Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

fizban said:

eğer bir şekilde o transferin daha önceden kesinleştiği ortaya çıkarsa demirören'i spk'dan babası bile kurtaramaz bu sefer.

bu arada herşey yolunda rahat olun bunları düşünme :)

BJK Futbol A.Ş.’den Açıklama
09.08.2010 18:19

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., bağımsız denetim sözleşmesi konusunda İMKB'ye özel durum açıklaması yaptı.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Yönetim Kurulumuzun 09.08.2010 tarih ve 30 no.lu kararına istinaden, 01.06.2010-31.05.2011 dönemi için SPK mevzuatı uyarınca bağımsız denetimimizi gerçekleştirmek üzere, Consulta Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. (INAA Group) ile sözleşme imzalanmıştır.

tam olarak ne demek bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

fizban said:

eğer bir şekilde o transferin daha önceden kesinleştiği ortaya çıkarsa demirören'i spk'dan babası bile kurtaramaz bu sefer.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., bağımsız denetim sözleşmesi konusunda İMKB'ye özel durum açıklaması yaptı.

"Yönetim Kurulumuzun 09.08.2010 tarih ve 30 no.lu kararına istinaden, 01.06.2010-31.05.2011 dönemi için SPK mevzuatı uyarınca bağımsız denetimimizi gerçekleştirmek üzere, Consulta Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. (INAA Group) ile sözleşme imzalanmıştır.

bağımsız denetim kurumuyla anlaşmak demek, bundan sonra bjk kimseye hesap vermeyecek demek değil.

borsada halka açık bir şirket olduğun için böyle hizmet veren bir kurumla anlaşman gerekiyor, adamlar bağımsız bjk değil :) yani devletin görevlendirdiği bir kurum değiller bağımsız olarak gelip seni denetliyorlar sonucu da halka açıklıyorlar, sen de bissürü para bayılıyorsun denetlenmek için.
sonra o sonucu kullanıp bankadan kredi çekebilion işte iiyse çok kötüyse az fln :)

yarın transfer görüşmelerine başlandı diye borsaya haber edecekler direkt aldık derse ayvayı yeriz
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu Guti ile görüşmeye başladık dedi 1-2 gün sonra Guti geldi, palavra bunlar. Görüşmeye başladık dedimi iş bitiyor artık. Yoksa zaten afedersiniz ama 'salak' gibi diğer takımlara aha bak bunu alıyorum diyorsunun sayın başkanlar dalıp fiyat yükseltip çalmaya uğraşıyor. Bizim ülkede böyle transfer politikası ve yerlerde gezen etik değerler oldukça borsaya görüşmeye başladık tarzında bir mesaj atılmaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık oldu BJK'nin elenmesine. Bu sene Avrupa'da başarı sağlayacak tek takımdı ülkeden. Ki öbür turlara daha oturmuş bir kadroyla çok iyi sonuç alabilirlerdi. Türk takımları gol atmayı biliyorda skoru korumayı becermiyor avrupada. BJK'nin tek sorunu defans. Quaresma'da çok iyi oynuyor. Cidden izlenecek takım kurmuş BJK. Geçen yıl GS demiştim bu yıl BJK diyorum. Ki BJK'nin hak ettiğide böyle oyuncular ve kadrolardır. Demirören sonunda işi öğrendi galiba :)
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Yazık oldu BJK'nin elenmesine. Bu sene Avrupa'da başarı sağlayacak tek takımdı ülkeden. Ki öbür turlara daha oturmuş bir kadroyla çok iyi sonuç alabilirlerdi. Türk takımları gol atmayı biliyorda skoru korumayı becermiyor avrupada. BJK'nin tek sorunu defans. Quaresma'da çok iyi oynuyor. Cidden izlenecek takım kurmuş BJK. Geçen yıl GS demiştim bu yıl BJK diyorum. Ki BJK'nin hak ettiğide böyle oyuncular ve kadrolardır. Demirören sonunda işi öğrendi galiba :)

nerden elendik lan?
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

Llama said:

fizban said:

bağımsız denetim kurumuyla anlaşmak demek, bundan sonra bjk kimseye hesap vermeyecek demek değil.

borsada halka açık bir şirket olduğun için böyle hizmet veren bir kurumla anlaşman gerekiyor, adamlar bağımsız bjk değil :) yani devletin görevlendirdiği bir kurum değiller bağımsız olarak gelip seni denetliyorlar sonucu da halka açıklıyorlar, sen de bissürü para bayılıyorsun denetlenmek için.
sonra o sonucu kullanıp bankadan kredi çekebilion işte iiyse çok kötüyse az fln :)

yarın transfer görüşmelerine başlandı diye borsaya haber edecekler direkt aldık derse ayvayı yeriz

hayır işte direk anlaştık diye biliyorsun..
forzada bunu tartışıyorlar deli gibi
hani direk yok görüşmelere başladık falan fişman diye uyarı yapomana gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Yenerk85 said:

Buddha said:

nerden elendik lan?

Ya arkadaş kimse başka mesajı okumuyor direk yazıyor :D Bir sen görmüşsün :D Bende az önce kardeşime diyordum nie tek eleme bu UEFA. Ne tek elemesi dedi. BJK tek eleme yaptı ya dedim. Yok bea o bilmem ne kupası dedi. Bende maçı izlerken UEFA demişti biri. Hatta o penaltılarda penaltıyı kaçıranada baya kızmıştım :D Boşuna üzülmüşüz :D BJK'li değilim (Gerçi FB kimle eşleşti onuda bilmiyorum) o yüzden adam UEFA diyince hemen inandım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...