knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Geçen sezon,sanırım CSKA Moskova deplasmanının dönüşüydü, ne yazık ki başkana yumurtalı bir saldırı yapılmıştı. Ertesi akşam Mustafa Denizli, başkana istifasını verdi. İsterse görevi bırakabileceğini söyledi. Ancak başkan bunu kabul etmedi ve "sen bana gösterilen tepkilere kulak asma,sonuçlarla ilgili değil,sana güveniyoruz" dedi. O takım daha sonra ligde 8'de 8 yaptı, Trabzonspor'u deplasmanda,Fenerbahçe'yi içeride ve Manchester United'ı deplasmanda yendi. Bu hareket sonra anlaşılıyordu ki, Mustafa Denizli için bir güven oyu denemesiydi. Ve bugün Schuster, benzer bir durumla Serdal Adalı ile görüşüyor,şu sıralarda, muhtemelen istifa edebilirim diyor ve güven oyu istiyor. Eğer yönetim hocaya sahip çıkarsa,herşey rayına yeniden mutlaka girecektir. Yok bana gelen haberlerdeki gibi hoca arayışlarına başladılarsa, hadi bu sezon hepimize geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bıktım hocanın değişmesinden, bende yurtdışındaki gibi 5 sene hoca devam etsin istikrar olsun diyorum. Varsın olsun bir kaç sene şampiyon olmayalım, takım oturursa tam dağıtırız yanlız. Zira oturan takım bu stabil olmayan ligi çok süper sömürür. Mesela lucescu'nın donesk i gelse burada güle oynaya durmadan şampiyon olur, kesinlikle bizim 3-4 büyük zorlayamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ghostcrawler said: Kara kartalım bu yeni transferler ile şampiyonluğun adayıdır hala. Bursa ve Fener zaten 2. devre tepe taklak olur. Trabzonla kapışırız. En kötü 2. yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 PZero said: abi çok güçlü olduk biz tadı cıkmaz maçların artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Schuster hiçbir yere gitmemeli. Seneye ilk 11de oynayabilicek 2 tane yerli alındı mı, yne şampyionluğun en güçlü adayı olur Beşiktaş. Şu kötü sonuçlardan sonra bile yarınki maçı iple çekiyorum şahsen ki önemli olan budur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Şimdi yeni bir hoca gelse aha şu nobre neciymiş yada erhan nasıl oyuncu falan diye denemek zorunda kalıcak,hani kendi gözümle görim birde hesabı bildiğin 4-5 hafta gg ahahaha çok kötü lan.Belki de hoca sayesinde kurtulacaz kalan 4 tane çöpçümüzden herşey de bir hayır vardır hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aktiftablet said: Schuster hiçbir yere gitmemeli. Seneye ilk 11de oynayabilicek 2 tane yerli alındı mı, yne şampyionluğun en güçlü adayı olur Beşiktaş. Şu kötü sonuçlardan sonra bile yarınki maçı iple çekiyorum şahsen ki önemli olan budur bence.Abi kesinlikle böyle ! 3 maçtır 4 yiyoruz ama ben genede yarınki maç için heyecanlanıyorum, olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Beşiktaş, Valencia'nin Portekiz'li stoperi Ricardo Costa ile ilgileniyor. (Kaynak: superdeporte.es) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 başka çingen istemeyrük takıma yerli stoper gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 benjani said: Beşiktaş, Valencia'nin Portekiz'li stoperi Ricardo Costa ile ilgileniyor. (Kaynak: superdeporte.es) fernandes alınmıcak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Kaç yabancı alıcaklar eter artık, yerli adam alsınlar ilk 11 oynayabilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 once eldeki yabancilari gondersinler de sonra yerli piyasadan bulsunlar bi ton adam var bank asyada sans verilse 1.ligde is yapacak ama bir portekiz tutkusudur gidiyor takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Gaziantep'in İspanya ayağı Valencia sanırsam. Ya da bizimkler öyle sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aktiftablet said: Kaç yabancı alıcaklar eter artık, yerli adam alsınlar ilk 