BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 aa harbi beşiktaşım kalecisi kimdi? tamam hatırladım lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 knox said: robinho ile anlasmisiz diyolar Tenekeadam said: o da gelirse istanbula kadar koşarım Tenekeadam said: guti gelirse istanbula kadar koşarım bjk taraftari boyle olur iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Q7 fenere gelirse, çıplak koşarım diyen fener taraftar yorumlarına atıfta bulundum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 her gaste ayrı yazıyo yav. guti, robinho veya raul'den biri kesin bence d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben hepinizin yerine çıplak tur atarım türkiyede merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Wispy said: Ne oldu şimdi yabancı sayısı ? Ferrari Sivok Zapo Ernst Fink Tello Holosko Delgado Tabata Hilbert Quaresma Bobo +Guti Sayamıyorum ben birisi saysın sdfgh benm fm versiyonum. al 6 ay oturt olmadı diğer sezon oynatırım haha boşa verilen paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://www.milliyet.com.tr/-quaresma-olmasaydi-maicon-u-alacaktim-/spor/sondakika/22.06.2010/1253922/default.htm iyiymiş ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 adamın bakışları bile asrın trollü olduğunu gösteriyor sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 illa saçmalicaklar yani. bişey yaptılar seneler sonra adam gibi. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bu avrupa ligindeki rakinimizin kalecisi mahellenin bakkalıymış ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 adamların amblemi çok güzel amblemleriyle döveler bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Hele adamların sitelerinde takımın beresi var, süper olmuş. Bir de bu hilbert'e bonservis vermedik dimi? alışılmamış bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 guti biraz yaşlı, ama o bölgede beşiktaşın acil ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 aktiftablet said: Hele adamların sitelerinde takımın beresi var, süper olmuş. Bir de bu hilbert'e bonservis vermedik dimi? alışılmamış bişey. vermedik yönetimden beklenmedik bi hareket yıllık 2 alcak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Fink'i de öyle almıştık dostlar. bu bir ilk değil :D zaten sırf beleş diye aldık sanırsam hilberti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 belli olmadi mi hala gidecek yabancilar sadece gordon gitti diye biliyorum varmi baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 zapo'yu da yollarlar büyük ihtimal, fink'te gider diye düşünüyorum lakin iyiydi bence o adam ama gitmezse de Tabata ile +2 tribün oyuncusu olur zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Llama said: aktiftablet said: Hele adamların sitelerinde takımın beresi var, süper olmuş. Bir de bu hilbert'e bonservis vermedik dimi? alışılmamış bişey. vermedik yönetimden beklenmedik bi hareket yıllık 2 alcak sanırsam 1.350 euro alacak, borsaya bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Cenk Gönen ni almışız ntvspor haber yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Ağustosta federasyon 6+2+2+489749287249387928yi açıklayacakmış, demirörenin ıslak rüyaları gerçek oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Masquerade said: 6+2+4+3 çıktı heralde.safdasdfasdfasdfasd aynen öyle birşey düşünüyor heralde yönetim :D bol keseden takas edecekler yabancıları. bir de kiralicaklar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://i50.tinypic.com/nnqq0o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kampanya baslamıs besiktasta. "herkes 1 euro versin, robinho besiktasa gelsin" diye eeuhuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Yine de alamazlar ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 barca da yapmış zamanında öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar