Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Guti çok iyi futbolcu, keşke Gs alsaydı. Ama yeni gelen adamı stadı çıkarıp 3'lü çektirmek falan çok apaçice, komik. Tam facepalm'lık bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 guti çok iyi futbolcu, laf yok. yalnız kariyer olarak türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diyeni roberto carlos frikikiyle çarpar. en çok başarı getirecek oyuncu diyeni hagi çarpar. uzun yıllar takımın değişmez yabancılarından biri olacak, kaptan olacak diyeni alex çarpar. türkiye bu kadar büyük futbolcuyu daha önce çok gördü. yalnızca siyah beyazlı formayı ilk defa giyecek böyle bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Llama said: birgün kimse herkes besiktasli olmasin! birakin o ayricalik bizde kalsin! fixed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fizban said: türkiye bu kadar büyük futbolcuyu daha önce çok gördü. yalnızca siyah beyazlı formayı ilk defa giyecek böyle bir adam. ilk defamı hagının ne başarısı vardı yurt dışında alex türkiye dışında cırt zati... abi carew geçti kbelarson geçti daha ne geçsin bu takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 @oldun E tamam ne demişim ben küfür mü etmişim? Argo diyebilirsin o kelimeye en fazla ki altına kendi yapıştırdığın şey argoya müsade edildiğini söylemiş. Bak kaç kere söylendi,kimse Guti'ye kötü futbolcu demiyor. NOKTA. Ama işte Carlos'tan daha kariyerli falan değil, iyi futbolcudur dünya yıldızıdır o da tamam. Ama abartmayın işte dozunda sevinin sonra hayal kırıklığına uğrarsınız denmiş ne var bunda bu kadar alınıcak anlamıyorum yani. Beşiktaş alınca da geçen sene bu adam 5 maç 90 dakika oynadı, Real'de kalsa da geçen sene 5 maç 90 dakika oynamıştı,Galatasaray-Fenerbahçe alsa da bu adam geçen sene 5 maç 90 dakika oynamış olucaktı. Daha önce de yazdım bana şaşırtıcı gelen Guti'nin kariyerini Beşiktaş'ta sonlandırmayı kabul etmesi. 33 yaşında futbolcu getiriyorsun getirdiğin adam da kusura bakmayın ne Hagi,ne Roberto Carlos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Llama said: fizban said: türkiye bu kadar büyük futbolcuyu daha önce çok gördü. yalnızca siyah beyazlı formayı ilk defa giyecek böyle bir adam. ilk defamı hagının ne başarısı vardı yurt dışında alex türkiye dışında cırt zati... abi carew geçti kbelarson geçti daha ne geçsin bu takımdan abi doğru oku bi :D en çok başarı getirecek oyuncu diyeni hagi çarpar. getirecek getirecek getirecek ... Ayrıca ne olursa olsun gelmiş geçmiş en iyiler listesindedir Hagi. Hem Barca hem Real forması giymiş, Romanya'nın, Balkanların en büyük sporculardan birisi. Ayıp olur ne başarısı var demek. Spor tanrıları çarpar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 haginin aldığı kupalar * Avrupa Süper Kupa (1986, 2000) * UEFA Kupası (2000) * İspanya Süper Kupası (1990, 1994) * Romanya Ligi Şampiyonluğu (1986, 1987, 1988, 1989) * Romanya Kupası (1987, 1988, 1989) * Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu (1997, 1998, 1999, 2000) * Türkiye Kupası (1999, 2000) * Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası (1996, 1997) * TSYD Kupası (1998, 1999, 2000) * Anglo-İtalya Kupası (1994) gutinin kupaları * İspanya La Liga Şampiyonluğu o 1996/97 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 2000/01 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 2002/03 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 2006/07 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 2007/08 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid * İspanya Süper Kupası Şampiyonluğu o 1997 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 2001 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 2003 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 2008 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid * UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu o 1997-98 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 1999-00 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 2001-02 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid * UEFA Süper Kupa Şampiyonluğu o 2002 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid * Kıtalararası Kupa Şampiyonluğu o 1998 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid o 2002 - 600px Bianco viola reale.png Real Madrid * Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası Şampiyonluğu o 1995 - İspanya İspanya U-18 * Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası Şampiyonluğu o 1998 - İspanya İspanya U-21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Pençeye bayıldım ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Gutiyi kim alsa saygı duyardım. Özenirdim. Çirkefleşmezdim. Elanoyu alınca gs bayağı özenmiştim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Abi sen hala doğru okumamışsın fizban'ın ne yazdığını ama. Böyle c/p ile çok komik oluyor. Ha başarı olarak kıyaslayacaksak o apayrı. Ama orda da; Hagi > Guti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BulletRide said: Türkiye'de Ayhan İtalya'da Ambrossini İspanya'da Guti Zerre beğenmem, tipleri de, takımları için vasıfları da aynı topçulardı kimse gücenmesin. Guti Türkiye'de fark yaratır ama çıldırmalar gerçekten anlamsız. abi guti'nin tekniği, yeteneği, vs o saydığın 2 adamla aynı mı allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Llama said: fizban said: türkiye bu kadar büyük futbolcuyu daha önce çok gördü. yalnızca siyah beyazlı formayı ilk defa giyecek böyle bir adam. ilk defamı hagının ne başarısı vardı yurt dışında alex türkiye dışında cırt zati... abi carew geçti kbelarson geçti daha ne geçsin bu takımdan "Maradona: Bence son 20 yılın en iyi futbolcuları Zidane ve Hagi'dir." Şaka mı yapıyorsun sen Hagi'nin ne başarısı vardı derken? Cahil misin? Hadi bilmiyorsun aç oku bari.Kimle kimi karşılaştırıyosun yani. Senin mantığınla Adam Morrison Lebron James'ten daha iyi basketbolcu. Daha fazla yüzüğü var. Aradaki fark Guti o başarılar kazanılırken çoğu zaman yedekti. Hagi o başarıları kazandıran futbolcuydu. Real Madrid'i şampiyonlar ligi şampiyonu yapan Guti miydi? İşte çolukla çocukla tartışırsan sonucu bu olur bizde hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Masquerade hagi ile guti yi konuşuyorzu yahu adam barcaya gitmiş 7 gol atabilmiş gelmiş türkiye ye hagi gelmiş 31 yaşında tükiyeye guti gelmiş 33 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ama sana özet geçeyim, fizban demiş ki; Hagi bu ülkeye Avrupa Kupaları gösteren takımın lideriydi. Guti bunları yapmadan coşmamak lazım. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 UniRoss said: "Maradona: Bence son 20 yılın en iyi futbolcuları Zidane ve Hagi'dir." Şaka mı yapıyorsun sen Hagi'nin ne başarısı vardı derken? Cahil misin? Hadi bilmiyorsun aç oku bari.Kimle kimi karşılaştırıyosun yani. guti ile kıyaslıyoruz hacı sanada belirteyim kupalarını yazdım zati adamların aldıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Masquerade said: Ama sana özet geçeyim, fizban demiş ki; Hagi bu ülkeye Avrupa Kupaları gösteren takımın lideriydi. Guti bunları yapmadan coşmamak lazım. ;) çoşan yok ki guti geldi diye çoştugumu gördün şimdi sen benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Hagi Guti'yi top diye oynar zaten o apayrı. Neyse Fener maçı başladı. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Llama said: UniRoss said: "Maradona: Bence son 20 yılın en iyi futbolcuları Zidane ve Hagi'dir." Şaka mı yapıyorsun sen Hagi'nin ne başarısı vardı derken? Cahil misin? Hadi bilmiyorsun aç oku bari.Kimle kimi karşılaştırıyosun yani. guti ile kıyaslıyoruz hacı sanada belirteyim kupalarını yazdım zati adamların aldıklarını Adamın aldığı kupalar değil o. Adamın alınırken kadrosunda bulunduğu takımların aldığı kupalar. Hagi'ninkiler daha çok adamın aldığı kupalar. Dediğim gibi sana göre Adam Morrison, Lebron James'ten daha iyi basketbolcu daha çok yüzüğü olduğu için. Hatta Karl Malone'da leş bi adamdı gördüğüm en yeteneksiz basketbolcu o kadar sene hiç şampiyon olamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 evet hagi tek başına çıktı oynadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Demek ki yaşın yetmemiş izlemek nasip olmamış sana Hagi'yi önemli değil. Bazı farklar vardır işte sporda. Bir takımın parçası olmak var ki Guti o başarılı Real Madrid'in önemli bir parçasıydı. Bir de o takımı bir arada tutan,takım sıkıştığında gerekirse tek başına maçı alan,takımını sırtlayan sürükleyen ateşleyen sporcular vardır. Hagi,Del Piero,Raul,Karl Malone,Jordan,Totti bu tarzda sporculardır isimleri arttırmak çok kolay. Olayı local bi hale getirirsen Fenerbahçe'de Alex ile Selçuk yaklaşık aynı süre görev yaptı,ve başarıları eşit sence Alex ile Selçuk aynı kalitede adamlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 o kadar kıskançlık dolu bir yorum ki, içinde bulunduğu takımlar diye Guti 1998-1999 ve 2007-2008 sezonları arasında her sezon ortalama 42 maça çıkmış bir adam, 42 maç bir sezonda Real Madrid forması ile yedekte olsa bu adam takımın başarılarına katkısı olmuştur ki 2000'lerin başında Guti gayet 11 adamıydı, sonrasında da sağlam yedek oldu orası ayrı Takımın ŞL'yi kazandığı 2001-2002 sezonunda 12 golü var, ondan önceki sezonda zaten 18 golü vardı. En parlak yıllarıydı gerçi o hehe Neyse ya, adama Guti'yi savunuyorum. Yeri belli, yaptıkları belli, savunulacak bir adam değil. Suçlanması gereken zaten Guti'ye laf eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Adam 15 yıl hiç kadroya girememiş olsa ne yazar ki? Durup duruken gelip, x kadar faydalı olamaz, y kadar kupa almadı demeniz priceless. Gerçekten priceless. Yok illa kıyaslıycaksanız kadronuzda bedavaya aldığınız daha iyi bi adam gösterin? Bu arada young boys çaktı 1-1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 güzelim kadronuzu hiçce saydınız diğer 10 adama yazık be http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/Gs-17052000-lineup.png/300px-Gs-17052000-lineup.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Gerçekten okuduğunuzu anlayamıyor musunuz siz? Ne demişim ben: "Bir takımın parçası olmak var ki Guti o başarılı Real Madrid'in önemli bir parçasıydı." Ne demişim ben: Bir de o takımı bir arada tutan,takım sıkıştığında gerekirse tek başına maçı alan,takımını sırtlayan sürükleyen ateşleyen sporcular vardır. Okuduğunu anlama dersleri vericem paticikteki futbol bölümü yazarlarına ücretsiz. İstanbul'da ikamet edenler benimle irtibata geçebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hagiyi bu konuya kim alet etti ya. guti iyi topçu. gs ye gelsin isterdim ama beşiktaş için genel olarak umutlu değilim.gutiden iyi şekilde faydalanılcagını düşünmüyorum.cünkü takım genel olarak yetersiz. bu iyi transferler ise taraftarı yumusatmak ve gaza getirmek için yapılan günü kurtarma transferleri.bu taraftar, ugruna alınması için tezahurat yaptıkları holoskoyu sattılar hemen gutiyi duyunca.2 gün sonra guti ve q7 için söylencekleri merakla bekliyorum :) anadolu takımları ztn güçleniyordu.bursa şampiyonlugu ile birlikte daha da güçlendiler.öyle 2 adam alalım bizi şampiyon yapsın başarı kazanalım düşüncesi zor.artık olmuyor öyle geçen sezon galatsarayı gorduk yani.orta sahanın ve defansın yetersizliği neler yaptı takıma düşünerek tranfer yapsalar ztn 15 tane yabancı alıp elden cıkarmaya calısmazdı yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar