Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Geçen sezon,sanırım CSKA Moskova deplasmanının dönüşüydü, ne yazık ki başkana yumurtalı bir saldırı yapılmıştı. Ertesi akşam Mustafa Denizli, başkana istifasını verdi. İsterse görevi bırakabileceğini söyledi. Ancak başkan bunu kabul etmedi ve "sen bana gösterilen tepkilere kulak asma,sonuçlarla ilgili değil,sana güveniyoruz" dedi. O takım daha sonra ligde 8'de 8 yaptı, Trabzonspor'u deplasmanda,Fenerbahçe'yi içeride ve Manchester United'ı deplasmanda yendi. Bu hareket sonra anlaşılıyordu ki, Mustafa Denizli için bir güven oyu denemesiydi.

Ve bugün Schuster, benzer bir durumla Serdal Adalı ile görüşüyor,şu sıralarda, muhtemelen istifa edebilirim diyor ve güven oyu istiyor. Eğer yönetim hocaya sahip çıkarsa,herşey rayına yeniden mutlaka girecektir. Yok bana gelen haberlerdeki gibi hoca arayışlarına başladılarsa, hadi bu sezon hepimize geçmiş olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Bıktım hocanın değişmesinden, bende yurtdışındaki gibi 5 sene hoca devam etsin istikrar olsun diyorum. Varsın olsun bir kaç sene şampiyon olmayalım, takım oturursa tam dağıtırız yanlız. Zira oturan takım bu stabil olmayan ligi çok süper sömürür. Mesela lucescu'nın donesk i gelse burada güle oynaya durmadan şampiyon olur, kesinlikle bizim 3-4 büyük zorlayamaz bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi yeni bir hoca gelse aha şu nobre neciymiş yada erhan nasıl oyuncu falan diye denemek zorunda kalıcak,hani kendi gözümle görim birde hesabı bildiğin 4-5 hafta gg ahahaha çok kötü lan.Belki de hoca sayesinde kurtulacaz kalan 4 tane çöpçümüzden herşey de bir hayır vardır hesabı.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Schuster hiçbir yere gitmemeli. Seneye ilk 11de oynayabilicek 2 tane yerli alındı mı, yne şampyionluğun en güçlü adayı olur Beşiktaş. Şu kötü sonuçlardan sonra bile yarınki maçı iple çekiyorum şahsen ki önemli olan budur bence.
Abi kesinlikle böyle ! 3 maçtır 4 yiyoruz ama ben genede yarınki maç için heyecanlanıyorum, olay budur.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Schuster hiçbir yere gitmemeli. Seneye ilk 11de oynayabilicek 2 tane yerli alındı mı, yne şampyionluğun en güçlü adayı olur Beşiktaş. Şu kötü sonuçlardan sonra bile yarınki maçı iple çekiyorum şahsen ki önemli olan budur bence.
Ne olur gitmesin seneye daha beter olursunuz bende çekirdeğimi alır çitlerim yani.

Nedir bu Schuster sevgisi anlamak mümkün değil adam çok da fifimde taraftar beğenmiyorlarsa evde izlesinler falan diyen bir teknik adam kendinde suç bulmayan ama herkesi suçlu bulan bir teknik adam ama taraftar kalsın falan diyor bende bunu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı hocalarıda görüyoruz :D.sorun hocalarda değil ne olsa hocada hoca saldırıyoruz.sorun yönetimlerde.oysa ellerini futboldan çekseler şu hocaları biraz rahat bıraksalar eminim başarı gelir.fener bundan dersini aldı ve aykuta güvendi fener şampiyonluğa oynuyor şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

Kovsan kimi getirceksin,sonra gelicek hocanın takımı tanıma süresi vs en az bir 6 ay desek.Yerli hoca getirceklerinide sanmıyorum.Sıkıntılı durum, iki ucu boklu deynek hesabı.
abi bana ne kim gelirse gelsin ben Aykut Hocamızdan menun biriyim Aragones ne verdi bu takıma bırak bir kere de Aykut başarısız olsun koskoca Fenerbahçe tarihinde bir tek türk olarak Mustafa Denizli şampiyon olmuş Aykut şampiyon yaparsa takımı süper bir olay olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

yabancı hocalarıda görüyoruz :D.sorun hocalarda değil ne olsa hocada hoca saldırıyoruz.sorun yönetimlerde.oysa ellerini futboldan çekseler şu hocaları biraz rahat bıraksalar eminim başarı gelir.fener bundan dersini aldı ve aykuta güvendi fener şampiyonluğa oynuyor şimdi

gs bjk kötü ondan liderler :P
2 sene önce böyle diyorlardı la bize şampiyon olmuştuk vay be ne yıldı
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Esnaf said:

gs bjk kötü ondan liderler :P
2 sene önce böyle diyorlardı la bize şampiyon olmuştuk vay be ne yıldı
yooo doğru söylüyorsun abi ben bu lafa katılıyorum Beşiktaş'ın bu kadrosu ile iyi olduğunu düşünürsek bence gayet açık yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...