Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Hadi başlayın gençler.

Tenekeadam said:

geçen ayın 28'inde yazmışım.

Tenekeadam said:

Beyler aşağıda yazanları kopyalayın, yeni transferimiz açıklandığı zaman random olarak yapıştırırsınız;

1) ülkesi dışında ne yapmış
2) adam olsaydı .... takımda oynardı
3) bundan cacık olmaz
4) hagi bundan daha iyiydi
5) bunu da yıldız diye yutturuyorlar
6) Türkiye'de oynayamaz
7) halı saha takımıma almam

8e şeyi eklenesene çok bencil üzülmez terlik atar
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Ya abi ben harbi bu tarz yorumları anlamıyorum, sanki barcayız takıma zarar verir diye, bir daha elimize geçmeyecek bir fırsatı tepecez. Robinho 26 yaşında Türkiyeye ancak bu şartlarla gelir. Kaldı ki ne kadar iyi transferler yapsakta,Robinho gibi adam her zaman oynar Beşiktaşta. Robinho'dan bahsediyorsun. Kaldı ki başında aykut ya da denizli yok. Ayrıca taraftar faktörünü unutmayalım.

Eralp said:

Tam emin değilim ama, robihno beşiktaşın şu anki haline zarar verirmiş gibime geliyor.

Abi öyle deme, robihno nun isteksiz oynayıp da beşiktaşın kaybettiği 2 maçtan sonra iç karışıklıklar başlar ben diyim. Burası Türkiye, tahammül 0.
Mesaj tarihi:
Abi anlıyorum sen ve senin gibi bilinçli insanlar tahammül eder de bütün taraftar kitlesi öyle değil ki. Sezonun ilk maçından istifa istifa diye bağıran tipler bile var yani genel olarak taraftar dünyasında.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Eralp tahammül isteyen adam Robinho olunca gayet ederiz. Baki Mercimeğe bile destek verdik biz.

ne bir lokma ekmek,
ne bir kizi sevmek,
seviyoruz seni,
baki mercimek,
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

aente said:

hala robinho diyorlar ya, kafanız mı güzel.

poopla said:

robinho 1 haftadır santos forması giyiyo be hala robinho diyenler varmı

mokoko said:

abi ahdsahsadhasdh ciddi ciddi inanıosunuz yani siz robinho ile adebayor'un geliceğine. yazık size yahu.

...

Apranax said:

aktiftablet said:

Ben sadece "komiksiniz, aptalsınız" diyen tipler g*t olsun diye istiyorum gelmesini.

eet eelenceli oluyor. ama esas eeelendiren peşine şunun gelmesi "pff zaten boktan adam"

Holy said:

En çok eğlendiren de sezon başladıktan sonra adamın gelmemiş olması.
  • Yeni Oluştur...