cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 borsadan ciddi ihtar gelmiştir durun bakalım :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Llama said: stadın yeni adı; Medical Park İnönü Stadyumu yok artık.. O stadın adı Şeref Bey olmicak mı abi. Rezalet yani
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ciddi anlamda son 3-4 sayfada robinho lu kadro kurmuş millet.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 2 hafta sonra yine kurmaya başlarlar :D
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Tenekeadam said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHA YOKARTIK bende bi kadro kuruyım bari diego milito stoch - alex - özer emre-fabregas evra-terry-bekir-gg volkan evet guzel oldu baya
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Şu Sercan transferi olursa yüzyılın 2. kazığını yemiş oluruz (1. si tabata, geçebilmenin imkanı yok). Ne buluyorlar bu adamda bu kadar anlamış değilim, ha yabancılardan kurtulurum diyorsan satamadığın adam var ise ver kurtul tamam o zaman.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Wishmaster said: Tabata iyi adam bence. :D bencede karakteri kişiliği flan filan
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 tabata iyi de çevresi kötü aslında. gerçekten de öyle yani geçen seneki kadroya getir ronaldinho yu koy bir şey yapamaz. 7 tane defansif adamın önünde (+1 kaleci 8 eder) ne yapılabilir ki hücumcu olarak... ha 8 milyon eder mi? bu yediğimiz kazığın acısını dindirir mi? hayır tabi de, bu sene bir şans daha verilmeli bence tabataya...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 volkan şen varken sercan tırt haliyle.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Fink'e bak, yollamasınlar ya fink iyidir.
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 gutide çaktırmadan elliyo alttan:P QTM başlar yakında, GUTİDEN İBRAHİME DELİRTEN TEKLİF !
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Tabata son maçtaki hareketi ile (hakem görse direk kırmızı) bu ağırlığın üstünden gelemeyeceğini gösterdi. Adam sırf 8 milyona alındı diye gönderilemiyor yoksa tekmeyi yiyen ilk adam olurdu kesin.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 said: Recai Kocaman yazdı: Nihayet hızlıca yazayım net deli etti beni bu gece.. Robi kesinlikle bizde resmi açıklama bir kaç güne kadar gelir denildi , sercan konusunda fink holosko karşılığında anlaşıldı denildi holoskoyu ayrıca marsilya istiyormuş toplantı var yarın belli olacak herşey . Adebayor ile ilgili teklif detayları : 3+1 yıllık sözleşme isteğimiz var. Klübüne teklif edilen rakam 17,5 milyon euro bonservis bedeli... Oyuncuya teklif edilen yıllık 3,75 milyon euro.Net ve garanti para... Konu ile ilgili daha detaylı bilgiler alırsam bu bilgileride aktarıcam. Ayrıca M.City e adebayor ile ilgili olarak JUVE ve Milan ın da ilgilendikleri birkaç gün içinde tekliflerini iletecekleri söylenmiş... Yalnız milan ın bu oyuncuya bonservis ödemeden takas şeklinde bir düşüncesi varmış. M.City nin ise hiçbir takas teklifine sıcak bakmadığı ve zaten kadro azaltma yolunda satışa çıkarılmış oyuncularını takas tekliflerine kapalı olarak çıkardıklarını bildirdiklerini öğrendim... En ciddi rakip ise JUVE... Önümüzdeki 1-2 gün içinde tekrar bir görüşme için ingiltereye gidebilir bizimkiler... Cemilden gelen haber sağolsun olan biten şimdilik bu yarın bildiğimiz toplantı varmış detaylı şekilde herşey belli olur ...Carew ile her konuda anlaşıldı yedekde tutuluyor ayrıca. Not: Resmi sitede görene kadar haberlere inanmıyoruz . Dip Not: Yabancıların fazlalığı vs durumlarından dolayı açıklama yapıldı diye bir haber geldi bugün herşeyin hayırlısı olur olmaz yazdıklarımız allah utandırmasın saygılarımla.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ayarım ya ben bu adama bide cemil diye biri daha türedi bunun ekürüsi
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Valla adam daha hiç boş atmadı, dur bakalım ne olacak. robinin sözleşme bugün bitiyor santosla, perşembe imza var deniliyor.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 cuma cuma diyorlar herkez maçtan sonra gidenleri açıklıcakmış zati hoca... hafta sonu tamam artık. huniler satışa çıkar kartal yuvasında :D
knox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ya bu adamın dedikleri doğru çıktı bugüne kadar robiyi bundan 1 ay önce falan bitti diordu ama şu alıntı yaptığın msj olmamış yani nasıl bir ciyan ya carew gelirse ben demiştim dicek ehhh ne diyelim hayırlısı
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 İyi de sonuçta bir takım aynı anda birden fazla oyuncuyla ilgilenemez mi? Tanımam etmem de dedikleri doğru olabilir. Carew'in yaşı geçti, iyi bir paraya gelmesi normal olur da buradan giderken burayı nasıl sevmediğini dile getirmiş bir oyuncu. Bana sorsan Robinho, Adebayor ve Carew içinde en çok iş yapacak adam Carew'dir. Robinho ile Adebayor aynı sayıda forma sattırır. O ikisi arasında da Adebayor daha çok iş yapar. Bana kalırsa Robinho gelsin, ligimiz değerlensin.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hafızam beni yamultmuyorsa, carew giderken şimdi gidiyorum ama bir gün mutlaka geri döneceğim demişti.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi ahdsahsadhasdh ciddi ciddi inanıosunuz yani siz robinho ile adebayor'un geliceğine. yazık size yahu.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 robiye inanmaya başladım ama adebayor zor, seneye alırız.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mokoko said: abi ahdsahsadhasdh ciddi ciddi inanıosunuz yani siz robinho ile adebayor'un geliceğine. yazık size yahu. guti q7 ye inanıyordun demi ama geldi bak
Öne çıkan mesajlar