11 oynayabilicek. cenk gelcek sezer gelcek defansa güveni aldık seneye hazır olur o da a2de pişerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aktiftablet said: Schuster hiçbir yere gitmemeli. Seneye ilk 11de oynayabilicek 2 tane yerli alındı mı, yne şampyionluğun en güçlü adayı olur Beşiktaş. Şu kötü sonuçlardan sonra bile yarınki maçı iple çekiyorum şahsen ki önemli olan budur bence.Ne olur gitmesin seneye daha beter olursunuz bende çekirdeğimi alır çitlerim yani. Nedir bu Schuster sevgisi anlamak mümkün değil adam çok da fifimde taraftar beğenmiyorlarsa evde izlesinler falan diyen bir teknik adam kendinde suç bulmayan ama herkesi suçlu bulan bir teknik adam ama taraftar kalsın falan diyor bende bunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Kovsan kimi getirceksin,sonra gelicek hocanın takımı tanıma süresi vs en az bir 6 ay desek.Yerli hoca getirceklerinide sanmıyorum.Sıkıntılı durum, iki ucu boklu deynek hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Şu türk hocalarda nolduğunu hala çözemedim neden istenmediğini..Ligin ilk 6sırasının 5i türk hocalardan oluşuyo, geri kalan 1i de zaten şota, o da türk sayılır en azından türk futbolunu biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 türk hocaya adam gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Adam gelince noluyor ki abi görüyoruz yani gs'nin de bjknin de durumunu. Ayrıca ülkeye kendini kanıtlamış değil kanıtlama ihtiyacı hisseden futbolcular gelmesi lazım yani genç oyuncular, yürekten oynıcak oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yabancı hocalarıda görüyoruz :D.sorun hocalarda değil ne olsa hocada hoca saldırıyoruz.sorun yönetimlerde.oysa ellerini futboldan çekseler şu hocaları biraz rahat bıraksalar eminim başarı gelir.fener bundan dersini aldı ve aykuta güvendi fener şampiyonluğa oynuyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 knox said: Kovsan kimi getirceksin,sonra gelicek hocanın takımı tanıma süresi vs en az bir 6 ay desek.Yerli hoca getirceklerinide sanmıyorum.Sıkıntılı durum, iki ucu boklu deynek hesabı.abi bana ne kim gelirse gelsin ben Aykut Hocamızdan menun biriyim Aragones ne verdi bu takıma bırak bir kere de Aykut başarısız olsun koskoca Fenerbahçe tarihinde bir tek türk olarak Mustafa Denizli şampiyon olmuş Aykut şampiyon yaparsa takımı süper bir olay olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Esnaf said: yabancı hocalarıda görüyoruz :D.sorun hocalarda değil ne olsa hocada hoca saldırıyoruz.sorun yönetimlerde.oysa ellerini futboldan çekseler şu hocaları biraz rahat bıraksalar eminim başarı gelir.fener bundan dersini aldı ve aykuta güvendi fener şampiyonluğa oynuyor şimdi gs bjk kötü ondan liderler :P 2 sene önce böyle diyorlardı la bize şampiyon olmuştuk vay be ne yıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 knox said: başka çingen istemeyrük takıma yerli stoper gerekli sadece beşiktaşa değil türkiye geneline stoper gerekli benim anlamadığım , 15 sene önce de şimdi de ayağa pas yapabilen türk stoper bulunamıyor oluşu. 0 altyapılarımız cidden , 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Llama said: Esnaf said: yabancı hocalarıda görüyoruz :D.sorun hocalarda değil ne olsa hocada hoca saldırıyoruz.sorun yönetimlerde.oysa ellerini futboldan çekseler şu hocaları biraz rahat bıraksalar eminim başarı gelir.fener bundan dersini aldı ve aykuta güvendi fener şampiyonluğa oynuyor şimdi gs bjk kötü ondan liderler :P 2 sene önce böyle diyorlardı la bize şampiyon olmuştuk vay be ne yıldıyooo doğru söylüyorsun abi ben bu lafa katılıyorum Beşiktaş'ın bu kadrosu ile iyi olduğunu düşünürsek bence gayet açık yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar