DoubleW Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aktiftablet said: Yahu Barcelona bile süründü bu oyun anlayışını oturtana kadar. Bence Schuster'in gitmesini umut ediyosunuz siz ama gitmemeli ve bence gitmeyecek de uzun bir süre. Burda durum özetlenmiş, ligde bukadar geride olmamıza rağmen hala çoğu kişi td nin kalmasını istiyor, çünkü oturtmaya çalıştığı sistem avrupai sistem, zaman alıcak mutlaka ,bu seneki gibi sallantı olucak ama oturunca taşlar ozaman süper olacak.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sence oturur mu bu taşlar sence bu sitemi kaldıracak bir defans bloğu olucak mı türklerden kurulu?
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Oturur oturur zamanla işte, aslında bu kötü gidiş bu zamanı kazandırıyo beşiktaşa.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 LucifeL lol, inatla kötü hoca diyosun adam Getafe'ye tarihinin en iyi sezonunu yaşatmış, Real'i la liga puan rekoru ile şampiyon yapmış adam. Kötü hoca diyebilmek için Beşiktaş'ı 3. amatör kümeye düşürmesi gerekir ancak o zaman kötü hoca olur. Kötü adam argümanına hiç değinmeye bile gerek yok, o kadar saçma, çok yakın arkadaşın heralde..
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ben hala lafımın arkasındayım kötü hoca diyorum.Allah'a yalvarıp yakarıyorum bu takımın başında kalsın Schuster o zaman görüceksiniz abi iyi mi kötü mü?
tinu Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ntvspor said: Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 4 yıl daha uzatma kararı aldı. Brezilyalı golcü devre arasında Beşiktaş Transfer Komitesi ile masaya oturmuş ancak menajerinin çok yüksek fiyat istemesi nedeniyle yöneticiler Serdar Adalı ve Cengiz Zülfükaroğlu, Brezilyalı oyuncuya rest çekmişti. Bobo, kararından geri adım atarak yönetimin kendisine teklif ettiği sözleşmeyi imzalamaya hazır olduğunu söyledi. Golcü oyuncu, Siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesini 4 yıl daha uzatacak. türk olarakmı oynayacak artık bilen varmı?
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150147628412959&id=182089889579 hadi koşun
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bobo, nobre örneğindeki gibi yasaları beşiktaş lehine bükmezlerse; en az 5 yıl boyunca daha türk olarak oynayamaz.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Önce başvurması lazım evet, yani artık çok geç. Başvuru tarihinden itibaren 5 sene geçmesi lazım benim bildiğim. 5 sene oynadıktan sonra zırt diye alıyor kuralını kaldırdılar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bobo kesin kalmalıydı. Türk ligini tanıyor, Türk futbolunu, futbolcusunu tanıyor. Seviliyor. Kendini geliştirmeye devam ederse daha da iyi olur tabi.
manve Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 aktiftablet said: LucifeL lol, inatla kötü hoca diyosun adam Getafe'ye tarihinin en iyi sezonunu yaşatmış, Real'i la liga puan rekoru ile şampiyon yapmış adam. Kötü hoca diyebilmek için Beşiktaş'ı 3. amatör kümeye düşürmesi gerekir ancak o zaman kötü hoca olur. Kötü adam argümanına hiç değinmeye bile gerek yok, o kadar saçma, çok yakın arkadaşın heralde.. Sen adamdan iyi mi bileceksin? Ne haddine senin lol falan! Kendisi sır gibi saklasa da mersin idman yurdunu şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış nadide hocalarımızdandır. O ne derse doğrudur. Bir de geçenlerde bir yazı okumuştum. Halkımıza laf atan, yok neymiş futboldan anlamayıp, teknik direktörü eleştiren falan, onu yazan da halt etmiş, kalemi kırılasıca.
