Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tello eskişehire gitmiş. yolu açık olsun üzüldüm şimdi valla ama gitmesi gerekiyordu yapacak birşey yok. oynarsa eskişehire çok şey katar

guti cumartesi gelecek deniyor bu durumda gidecek diğer 3 yabancı ve gelecek forvet belirsizlikleri sürüyor
Mesaj tarihi:
bana küfür ettiricekler şimdi yaa
olaya gel

said:
Haber1903`ün edindiği bilgire göre,şu sıralarda toplantı halinde olan iki kulüp yetkilileri Batuhan Karadeniz`in tekrar Beşiktaş`a dönüşü için görüşüyor...

Beşiktaş Yönetimi Tello`nun yanı sıra genç golcü Ali Kuçik`i de Eskişehir`e verip kısa bir süre önce sattıkları Batuhan Karadeniz`i tekrar takıma döndürmenin formülünü ararken Eskişehir kukübünün vereceği cevap merakla bekleniyor...

- HABER1903 -
Mesaj tarihi:
batuhan açıklama yapmamış mıydı tv'lerde falan eskişehir'li hissediyorum kendimi, futbolu burada kaptan olarak bırakmak istiyorum, bundan sonra herşeyimle eskişehir için mücadele edecem diyen

bu röportajdan 2 hafta sonra BJK'ye dönerse bu adam, bu onun kişiliksizliğini göstermez mi?

Sanmıyorum gerçi BJK onun peşine düşsün, tahminen yalandır da bedavaya bile geri gelse böyle kişiliksiz bir adam ...
Mesaj tarihi:
Llama said:

şimdi bizde kalan yabancılar bunlar mı ?

bobo - holosko - delgado - tabata - q7 - hilbert - erst - fink - sıvoc - zapo - ferrari

Bobo - Holosko - Q7 - Hilbert - Ernst - Sivok - Ferrari

kalsa yeter beşiktaş'a, gerisini geç
Mesaj tarihi:
batuhanın zaten kişiliğinin çok sağlam olduğunu iddia eden yok, bugüne kadar hareket ve sözlerine bakarsak :)

Ama beşiktaş da bu yönetim anlayışıyla gayet peşine düşer, al birini vur ötekine :)
Mesaj tarihi:
hayırlısı zapoda gitti

said:
Beşiktaş'ın satış listesinde koyduğu Zapotocny, Beşiktaş ile yollarını ayırdı. Eskişehirspor'un Tello'dan sonra Zapotocny ile de anlaştığı ve birkaç gün içinde Eskişehirspor'un kampına katılacağı belirtildi. Eskişehirspor'un bonservis bedeli vermeyceği Zapotocny'e yıllık 750 bin Euro vereceği belirtildi.
Mesaj tarihi:
Yalnız bu Batuhan zaten şımarık çocuk, hele bir de beşiktaşa geri dönerse inanılmaz şımarır. "Noooldu, kovdunuz beni, köpek gibi pişman oldunuz yalvar yakar geri getirdiniz." moduna girer benden söylemesi.
  • Yeni Oluştur...