Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Llama said: fizban said: eğer bir şekilde o transferin daha önceden kesinleştiği ortaya çıkarsa demirören'i spk'dan babası bile kurtaramaz bu sefer. bu arada herşey yolunda rahat olun bunları düşünme :) BJK Futbol A.Ş.’den Açıklama 09.08.2010 18:19 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., bağımsız denetim sözleşmesi konusunda İMKB'ye özel durum açıklaması yaptı. Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Yönetim Kurulumuzun 09.08.2010 tarih ve 30 no.lu kararına istinaden, 01.06.2010-31.05.2011 dönemi için SPK mevzuatı uyarınca bağımsız denetimimizi gerçekleştirmek üzere, Consulta Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. (INAA Group) ile sözleşme imzalanmıştır. tam olarak ne demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 denetim yapan bir kurumla ilgili birşey transferle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 dün bjk yi beğendim. kaleci cenk iyi ersan defansta iyi. takım iyi hücuma çıkıyo ferraride müthiş toplar kesti. fenerden sonra gerçi bana heralde her takım güzel geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Önü beğenmedim, o çizgiler olmamış ama kalan kısımlar süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Llama said: fizban said: eğer bir şekilde o transferin daha önceden kesinleştiği ortaya çıkarsa demirören'i spk'dan babası bile kurtaramaz bu sefer. bu arada herşey yolunda rahat olun bunları düşünme :) BJK Futbol A.Ş.’den Açıklama 09.08.2010 18:19 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., bağımsız denetim sözleşmesi konusunda İMKB'ye özel durum açıklaması yaptı. Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Yönetim Kurulumuzun 09.08.2010 tarih ve 30 no.lu kararına istinaden, 01.06.2010-31.05.2011 dönemi için SPK mevzuatı uyarınca bağımsız denetimimizi gerçekleştirmek üzere, Consulta Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. (INAA Group) ile sözleşme imzalanmıştır. bağımsız denetim kurumuyla anlaşmak demek, bundan sonra bjk kimseye hesap vermeyecek demek değil. borsada halka açık bir şirket olduğun için böyle hizmet veren bir kurumla anlaşman gerekiyor, adamlar bağımsız bjk değil :) yani devletin görevlendirdiği bir kurum değiller bağımsız olarak gelip seni denetliyorlar sonucu da halka açıklıyorlar, sen de bissürü para bayılıyorsun denetlenmek için. sonra o sonucu kullanıp bankadan kredi çekebilion işte iiyse çok kötüyse az fln :) yarın transfer görüşmelerine başlandı diye borsaya haber edecekler direkt aldık derse ayvayı yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 o değil de ben yıldırım demirören olsam skybette oynarım 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Yahu Guti ile görüşmeye başladık dedi 1-2 gün sonra Guti geldi, palavra bunlar. Görüşmeye başladık dedimi iş bitiyor artık. Yoksa zaten afedersiniz ama 'salak' gibi diğer takımlara aha bak bunu alıyorum diyorsunun sayın başkanlar dalıp fiyat yükseltip çalmaya uğraşıyor. Bizim ülkede böyle transfer politikası ve yerlerde gezen etik değerler oldukça borsaya görüşmeye başladık tarzında bir mesaj atılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 knox said: isimler altta üste sponsor yazılcak diyorlar çek ordan m-oil çeeek ahahaha m-oil'siz alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 stadı sattık ya medical parka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Yazık oldu BJK'nin elenmesine. Bu sene Avrupa'da başarı sağlayacak tek takımdı ülkeden. Ki öbür turlara daha oturmuş bir kadroyla çok iyi sonuç alabilirlerdi. Türk takımları gol atmayı biliyorda skoru korumayı becermiyor avrupada. BJK'nin tek sorunu defans. Quaresma'da çok iyi oynuyor. Cidden izlenecek takım kurmuş BJK. Geçen yıl GS demiştim bu yıl BJK diyorum. Ki BJK'nin hak ettiğide böyle oyuncular ve kadrolardır. Demirören sonunda işi öğrendi galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 forza forum Transfer Nöbetindeyiz....Bekliyoruz.... 6065 sayfadan 6065. sayfa [ 90975 mesaj ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ben neyi kaçırdım yaw =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Buddha said: Yazık oldu BJK'nin elenmesine. Bu sene Avrupa'da başarı sağlayacak tek takımdı ülkeden. Ki öbür turlara daha oturmuş bir kadroyla çok iyi sonuç alabilirlerdi. Türk takımları gol atmayı biliyorda skoru korumayı becermiyor avrupada. BJK'nin tek sorunu defans. Quaresma'da çok iyi oynuyor. Cidden izlenecek takım kurmuş BJK. Geçen yıl GS demiştim bu yıl BJK diyorum. Ki BJK'nin hak ettiğide böyle oyuncular ve kadrolardır. Demirören sonunda işi öğrendi galiba :) nerden elendik lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Hazırlık maçında Uefa'dan elendik galba =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ee geri sayım bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Sabah ola hayrola o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yauv almasınlar kimse alırsak birini daha yollamamız gerekcek o da holosko olacak gibi zaten son haftaya giriyoz tabata gitmicekse kimse gelmesin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 çok alıştırdım kendimi gelsin biri daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Burax said: Llama said: fizban said: eğer bir şekilde o transferin daha önceden kesinleştiği ortaya çıkarsa demirören'i spk'dan babası bile kurtaramaz bu sefer. bu arada herşey yolunda rahat olun bunları düşünme :) BJK Futbol A.Ş.’den Açıklama 09.08.2010 18:19 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., bağımsız denetim sözleşmesi konusunda İMKB'ye özel durum açıklaması yaptı. Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Yönetim Kurulumuzun 09.08.2010 tarih ve 30 no.lu kararına istinaden, 01.06.2010-31.05.2011 dönemi için SPK mevzuatı uyarınca bağımsız denetimimizi gerçekleştirmek üzere, Consulta Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. (INAA Group) ile sözleşme imzalanmıştır. bağımsız denetim kurumuyla anlaşmak demek, bundan sonra bjk kimseye hesap vermeyecek demek değil. borsada halka açık bir şirket olduğun için böyle hizmet veren bir kurumla anlaşman gerekiyor, adamlar bağımsız bjk değil :) yani devletin görevlendirdiği bir kurum değiller bağımsız olarak gelip seni denetliyorlar sonucu da halka açıklıyorlar, sen de bissürü para bayılıyorsun denetlenmek için. sonra o sonucu kullanıp bankadan kredi çekebilion işte iiyse çok kötüyse az fln :) yarın transfer görüşmelerine başlandı diye borsaya haber edecekler direkt aldık derse ayvayı yeriz hayır işte direk anlaştık diye biliyorsun.. forzada bunu tartışıyorlar deli gibi hani direk yok görüşmelere başladık falan fişman diye uyarı yapomana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Tamam da gerçekten hemen anlaşmış olman lazım. Öyle 1 ay görüşüp sonra direk biz anlaştık dersen olmuyor öyle. Keserler cezayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Yenerk85 said: o değil de ben yıldırım demirören olsam skybette oynarım 1/2 üst limit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Yenerk85 said: Buddha said: Yazık oldu BJK'nin elenmesine. Bu sene Avrupa'da başarı sağlayacak tek takımdı ülkeden. Ki öbür turlara daha oturmuş bir kadroyla çok iyi sonuç alabilirlerdi. Türk takımları gol atmayı biliyorda skoru korumayı becermiyor avrupada. BJK'nin tek sorunu defans. Quaresma'da çok iyi oynuyor. Cidden izlenecek takım kurmuş BJK. Geçen yıl GS demiştim bu yıl BJK diyorum. Ki BJK'nin hak ettiğide böyle oyuncular ve kadrolardır. Demirören sonunda işi öğrendi galiba :) nerden elendik lan? Ya arkadaş kimse başka mesajı okumuyor direk yazıyor :D Bir sen görmüşsün :D Bende az önce kardeşime diyordum nie tek eleme bu UEFA. Ne tek elemesi dedi. BJK tek eleme yaptı ya dedim. Yok bea o bilmem ne kupası dedi. Bende maçı izlerken UEFA demişti biri. Hatta o penaltılarda penaltıyı kaçıranada baya kızmıştım :D Boşuna üzülmüşüz :D BJK'li değilim (Gerçi FB kimle eşleşti onuda bilmiyorum) o yüzden adam UEFA diyince hemen inandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 keşke bıraksaydın da arka sayfada kalsaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 rahat ol hepimiz okuduk yeni sayfaya taşımak istemek bu rezilliği ama sen yaptın asdgeehehe ben sıcaklara veriyorum normal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ahahahaha :D Önemli değil futbolu çok iyi takip ediyorum gibi bir kompleksim yok :D Ama şunu rahat söylerim BJK izlerken keyif veriyor. Futboldan çok anlamayan adam bile şu maçları biraz izlesin yada kağıt üzerinde baksın bunu anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar