pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 futbolu bilmeyen hakemlerden cok ben gereksiz sertlige goz yuman hakemlerden sikayetciyim butun sezon tekmeler dirsekler havada ucusuyor buyuk takımlarda oynayan yabanci oyunculara bir bilemedin 2 kasap ceza aliyor sonra neden tr ye yabanci oyuncu gelmiyor gelmez tabi sen olsan gelir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ahaha reklama gel 30.snden sonra başlıyor guti reis'in ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ses bunun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ntvspora sarı fırtına gelmiş adam besiktasın sorununu direk söyledi on numara adam yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 neymiş sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 valla uzun uzun yazamıcam ama topu kaybettigi zaman almak için bir planı olmadagını söyledi defansımız nasıl defans yapılacagını biliyorda hucum ve orta saha aynı durumda deil abi orta sahadakiler savunma yapıyor ama böle tek tek yapıyorlar ekstraya kacmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Diğer stad projesini sallasınlar,bu olsun!http://www.kartalstadyum.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 onu yapamayız ya, yapmamalıyız, eşit şartlar olmaz öyle stadımız olurda. ama dadından yenmez orası ayrı konu :) keşke yapılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 deniz tarafaini tamamen acik yapsinlar, top yola kacsin, kaleci almaya gitsin, arada denize filan kacsin, yuzmeye gitsinler hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oraya dokunamıyorlar ondan öyle kalıyor işte açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gayet iyi acik kalmasi aslinda ama iste tribun eksiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şu anımasyonda ayrı gaz http://www.youtube.com/watch?v=GERmxKfR-6Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Öyle photoshopta kartal çizmekle de proje olmaz yalnız. Kim bunu yapan site de bi bilgi bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 süper fikir yalnız. çok sevdim. deplasman taraftarınıda hasta ederiz iyi olur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bu stadı böyle kartallı yapsınlar 40.000+ kişilik ömür boyu numaralıdan kombine falan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Wispy said: Bu stadı böyle kartallı yapsınlar 40.000+ kişilik ömür boyu numaralıdan kombine falan alırım. katılıyorum ssfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi cok dandik geldi bana asdf yani sadece stadla bitmeyecek ki, arkadaki garaj tarafi da in$a edilecek. avm si var ya$am alani var. var da var. bi de onunu de yikacaklar geliba? anitlar kurulu izin verdi diye biliyorum komple yikimina, yanli$ mi biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aktiftablet said: Öyle photoshopta kartal çizmekle de proje olmaz yalnız. Kim bunu yapan site de bi bilgi bulamadım? Mete Fisunoglu, elemanı şahsen tanıyorum, digital artiz(3D designer?). Ne kadar detaylı çizimler vs yaptı bilmiyorum ama inşaat projesi değil sonuçta artistik birşeyler. Bunun haberi tgrt de çıkmış facebookta dediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Esh said: abi cok dandik geldi bana asdf yani sadece stadla bitmeyecek ki, arkadaki garaj tarafi da in$a edilecek. avm si var ya$am alani var. var da var. bi de onunu de yikacaklar geliba? anitlar kurulu izin verdi diye biliyorum komple yikimina, yanli$ mi biliyorum? buna bir cevap var da halı sahada vericem sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22014716 bu fikstür işi ne ayak hakkaten? yayınlardan dolayı ise bile abuk geliyor, nedir bu mecburiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 çok güzel bir yazı olmuş, lakin kasıtlı bir çelme takma vs. olduğunu sanmıyorum. Sadece tecrübesizlik, aptallık ve beceriksizlik Ha bu sezon boyu böyle devam ederse var birşey derim bende, ama sezon başından beri böyle olmadı BJK'nin durumu, bu hafta böyle denk geldi diye hemen "ŞİRKETE GELİYORUZ" demek biraz saçma geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 avrupadaki tek temcilciyiz ya ondan kıyak geci(ri)yorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kiev bızı depip gonderecek bence hıc kasmasınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kiev anca feneri teper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ligtv para endeksli çalışıyor. Bunu daha önce de tartıştık buralarda. Aynı saatte maç yayınlamak istemiyorlar ki haklılar. Kim ne derse desin şampiyonluğa koşan takımların maçları yıldızlar karması beşiktaş'tan fazla izleniyor. Bu hafta böyle daha çok rating toplayacaklarını düşünüp bu fikstürü oluşturmuşlar,bence yanlış orası ayrı bi konu. Beşiktaşı potaya ne kadar yaklaştırırsan o kadar çok seyircisi artar,ha ama abim beşiktaşlı o da şu yorumu yaptı: "Beşiktaş zaten yıldızlar karması oldu ne olursa olsun izleniyor" Bu işin çözümü bu fikstürü Federasyonun ayarlamasıdır. Ayrıca 2 gün falan büyük yalan ufak sakatlıkların iyileşmesi gibi faktörler de var. Galatasaray avrupada başarılı olurken gerekirse maçları dahil erteleniyordu. Gerekiyorsa yapıcaksın arkadaş,gerekiyorsa erteleyeceksin benim futbolcum premier lig temposuna profesyonelliğine sahip değil. Benim takımımın avrupa maçının 3 gün sonrasına derbi koymayacaksın,koyarsan lige endeksli yöneticiler yüzünden korkan teknik direktörler oyuncularını derbiye saklarlar. p.s. Avrupada Türkiye'yi temsil eden her takım benim takımımdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar