sinad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 kesinlikle ama adam delirtecek artık beni. Forza forumları yine karışmış güya ingiltere de başkan man city ile masadaymış o da oradan haber alıyormuş. Adebayor ve robinho ile her konuda anlaşılmış yemekte bitmek üzereymiş falanda filanda. ben çatladım burda yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sinad said: kesinlikle ama adam delirtecek artık beni. Forza forumları yine karışmış güya ingiltere de başkan man city ile masadaymış o da oradan haber alıyormuş. Adebayor ve robinho ile her konuda anlaşılmış yemekte bitmek üzereymiş falanda filanda. ben çatladım burda yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kim abi bu recai? cidden soruyorum? nerden biliyor bu kadar şeyi? başkan ya da yöneticiler bunu mu arıyor toplantıya girmeden önce. kankuş recai biz masaya otuuyoruz, sen forzaya ilet bunu... bu mu yani mantık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 BiTcH_oFBaT said: kim abi bu recai? cidden soruyorum? nerden biliyor bu kadar şeyi? başkan ya da yöneticiler bunu mu arıyor toplantıya girmeden önce. kankuş recai biz masaya otuuyoruz, sen forzaya ilet bunu... bu mu yani mantık? q7 transferini basına vs yansıyan tüm olumsuzluklara karşı gelicek dedi,guti gelicek anlaşıldı dedi geldi.orta da hiç bir haber yokken yerli bir kaleci ile anlaşıldı dedi geldi(kontratına kadar söylemişti yanlış hatırlamıyorsam).ersan'ı da gelicek dedi geldi aynı şekilde. duyumları kimden alıyor kesin bilinmiyor ama forza da adalı'nın bir akrabası ile yakın bir dost olduğu dedikoduları dönmekte. bir de bu adamın yancıları tabi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hatta adamı bi ara attılar siteden inatla q7 geliyor geliyor dedi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bence Robi, Adebayor falan sırf hedef saptırma. İbrahimoviç gelicek diyolar, moil ve thy sponsor olacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Alın Carewi bitsin bu çile ya. Nobre*Bobo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 aktiftablet said: Bence Robi, Adebayor falan sırf hedef saptırma. İbrahimoviç gelicek diyolar, moil ve thy sponsor olacaklarmış. ciddi değilsen komik, ciddiysen daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sabah gazetesi yapmış haberi adamda buraya yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mokoko said: aktiftablet said: Bence Robi, Adebayor falan sırf hedef saptırma. İbrahimoviç gelicek diyolar, moil ve thy sponsor olacaklarmış. ciddi değilsen komik, ciddiysen daha komik. manchester city yıllık 24 milyon pound önerdi haberiniz olsun da=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Wat ? Senelik 24milyon £ edecek futbolcu var mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yuh kobe'den bile fazla mümkün değil yalan haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 yok arkadaşım ingilteredeyim ben bugün tüm gazetelerin haberi oydu. rekoru kovalıyorlarmış zaten. haftalık yarım milyon pounda denk geliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bence ordu izin vermez ahaha nasıl bir para o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kusura bakmasında kimse ibra ya o kadar para değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Kimse o kadar para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mokoko said: aktiftablet said: Bence Robi, Adebayor falan sırf hedef saptırma. İbrahimoviç gelicek diyolar, moil ve thy sponsor olacaklarmış. ciddi değilsen komik, ciddiysen daha komik. sabahın haberi var aynı şekilde. edik. 24m pound da çüş ayrıca, rekor kırmak için fazla para teklif edilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Beşiktaş Adebayor , Robinho filan alırmı bilmem de , bence şuan Türk takımları bu futbolcuları konuşuyorsa ve gidilip bu adamlara teklif yapılıyorsa bu bile bir başarıdır.. eskiden değil bu futbolcuların buraya gelmesi , formasını alamazdın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 3 büyüklerin hepsi şu an bu futbolcuları rahat alaiblirler. Ama gelirinin önemli bi bölümünü tak bi yıldıza yatırmak akıllıca değil. BJKda bu kadar para vereceğine, daha fiyat/perf bi oyuncu alsa aslında daha hayırlı olur. Ben sadece "komiksiniz, aptalsınız" diyen tipler g*t olsun diye istiyorum gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 iyice sapıttılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 aktiftablet said: Ben sadece "komiksiniz, aptalsınız" diyen tipler g*t olsun diye istiyorum gelmesini. eet eelenceli oluyor. ama esas eeelendiren peşine şunun gelmesi "pff zaten boktan adam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 En çok eğlendiren de sezon başladıktan sonra adamın gelmemiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 beni de ençok eğlendiren herşeyin altından fenerlilerin çıkması p.s.: holy radyo programı yapıcaz bu sezon lig maçları sonrası falan, gözünü fener aşkı kör etmiş biri lazım varmısın dsf şaka bi yana harbi gel sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 o radyo fikri benim, para isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sende katıl.. hatta ortak bi skype yapında canlı yayına telefonla bağlanıp soru soralım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar