Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Khelben said: Sen önce bi adam gibi konuşmayı öğren, 2. olarakta Rüştü iyi de Taffarel le Schumacher daha iyi. Neyse senle tartışmaya girmiyorduk zaten.Ne diyorsun birader sen? :D Tartışmaya girmiyormuşlar benimle, bak sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Schumacher 'e bişi dedik mi? Oldu olucak garbage taşıyalım konuyu bitsin gitisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi yapmayın ya cordoba iyiydi de, tamam da yani taffarel diyoruz yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: Khelben said: Sen önce bi adam gibi konuşmayı öğren, 2. olarakta Rüştü iyi de Taffarel le Schumacher daha iyi. Neyse senle tartışmaya girmiyorduk zaten.Ne diyorsun birader sen? :D Tartışmaya girmiyormuşlar benimle, bak sen... Hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Yine nesnel olamayacak bir şey tartışılmakta, Beşiktaş'lılara göre en iyisi Cordoba'dır diyip kapatalım bence. Sizin de Taffarel'iniz var. Edit: @Khelben: Kelime oyunu mu oynuyoruz, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Alex Hagi'den iyi diyen FBlilere kızıyorduk da adamlar Cordoba Taffarel'den iyi diyor ya AHAH Fblilere haksızlık etmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 İyi de bu tartışılacak konu değil ki, Cordoba Mondragon'dan iyiydi dense eyvallah karşılaştırılabilinir kaleciler de bu safsata yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Zaten Galatasaray'ın UEFA kupası kadrosundaki herkes banko Türkiye'nin o mevkideki en iyisi. Taffarel. Hagi. Popescu. Hakan Şükür. Emre. Suat. Ümit Davala. Bülent Korkmaz. Okan Buruk. Yok, başka futbolcu gelmedi bunların üstüne. Doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman Belediye maçında da inatla Belediye'nin yattığını iddia ediyordu, bu argümanı beni çok şaşırtmadı şahsen o yüzden tartışmaya girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Valla çoğu doğru dediğin gibi. Taffarel, Hagi banko doğru bi defa, eh Bülent Popescu da doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bunun beşiktaşlısı falanı yok.belli başlı şeyler vardır cordoba mondragondan daha iyiydi mesela evet cordobanın dengide mondragondu.onla kıyaslanabilir cıkıpta cordoba>taffarel demek hakkaten at gözlüklü fanatik işidir ayrıca uefa kadrosu demek gelmiş geçmiş en iyi kadromuşki yenmediği takım almadığı kupa kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 @Khelben: Benimle aynı şeyi savunan ve düşünen, ancak 30 kişilik taarruza gözünü kestiremeyen üyeler olduğunu düşünüyorum ben orada. Hatta benimle birlikte tartışma büyümeden önce "yatışlar" adı altında bir sürü mesaj atılmıştı orada. Neyse, iyi forumlar. Herkes istediği kişiye cevap verebilir veya vermeyebilir, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gs>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 o maçlara geyiğine yatış diyenler var bide senin gibi ciddi ciddi 7 maç üzerinden oturup sayfalarca savunan biri var ztn senden başkada yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi ne 30 kişisi paticikten ve paticik futbol bölümünden bahsediyosun. İnsanlar 1vs30 ne tartışmalara giriyor burda. Olay mantık sınırları dahilinde olmak, ya da olmamak. Ve cordoba>taffarel önermesi mantık sınırları dışında kalıyor. Taffarel yani. Gana milli takımı kalecisi kingston değil cordoba ile kıyasladığın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Red said: o maçlara geyiğine yatış diyenler var bide senin gibi ciddi ciddi 7 maç üzerinden oturup sayfalarca savunan biri var ztn senden başkada yoktu :)Şu an sen olayı yorumluyorsun sadece. Ben de yorumluyorum ve ciddi olduklarını düşünüyorum ben orada yatış diyenlerin. Ve söylediğim gibi kimse 30 kişiyi karşısına almak istemez, direkt mod destekli bir birliği ise hiç istemez. 2 mod destekli ise aman aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kigstonın adı nolduydu kenan mıydı ömer miydi unuttum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Burda fi tarihinde hem Beşiktaşlı, hem Fenerbahçeli modlar vardı, tartışmada haksız duruma düşüp sert tepki verdikleri için modluklarını kaybettiler. Ayrıca sitenin admin leri Fenerbahçeli. Yani modlardan çekinmeye hiç gerek yoktur bu forumda kimse tutup kıl oldu diye seni banlamaz futboldan. Malesef saçmalayanları banlama yetkileri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Sonuç olarak, bence Cordoba daha iyiydi, bir Beşiktaş'lı olarak ben öyle düşünüyorum, eğer kişisel görüşlere saygı falan varsa yani; budur. Siz bir Galatasaray'lı olarak Alex daha iyi diyebiliyor musunuz mesela? Hagi Hagi diye tutturuyorsunuz ancak Alex bir kaç gömlek daha üstün gözüküyor mesela şu an. 4-2'den sonra iyiden iyiye buna inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Khelben said: Burda fi tarihinde hem Beşiktaşlı, hem Fenerbahçeli modlar vardı, tartışmada haksız duruma düşüp sert tepki verdikleri için modluklarını kaybettiler. Ayrıca sitenin admin leri Fenerbahçeli. Yani modlardan çekinmeye hiç gerek yoktur bu forumda kimse tutup kıl oldu diye seni banlamaz futboldan. Malesef saçmalayanları banlama yetkileri yok.Of. Bir de şu aptal saptal ince ayar verme derdine düşmesen biraz çekilir olacaksın da işte. :D Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 alex once avrupada kupa getirsin sonra tartisiriz, hadi turkiye kupasi da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bence galatasaray türkiyenin en iyi takımı bu sezon bjk ile aradaki puan farkı da az zaten bence guti vs guiza yapsan guize tokatlar kesinlikle. ayhan akman'dan daha iyi oynayacak bir oyuncunuz olduğunu da düşünmüyorum bu sene. BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 SeaGle said: Bence galatasaray türkiyenin en iyi takımı bu sezon bjk ile aradaki puan farkı da az zaten bence guti vs guiza yapsan guize tokatlar kesinlikle. ayhan akman'dan daha iyi oynayacak bir oyuncunuz olduğunu da düşünmüyorum bu sene. BENCEEyvallah birader, saygı duyuyorum. İyi düşünmüşsün. Ayar oldum. aquila said: alex once avrupada kupa getirsin sonra tartisiriz, hadi turkiye kupasi da olur.Doğru, sizin UEFA kupanız falan var. Alex kötü o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi herşeyin altına 'bence' ile sığınma bence c.ronaldo >messi mesela.kıyaslayabilirsin fakat serdar özkan >messi diyemezsin yani diyebilirsin tabi insan beyni sonuçta algı problemi olabilir. alex suan türkiyedeki en iyi topcudur beinm gözümde.alexin attıgı goller asistleri takımı sırtması muthiş.ama bi yere kadar getirebildi takımı hagiyle kıyaslanması için fenerbahçe ile üst üste bikaç sene şampiyonlukl ve avrupa kupası aldırtması lazım bu yuzden hagi dha iyiydi.belki daha az gol attı asist yaptı ama avrupa kupası alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: Khelben said: Burda fi tarihinde hem Beşiktaşlı, hem Fenerbahçeli modlar vardı, tartışmada haksız duruma düşüp sert tepki verdikleri için modluklarını kaybettiler. Ayrıca sitenin admin leri Fenerbahçeli. Yani modlardan çekinmeye hiç gerek yoktur bu forumda kimse tutup kıl oldu diye seni banlamaz futboldan. Malesef saçmalayanları banlama yetkileri yok.Of. Bir de şu aptal saptal ince ayar verme derdine düşmesen biraz çekilir olacaksın da işte. :D Neyse. Kardeş yavaş gelde saçın başın dağılmasın derler bunlara. Sana gelene kadar saçmalayan bir sürü adam var burda pzero, harrykewell vs gibi. Genel bir yorumdu o. Orda belirtmek istediğim asıl şey modların renkli olmadığıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar