustos 23:59'a kadar mı yoksa 1 eylülde belli bir saate kadar mı bilen var mı?
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hahaha ulan bu arada ben recai kocaman diye birininde olduğuna inanmıyorum. büyük ihtimalle sahte bir isim. acayip bir şeyler döndü. diğer olasılık bir hıyarın kendisine yaz eğlencesi çıkarmasıda olabilir tabiki borsa falan hikayeyse. sadece forzada değil bütün taraftar forumlarında her yaz bunun gibi şartalanlar çıkıyor. bu arkadaş çok başarılı olmuş.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bitsede artık şu transfer edildi bu ediliyor laflarından kurtulsak. Bütün takımlar için söylüyorum bunu =P
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Burax said: BiTcH_oFBaT said: rodrigo hala açıklanamdı. ne iş anlamadım. serdal adalı açıkladı dedi ki rodrigo'nun sözleşmesinde real isterse 12m avro verir alır maddesi varmış, bu şartlarda kiralamanın ne mantığı var, sonuçta satış opsiyonuyla kiralamak önemli :) neyse bakalım saatler tükeniyor. son gün 1eylül de, 31ağustos 23:59'a kadar mı yoksa 1 eylülde belli bir saate kadar mı bilen var mı? 1 Eylül 17.00'a kadar olması lazım
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 knox said: olmucak transfer bence.bu kadro da max uefa da çeyrek final görür o da yeter bana :) daha da ilerisi olabilir
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 LigtV said: Karabük'teki maçtan sonra Ricardo Quaresma'nın da kaptan İbrahim Üzülmez'den "Geriye dönüp sana yeterince yardımcı olamıyorum" diyerek özür dilediği belirtildi. İbrahim Üzülmez'in ise "Sen yeter ki hep böyle oyna da geriye dönme. Ben savunmayı senin yerine de yaparım" karşılığını verdiği öğrenildi.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 BulletRide said: Burax said: BiTcH_oFBaT said: rodrigo hala açıklanamdı. ne iş anlamadım. serdal adalı açıkladı dedi ki rodrigo'nun sözleşmesinde real isterse 12m avro verir alır maddesi varmış, bu şartlarda kiralamanın ne mantığı var, sonuçta satış opsiyonuyla kiralamak önemli :) neyse bakalım saatler tükeniyor. son gün 1eylül de, 31ağustos 23:59'a kadar mı yoksa 1 eylülde belli bir saate kadar mı bilen var mı? 1 Eylül 17.00'a kadar olması lazım 31 ağustos 17:00 e kadar
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 BiTcH_oFBaT said: LigtV said: Karabük'teki maçtan sonra Ricardo Quaresma'nın da kaptan İbrahim Üzülmez'den "Geriye dönüp sana yeterince yardımcı olamıyorum" diyerek özür dilediği belirtildi. İbrahim Üzülmez'in ise "Sen yeter ki hep böyle oyna da geriye dönme. Ben savunmayı senin yerine de yaparım" karşılığını verdiği öğrenildi. onu maçı izlerken ben de farkettim, geniş açıyla gösterdiğinde nerdeyse forvet kadar ilerde kalıyor Q7, lig maçlarında çok önemli olmayabilir ancak avrupada yapacağımız maçlarda bence biraz daha geriye gelmesi gerekecektir. Aykan Uyanikturk yazdı: Arkadaşlar benim bildiğim toplantıda iş bozulmuyor. Fenerbahçe'li yöneticiler araya giriyor .Beşiktaş'ın verdiği teklifin 5 milyon euro üzerinde veriyor,sonra aradan çekiliyorlar. Başkan'da madem öyle bizde 5 milyon euro eksiktir diyor anlaştığımız rakamdan teklifimiz bildiğim bu...
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kıvırmasını bile beceremiyorlar haha
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Quaresma gelmiyor geri ama adamın bekide gelmiyor. Çok sıkıntı olmaz q7'nın gelmemesi. 1 bek 1 stoper kitliyor zaten maçın yarısı, 2 adam tutuyor gibi düşünün.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 BiTcH_oFBaT said: LigtV said: Karabük'teki maçtan sonra Ricardo Quaresma'nın da kaptan İbrahim Üzülmez'den "Geriye dönüp sana yeterince yardımcı olamıyorum" diyerek özür dilediği belirtildi. İbrahim Üzülmez'in ise "Sen yeter ki hep böyle oyna da geriye dönme. Ben savunmayı senin yerine de yaparım" karşılığını verdiği öğrenildi. Derken öpüşmeye başladılar
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 BulletRide said: BiTcH_oFBaT said: LigtV said: Karabük'teki maçtan sonra Ricardo Quaresma'nın da kaptan İbrahim Üzülmez'den "Geriye dönüp sana yeterince yardımcı olamıyorum" diyerek özür dilediği belirtildi. İbrahim Üzülmez'in ise "Sen yeter ki hep böyle oyna da geriye dönme. Ben savunmayı senin yerine de yaparım" karşılığını verdiği öğrenildi. Derken öpüşmeye başladılar gay fantazilerini kendine sakla bence
JUDGEMENT_HAS_COME Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 robinho kiralık bjk da. yarın gece açıklancak.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Revenant said: BulletRide said: BiTcH_oFBaT said: LigtV said: Karabük'teki maçtan sonra Ricardo Quaresma'nın da kaptan İbrahim Üzülmez'den "Geriye dönüp sana yeterince yardımcı olamıyorum" diyerek özür dilediği belirtildi. İbrahim Üzülmez'in ise "Sen yeter ki hep böyle oyna da geriye dönme. Ben savunmayı senin yerine de yaparım" karşılığını verdiği öğrenildi. Derken öpüşmeye başladılar gay fantazilerini kendine sakla bence Kolej takımı ruhu koymuşlar ne diyeyim? Malzemeciyle duşa falan girsin isterse banane, haber direk evrene pozitif enerji kokuyor, Schuster dışında herkes memnun sanırım Beşiktaş'tan sorun yok
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 oo adalet gelmiş m.city 1milyar kez kiralık düşünmüyoruz dedi, gerçi milan sanırım satın alma opsiyonu ile kiralık olarak aldı ama :)
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 JUDGEMENT_HAS_COME said: robinho kiralık bjk da. yarın gece açıklancak. bi burda duyumcu eksikti
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yarın 5'e kadar her sey belli olur.
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ben hala çözemedim yarın mı çarşamba mı forza'da millet çarşamba 17:00 diyor.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 çarşamba. salı diyenler ağustos'un 31 çektiğini unutmuş.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Çarşambaysa Adnan Sezgin erken davranmış, biraz daha araştırabilirdik
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 her an ordan çıkıp SA diyecekmiş gibime geliyor.makukula,korkuyorum...
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 robinho milan'a imza atmış napcaz :/
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yazdım transfer topicine de zamanında beşiktaşa gelmez dediğimde üzerime çullananlar /vanish'ledi :)
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Rewendor said: yazdım transfer topicine de zamanında beşiktaşa gelmez dediğimde üzerime çullananlar /vanish'ledi :) aferim otur 5 sadegeasda
Öne çıkan mesajlar