oldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hahahah pwned by piknik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ASHAHAHEA çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 AHASHDFADGADFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ahahaha güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Guti sakatlanmış sivas maçında olmayacakmış. Aslında iyi oldu bi bakıma ernst, necip, fernandes orta sahasını da deneriz. 90 dakika oyundan düşmeyerek, sağlam baskı yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hahahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Şu haberi de çok beğendim ya: http://spor.milliyet.com.tr/necip-fenerbahce-ve-galatasaray-da-beni-istiyordu/spor/spordetay/31.03.2011/1371503/default.htm Bi batuhana bak, bi bu adama bak ya. Şu paragraf çok hoşuma gitti özellikle: necip said: Beşiktaş’ın yıldız takımında oynarken, A takımın maçlarında statta top toplayıcılık yaptığını dile getiren genç futbolcu, "Şu anda o günleri düşündükçe çok tuhaf oluyorum. Mesela top toplayıcıyken, futbolculardan forma istiyorduk. Kimisi veriyordu, kimisi vermiyordu. Ama ben şu an biri bir şey istediğinde hemen veriyorum. Çünkü o formayı isterken ne düşündüklerini çok iyi biliyorum. Çok önemli bir kişiye sözüm olmadığı sürece formamı hep onlara veriyorum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ali Kuçik napıyo acaba.Genç yetenek bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 necip tam beşiktaş kültürünü yemiş insan yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 necip ne yemiş bilmem de bana Ali Kuçik napar onu bi söleyin yaw.ne kötü topçu öle,genç yetenek bile diyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Küçük diye mi kızdın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Yok abi.Adam direk yeteneksiz genç,hani deyim vardır ya "hamuru iyi,genç yetenek" bu adam baştan yeteneksiz. Not:Galatasaraylıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ali Küçik tam anadolu takımında oynayıp 3 büyüklere karşı yağtığı maçlarda çok iyi oynayıp maçı kazandırıcak ama diğer maçlarda standartın üstüne çıkamıycak tipte oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi adamı nie böle ezikliyo herkes ben adamın 2-3 macı gördüm en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 part 1 de nihat'a dikkat ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Nihat tam bir koylu olmasina ragmen efendimiz bile olamiyor, o derece kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ahah tam hipster ya Bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 futbolcu olup da amele gibi giyinmeyen bi guti var zaten. herif moda ikonu gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Abi o gözlükne yaa, İstiklal'de bedava dağıtılan modelin laciverti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Nihat Kahveci: "İspanya'dan teklif aldım geri dönüyorum. Türkiye'ye uyum sağlayamadım" tribundergi twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 anavatanına uyum sağlayamadığını iddia eden tarihteki tek oyuncu heralde nihat ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Gerçekse büyük fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 muhtelen 1 nisan olayı ya. yemişim bende mal gibi. şimdide aziz yıldırım drogba seneye fb de diye açıklama yaptı yazdılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://spor.mynet.com/haber/turkiyenin-gururu-besiktas/34150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 alexsiz fenerbahce ilk 500e girer miydi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar