Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Başka bir türk takımı da teklif veriyormuş Robinhoya .

bizimkiler kesin ön sözleşme imzalatmıştır, m.city bonservis bedelini arttırmaya çalışıyor, ancak robinho ile zor anlaşır başka kulüp
anca işte bizim işe taş koycaklar ya da bonservis artacak.

ancak ben hala bizim yabancılar ölü pahasına gitmesin diye önce yabancıları gönderelim sonra açıklansın istiyorum
Mesaj tarihi:
benim şu anda okuduğum A.C. Milan ile Olympique Lyonnais feci kapışıyorlar.

Milan zaten adam arıyodu lan elden gidiyo diye bastırmaya başlamış, Lyon da Gourcuff'ı alamayınca yönelmiş Robinho'ya.
Mesaj tarihi:
harrykewell said:

Absolut said:

Başka bir türk takımı da teklif veriyormuş Robinhoya .

bizim ednan sezgindir o

1,5 milyonu peşin , kalanı 6 taksit olmak üzre 2,5 milyon eur teklif etmiş

ahaha
Mesaj tarihi:
Haberde gördüm ünlü bir gazete robinho bitmiş dedi. Hani robinhoda gelsin artık boş vakitlerimde BJK maçlarını izleyecem. Şu defansada bir çare bulsalar varya UEFA'da müthiş iş çıkarcak BJK. Top çıkaramıyor defans. Hani o kadarda olur ama böyle yıldız oyuncular gelince madem oldu tam olsun diyorsun FB'yi tutsamda.
Mesaj tarihi:
Abi sen değişik bir BJK'lisin her konuda eleştrinin ardından senin tepkin geliyor :) Lig maçı ve UEFA maçını izledim. Defansta sıkıntı gördüm. Tabi rakipler çok güçlü olmadığı için ciddi soruna yol açmadı. Zaten defanstaki problemlerde aşırı değil. Öyle bir kastımda yok. Ama orayada bir takviye taş gibi takım olur.

Kötü bişey demedik yani :D Toz kondurmuyorsunuz lan hiç mi Guti Quaresma görmediniz :D
Mesaj tarihi:
ne alakası var q7 ile guti ile bu defans türkiye ligin en iyi defansı geçen senede böyle idi bu senede böyle olcak
sadece çok aşırı ilerde oynuyor ortaalan çizgisinde resmen bizim defans bocalamalar olucak..
her eleştireye cevabımızda var doğru mantıklı gelenede yapmıyoruz onaylıyoruz...
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Hadi başlayın gençler.

Tenekeadam said:

geçen ayın 28'inde yazmışım.

Tenekeadam said:

Beyler aşağıda yazanları kopyalayın, yeni transferimiz açıklandığı zaman random olarak yapıştırırsınız;

1) ülkesi dışında ne yapmış
2) adam olsaydı .... takımda oynardı
3) bundan cacık olmaz
4) hagi bundan daha iyiydi
5) bunu da yıldız diye yutturuyorlar
6) Türkiye'de oynayamaz
7) halı saha takımıma almam

hadi bjklılar neden alamadığınız için bişi bulmanıza gerek yok. burdan random olarak yapıştırın işte.

zaaaaaaaa
Mesaj tarihi:
Kulübümüzden Açıklama
20.08.2010 18:13

Son günlerde resmi internet sitemizden birçok kez Robinho transferine ilişkin, gündemimizden düştüğüne dair açıklama yapmamıza rağmen halen bu oyuncunun transferi hakkında haberler yayınlanmaktadır. Bir kez daha ve net bir dille açıklama yapma gereği duyduk:

Robinho her Beşiktaşlının kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncudur. Ancak Robinho ve benzeri futbolcuların transferini sponsor vasıtası olmadan gerçekleştirmek, kulübümüzün mali yapısını ve iç dengelerini bozacağı düşüncesi ile gündemimizden düşmüştür. Bugün için böyle bir sponsorluk teklifi de gelmediğinden Robinho transferi söz konusu değildir

BEŞİKTAŞ JK
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Tenekeadam said:

Hadi başlayın gençler.

Tenekeadam said:

geçen ayın 28'inde yazmışım.

Tenekeadam said:

Beyler aşağıda yazanları kopyalayın, yeni transferimiz açıklandığı zaman random olarak yapıştırırsınız;

1) ülkesi dışında ne yapmış
2) adam olsaydı .... takımda oynardı
3) bundan cacık olmaz
4) hagi bundan daha iyiydi
5) bunu da yıldız diye yutturuyorlar
6) Türkiye'de oynayamaz
7) halı saha takımıma almam

hadi bjklılar neden alamadığınız için bişi bulmanıza gerek yok. burdan random olarak yapıştırın işte.

zaaaaaaaa

başlarına zaten koyarak tabiki =)
  • Yeni Oluştur...