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 metin keçelinin yabancı kontenjanı azaltılmalı lafı çok talihsiz bi açıklama olmus takıma 15 yabancı doldurup türk oyuncularıda aurelio nobre nihat gibi adamlardan seçip altyapıdan adam cıkmıyor kontenjan azalmalı demesi çok saçmaymış tamters 8+2 falan olmalı geri kalan 3-4 yerlide kaliteli olur suanki 6 yerli kontenjanını adam gibi topcular doldurabiliyor .yerli kontenjanı artınca kaliteli yerli cıkar mantıgı süper haha
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adamın diyor dostum haha q7 çetesi fos cıkınca
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 manve said: aktiftablet said: LucifeL lol, inatla kötü hoca diyosun adam Getafe'ye tarihinin en iyi sezonunu yaşatmış, Real'i la liga puan rekoru ile şampiyon yapmış adam. Kötü hoca diyebilmek için Beşiktaş'ı 3. amatör kümeye düşürmesi gerekir ancak o zaman kötü hoca olur. Kötü adam argümanına hiç değinmeye bile gerek yok, o kadar saçma, çok yakın arkadaşın heralde.. Sen adamdan iyi mi bileceksin? Ne haddine senin lol falan! Kendisi sır gibi saklasa da mersin idman yurdunu şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış nadide hocalarımızdandır. O ne derse doğrudur. Bir de geçenlerde bir yazı okumuştum. Halkımıza laf atan, yok neymiş futboldan anlamayıp, teknik direktörü eleştiren falan, onu yazan da halt etmiş, kalemi kırılasıca.ya saçma saçma konuşma abi ben kendi düşüncemi söylüyorum kötü hoca bence. Ben kendi argümanlarımı sunuyorum ortaya ve kötü hoca diyorum.Çok görmemiş bir taraftarsınız abi biraz görgülü oluna yahu. Görmemişin Schusteri olmuş tutmuş pepitosunu koparmış.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Onur daha cikamadi da ciksa super oluck
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yedekte oturması bile yeter be : ) necipte böyle yerleştirildi takıma yavaş yavaş 2 see sonra guti gider onur gelir
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bırakın ne derlerse desinler. O kadar kötülediler, hatta basın idam sehpasına çıkardı Schuster'i. Kellesi vurula dendi, Sıktırsın gevşemiş vidalarını gitsin dendi, o dendi bu dendi. Bunların demesine kalsaydı zaten Schuster ilk yarıda gönderilmiş, Quaresma kovulmuş, Guti elinde "Bunca sene Real Madrid'de kaptandım, kaç şampiyonlar ligi şampiyonluğunda emeğim var, ama bir alex olamadım" pankartı taşıması lazım. Kendinize iş arayın beyler. Burada size ekmek yok...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 LucifeL said: manve said: aktiftablet said: LucifeL lol, inatla kötü hoca diyosun adam Getafe'ye tarihinin en iyi sezonunu yaşatmış, Real'i la liga puan rekoru ile şampiyon yapmış adam. Kötü hoca diyebilmek için Beşiktaş'ı 3. amatör kümeye düşürmesi gerekir ancak o zaman kötü hoca olur. Kötü adam argümanına hiç değinmeye bile gerek yok, o kadar saçma, çok yakın arkadaşın heralde.. Sen adamdan iyi mi bileceksin? Ne haddine senin lol falan! Kendisi sır gibi saklasa da mersin idman yurdunu şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış nadide hocalarımızdandır. O ne derse doğrudur. Bir de geçenlerde bir yazı okumuştum. Halkımıza laf atan, yok neymiş futboldan anlamayıp, teknik direktörü eleştiren falan, onu yazan da halt etmiş, kalemi kırılasıca.ya saçma saçma konuşma abi ben kendi düşüncemi söylüyorum kötü hoca bence. Ben kendi argümanlarımı sunuyorum ortaya ve kötü hoca diyorum.Çok görmemiş bir taraftarsınız abi biraz görgülü oluna yahu. Görmemişin Schusteri olmuş tutmuş pepitosunu koparmış. Beşiktaş kontra atak taktiği uyguluyor da dediydin sen :)
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Red said: metin keçelinin yabancı kontenjanı azaltılmalı lafı çok talihsiz bi açıklama olmus takıma 15 yabancı doldurup türk oyuncularıda aurelio nobre nihat gibi adamlardan seçip altyapıdan adam cıkmıyor kontenjan azalmalı demesi çok saçmaymış tamters 8+2 falan olmalı geri kalan 3-4 yerlide kaliteli olur suanki 6 yerli kontenjanını adam gibi topcular doldurabiliyor .yerli kontenjanı artınca kaliteli yerli cıkar mantıgı süper hahaseneye 6+2 olcak sanırım tekrar.fm de oluyodu en azından sfad bi bildikleri vardır heralde :P
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 peki 6+2 ye indirdi adamların sözleşmesı var nasıl göndericek adamlar 2 adamı
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 süpürgeyle kovalarız :P.bizde 9 yabancı var teki kiralık zaten :P 8 den fazla olanlar düşünsün :) ancak 8+2 ye katılıyorum.baksanıza servet,toroman gibi adamlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sonra
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 alt yapı yok diyenlere gelsin perşembe günkü kadro "Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, İbrahim Toraman, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Manuel Fernandes, Mehmet Aurelio, Onur Bayramoğlu, Bobo, Hugo Almeida, Mert Nobre, Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi, Muhammed Demirci."
Öne çıkan mesajlar