Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Yıldırım Demirören geçen seneki tezahüratların acısını çıkarıyor, tüm medyayı, renklileri, ve bizim taraflarları oynatıyor. stadın ismi inş THY olur, Recai abi THY de teklif verdi demişti. neyse az kaldı az, iş kesinleşmemiş olsa forza adminleri Robinho hayırlı olsun diye başlık açıp, intro'ya Robinho'yu koymazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 gutiye olanları yaşıyoruz yalanlamada geldi resmi siteden borsada hisseler aşırı uçmuş bizim değşet para kazandı kulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hisse uçunca kulüp nasıl para kazanıyor ki? yöneticiler hisse mi almış :O kazandıkları karı transfere mi yatıracaklar :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Yenerk85 said: tam aptal aşıklara döndük kız yok dedikçe bişey var zannediyoruz :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 öte yandan skybet 1.50 a düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 http://forum.forzabesiktas.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Tüpçü forvet olayını görmüştür. Bastırsın artık Carew mi olur, Robinho mu olur kim gelirse gelsin. Benim gönlüm hala Carewden yana. Nihat, Holoskoyla, Nobreyle bu sene ancak kafamızı duvarlara vururuz. Bir de hep söylenen şey Holoskonun Sağ açık değil forvet oynaması gerektiğiydi, gördük forvette kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 şu 1 eylül gelsede tam herşey net olsun artık hocada bişeyleri denemeyi bıraksa şöyle çıksa; --------------------------Hakan------------------------- Ekrem---------Zapo-------------Toroman-------------Deli ---------------Ernst-------------Necip------------------- -------------------------Guti---------------------------- Quaresma----------------------------------------Robinho -------------------------Bobo--------------------------- mis olcak mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Tüm sene yere göğe sığdıramadığınız Ferrari'yi de tek maçla sildiniz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Rewendor said: Tüm sene yere göğe sığdıramadığınız Ferrari'yi de tek maçla sildiniz ya... ben şahsen bu sene hiç kadroya almadım yaptıgım kafamdaki kadrolara bile bu defans bu kadar ileride iken çok yavaş kaldığını her seferinde dilede gitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ki kaldıki sakatlıklar olmasa ferrari ilk 11 hoca bile almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bu sistemde ağır kalıyor ferrari yoksa ben çok beğeniyorum ferrariyi. Ama sistem sıkıyor onu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 robinho gelse bile takımdaki oyuncuların genel kalitesi düşük kalıyor. hele yerli oyuncular o kadar kötü ki.yabancı kısıtlaması var.schuster in daha hiçbirşeye adapte olamamasıda olumsuz faktör. ben bu maça bağlı değil 2 ay öncede abartıldığımızı çok ciddi eksiklerimizi söylüyordum.maçı izlemedim zaten. bu sezon bizim ortamız olmaz gibi. bu rakiplerin durumunada bağlı onlarda çok kayıp verecek gibi görünüyor. bu nedenle tam emin olmasamda ya bu ligde gümbür gümbür şampiyon oluruz ya da 15 puan geride ilk 4 e giremeyiz gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 robinho? sağ bek lazım takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ferrari iyi adam ama hızlı değil, bu maçta bizim defans orta sahanın biraz ilerisinden itibaren ofsayt taktiği yaptı, kaçırdığı adamlar oldu Ferrari bunlara yetişemiyor o kadar hızlı değil ama kalemize yakın savunma olsa adam yine 1 numara olur. Kaldıki zaten her rakip takıma karşı savunmayı orta sahada kurarsak durmadan gol yeriz, çok hızlı defans oyuncuları lazım bu taktik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Forzada yazdığına göre delgado gidiyormuş, sanırım bugün bobonun yerine holoskoyu almasının sebebi de pazarlama :) eğer harbiden araplarla anlaştı ve gidiyorsa feda olsun 3 puan :) +holoskoyu da sercanla takas yapsak süper olcek gibi :) ki ben holoskoyu bobodan çok seven bir insanım ama sanki holosko olmii olmii olmii bir terslik var:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Geriye