Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

rodrigo hala açıklanamdı. ne iş anlamadım.

serdal adalı açıkladı dedi ki rodrigo'nun sözleşmesinde real isterse 12m avro verir alır maddesi varmış,
bu şartlarda kiralamanın ne mantığı var, sonuçta satış opsiyonuyla kiralamak önemli :)

neyse bakalım saatler tükeniyor.
son gün 1eylül de, 31ağustos 23:59'a kadar mı yoksa 1 eylülde belli bir saate kadar mı bilen var mı?
Mesaj tarihi:
hahaha ulan bu arada ben recai kocaman diye birininde olduğuna inanmıyorum. büyük ihtimalle sahte bir isim. acayip bir şeyler döndü.

diğer olasılık bir hıyarın kendisine yaz eğlencesi çıkarmasıda olabilir tabiki borsa falan hikayeyse. sadece forzada değil bütün taraftar forumlarında her yaz bunun gibi şartalanlar çıkıyor. bu arkadaş çok başarılı olmuş.
Mesaj tarihi:
Burax said:

BiTcH_oFBaT said:

serdal adalı açıkladı dedi ki rodrigo'nun sözleşmesinde real isterse 12m avro verir alır maddesi varmış,
bu şartlarda kiralamanın ne mantığı var, sonuçta satış opsiyonuyla kiralamak önemli :)

son gün 1eylül de, 31ağustos 23:59'a kadar mı yoksa 1 eylülde belli bir saate kadar mı bilen var mı?

1 Eylül 17.00'a kadar olması lazım
Mesaj tarihi:
LigtV said:

Karabük'teki maçtan sonra Ricardo Quaresma'nın da kaptan İbrahim Üzülmez'den "Geriye dönüp sana yeterince yardımcı olamıyorum" diyerek özür dilediği belirtildi. İbrahim Üzülmez'in ise "Sen yeter ki hep böyle oyna da geriye dönme. Ben savunmayı senin yerine de yaparım" karşılığını verdiği öğrenildi.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Burax said:

BiTcH_oFBaT said:

1 Eylül 17.00'a kadar olması lazım

31 ağustos 17:00 e kadar
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

LigtV said:

Karabük'teki maçtan sonra Ricardo Quaresma'nın da kaptan İbrahim Üzülmez'den "Geriye dönüp sana yeterince yardımcı olamıyorum" diyerek özür dilediği belirtildi. İbrahim Üzülmez'in ise "Sen yeter ki hep böyle oyna da geriye dönme. Ben savunmayı senin yerine de yaparım" karşılığını verdiği öğrenildi.

onu maçı izlerken ben de farkettim, geniş açıyla gösterdiğinde nerdeyse forvet kadar ilerde kalıyor Q7, lig maçlarında çok önemli olmayabilir ancak avrupada yapacağımız maçlarda bence biraz daha geriye gelmesi gerekecektir.

Aykan Uyanikturk yazdı:

Arkadaşlar benim bildiğim toplantıda iş bozulmuyor. Fenerbahçe'li yöneticiler araya giriyor .Beşiktaş'ın verdiği teklifin 5 milyon euro üzerinde veriyor,sonra aradan çekiliyorlar. Başkan'da madem öyle bizde 5 milyon euro eksiktir diyor anlaştığımız rakamdan teklifimiz bildiğim bu...

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

LigtV said:

Derken öpüşmeye başladılar
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

BiTcH_oFBaT said:

LigtV said:

gay fantazilerini kendine sakla bence
Mesaj tarihi:
Revenant said:

BulletRide said:

BiTcH_oFBaT said:

LigtV said:

gay fantazilerini kendine sakla bence

Kolej takımı ruhu koymuşlar ne diyeyim? Malzemeciyle duşa falan girsin isterse banane, haber direk evrene pozitif enerji kokuyor, Schuster dışında herkes memnun sanırım Beşiktaş'tan sorun yok
  • Yeni Oluştur...