cemad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tello eskişehire gitmiş. yolu açık olsun üzüldüm şimdi valla ama gitmesi gerekiyordu yapacak birşey yok. oynarsa eskişehire çok şey katar guti cumartesi gelecek deniyor bu durumda gidecek diğer 3 yabancı ve gelecek forvet belirsizlikleri sürüyor
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ha şöyle yaa gidenler gitsin arkadaş bune böyle belirsizlik sürüyor
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 eh yani sonunda birini gönderdiler ama diğerleri kim olcak bakalim. Tellonun kalmasını isterdim gerçi kim gitcek takimdan, hepsi iyi çocuk =)
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 su tabata iki sezondur yatan delgado gitmicek ya ben ona yanarım
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 zapoyu da almak için yırtınıyor çalımbay, umarım onu da ikna ederler.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Darısı Fink'in başına, en başta gitmesi gereken eleman. Birde güya marsilyamı ne istiyormuş, aman durmasın hemen koşa koşa.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 biz bu sene anadolu takımlarını iyi bufflıcaz cok deli lig olacak
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Rıza zaten ne gerekirse yapar Beşiktaş'ını rahatlatmak için ^^ :)
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bana küfür ettiricekler şimdi yaa olaya gel said: Haber1903`ün edindiği bilgire göre,şu sıralarda toplantı halinde olan iki kulüp yetkilileri Batuhan Karadeniz`in tekrar Beşiktaş`a dönüşü için görüşüyor... Beşiktaş Yönetimi Tello`nun yanı sıra genç golcü Ali Kuçik`i de Eskişehir`e verip kısa bir süre önce sattıkları Batuhan Karadeniz`i tekrar takıma döndürmenin formülünü ararken Eskişehir kukübünün vereceği cevap merakla bekleniyor... - HABER1903 -
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yalama oldu bu batuhan bi eskisehir bi istanbul zannedersin futbolcu deil host
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 parayla sattık, bedavaya geri alıyoruz. akıllıca haha
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 şimdi bizde kalan yabancılar bunlar mı ? bobo - holosko - delgado - tabata - q7 - hilbert - erst - fink - sıvoc - zapo - ferrari
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 oha biraz daha zorlasalar alt satıra geççek sdf
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 batuhan açıklama yapmamış mıydı tv'lerde falan eskişehir'li hissediyorum kendimi, futbolu burada kaptan olarak bırakmak istiyorum, bundan sonra herşeyimle eskişehir için mücadele edecem diyen bu röportajdan 2 hafta sonra BJK'ye dönerse bu adam, bu onun kişiliksizliğini göstermez mi? Sanmıyorum gerçi BJK onun peşine düşsün, tahminen yalandır da bedavaya bile geri gelse böyle kişiliksiz bir adam ...
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Llama said: şimdi bizde kalan yabancılar bunlar mı ? bobo - holosko - delgado - tabata - q7 - hilbert - erst - fink - sıvoc - zapo - ferrari Bobo - Holosko - Q7 - Hilbert - Ernst - Sivok - Ferrari kalsa yeter beşiktaş'a, gerisini geç
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o zamna kim için "at finke!" diyeceiz :(
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 batuhanın zaten kişiliğinin çok sağlam olduğunu iddia eden yok, bugüne kadar hareket ve sözlerine bakarsak :) Ama beşiktaş da bu yönetim anlayışıyla gayet peşine düşer, al birini vur ötekine :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Batuhanı nasıl bedava verdik 2 milyona sattık ya.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 BabacumMostors said: o zamna kim için "at finke!" diyeceiz :( konuya fransız olan olabilir diye videoyu koyayım http://www.youtube.com/watch?v=hEZuTooxACs
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 hayırlısı zapoda gitti said: Beşiktaş'ın satış listesinde koyduğu Zapotocny, Beşiktaş ile yollarını ayırdı. Eskişehirspor'un Tello'dan sonra Zapotocny ile de anlaştığı ve birkaç gün içinde Eskişehirspor'un kampına katılacağı belirtildi. Eskişehirspor'un bonservis bedeli vermeyceği Zapotocny'e yıllık 750 bin Euro vereceği belirtildi.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Yalnız bu Batuhan zaten şımarık çocuk, hele bir de beşiktaşa geri dönerse inanılmaz şımarır. "Noooldu, kovdunuz beni, köpek gibi pişman oldunuz yalvar yakar geri getirdiniz." moduna girer benden söylemesi.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Toramanıydı Sivokuydu Ferrarisiydi çok fazla iyi denebilecek stoperi var zaten beşiktaşın, Zapo'yu da yollayacaklar heralde, ama Bursa'dan başka yerde oynamam diyodu o
Öne çıkan mesajlar