nobre ve nihat kaldı. Bunlardan da kurtulursak 2. robinho transferi kadar sevinirim ben. said: Delgado yolcu 22 Ağustos 2010 11:37 | NTVSpor.net Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan eski takım kaptanı Delgado ile yollar ayrılıyor. Yabancı kontenjanını açmak için uzun süredir karar veremeyen Beşiktaş, eski kaptan Delgado'da karar kıldı. Daha önce siyah-beyazlı takımdan gönderilmesi gündeme gelen ancak teknik direktör Schuster'in isteğiyle takımda kalan Matias Delgado, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında verilen şansı iyi kullanamayınca gözden düşmüş oldu. Teknik direktör Schuster, daha önce Abu Dabhi takımı Al-Jazira'dan teklif olan oyuncunun gidişine onay verdi. Al-Jazira kulübü daha önce Delgado'yu Beşiktaş'tan kiralık olarak istemiş, olumlu yanıt alamayınca oyuncunun bonservisini almak istediğini siyah-beyazlı kulübe bildirdi. Beşiktaş'ın Delgado'nun bonservisini alacaklarına karşılık vereceği öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ikisine toplam 6 m euroya yakın yıllık ücret veriyosunuz, kafadan robinho bonservisinin yarısı çıkıyo adamları 2 sene önceden yollasanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Nihat artık bıkkınlık verdi, 0-1 durum neredeyse sıfırdan kaleye şut atmaya çalışıyor. 0-2 durum quaresma taca çıkan topu kovalıyor, yenilgiyi kabullenmıyor, nihat 70 dakika eli belinde. Takımın lideriymiş, pabucumun lideri. Liderimiz İbrahim üzülmez bizim, o emekli olunca toraman. robi oynamaya başlayınca, yedek kulübesini bekler bu sezon. Abi bu saha nedir ya, hiç böyle olmazdı bu zemin. Dün gutinin 0-1'ken bir şutu var. Top ayağına oturmadı zemin yüzünde. DÜzeltsinler bu zemini. Quaresmayı, gutiyi, robinhoyu al patetes tarlasında futbol oynat. Adama gülerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Tenekeadam said: Abi bu saha nedir ya, hiç böyle olmazdı bu zemin. Dün gutinin 0-1'ken bir şutu var. Top ayağına oturmadı zemin yüzünde. DÜzeltsinler bu zemini. Quaresmayı, gutiyi, robinhoyu al patetes tarlasında futbol oynat. Adama gülerler. hakkaten öyle, kayseri nin maça baktım adamların stadı çok iyi görünüyodu. imrendim ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sonisphere'deki metalciler yüzündendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 robinho transferi türkiye ligi için iyi ama beşiktaş iyi nolcagı belirsiz bir transfer.şimdi bizim turk kluplerimizin bir adama 50 milyon euro bağlama luksu yok robinho gibi adamlar iyi topcularla başarılı olurlar.şimdi robinho yu alıp kupalar beklenicek.ve tek başına yapamıcagı için sonra cok uzuluncek beşiktaşta bir sürü gereksiz adam var bence.tabata delgado hilbert ferrari fink nihat nobre 50 milyon euro robinhoya vericeğine şu adamları yollayıp daha iyi bi takım kurarsın hatalar hataları getiriyor resmen.tabatayı gururdan satamıyorlar.hiç bir işe yaradıgı yok. delgado gibi bir adamdan hiç faydanamadı beşiktaş.ricardinho gibi. beşiktaş çok sallama transfer polikitası ile kadro kuruyor. robinho q7 guti bunlar beşiktaşa maç alıcaklardır.ama 3-5 maç almak başarı değil yani suan ne oldugu belli olmayan galatasarayın forvete ibrahimovici alması gibi birşey beşiktaşın transfer politikası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 delgado satış listesinde el cezair alıcakmış hayırlısı biri gitti gereksizlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Şu 11'in neresi kötü? Ferrariyi çıkart zapoyu koy. ligde rakibi yok bu kadronun. Bir de dün çıkan kadroya bakalım, anlaşılan schuster birşeyler planlıyor. Ama i.b.b fantezi yapılacak bir takım değil. Bir daha bu şekilde maça çıkacağını sanmıyorum. Plzen maçının ilk yarısında yaptığı hatadan hemen devre arasında dönmüştü. Bu maçta belediye ilk yarı pozisyon bulamayınca, nasıl olsa bir tane atarım diye düşündü sanırım. Gerçi dün forvetlerimiz biraz becerikli olsaydı gene rahat bir galibiyet alırdık. Ben beğeniyorum takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Deli İbo bile İ.Üzülmez'e dönüşmüş kadro o derece farklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar