Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

valla uzun uzun yazamıcam ama topu kaybettigi zaman almak için bir planı olmadagını söyledi defansımız nasıl defans yapılacagını biliyorda hucum ve orta saha aynı durumda deil abi orta sahadakiler savunma yapıyor ama böle tek tek yapıyorlar ekstraya kacmıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Öyle photoshopta kartal çizmekle de proje olmaz yalnız. Kim bunu yapan site de bi bilgi bulamadım?

Mete Fisunoglu, elemanı şahsen tanıyorum, digital artiz(3D designer?). Ne kadar detaylı çizimler vs yaptı bilmiyorum ama inşaat projesi değil sonuçta artistik birşeyler. Bunun haberi tgrt de çıkmış facebookta dediğine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bir yazı olmuş, lakin kasıtlı bir çelme takma vs. olduğunu sanmıyorum.

Sadece tecrübesizlik, aptallık ve beceriksizlik

Ha bu sezon boyu böyle devam ederse var birşey derim bende, ama sezon başından beri böyle olmadı BJK'nin durumu,

bu hafta böyle denk geldi diye hemen "ŞİRKETE GELİYORUZ" demek biraz saçma geliyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

Ligtv para endeksli çalışıyor. Bunu daha önce de tartıştık buralarda.
Aynı saatte maç yayınlamak istemiyorlar ki haklılar.
Kim ne derse desin şampiyonluğa koşan takımların maçları yıldızlar karması beşiktaş'tan fazla izleniyor.
Bu hafta böyle daha çok rating toplayacaklarını düşünüp bu fikstürü oluşturmuşlar,bence yanlış orası ayrı bi konu.
Beşiktaşı potaya ne kadar yaklaştırırsan o kadar çok seyircisi artar,ha ama abim beşiktaşlı o da şu yorumu yaptı: "Beşiktaş zaten yıldızlar karması oldu ne olursa olsun izleniyor"

Bu işin çözümü bu fikstürü Federasyonun ayarlamasıdır.
Ayrıca 2 gün falan büyük yalan ufak sakatlıkların iyileşmesi gibi faktörler de var.
Galatasaray avrupada başarılı olurken gerekirse maçları dahil erteleniyordu. Gerekiyorsa yapıcaksın arkadaş,gerekiyorsa erteleyeceksin benim futbolcum premier lig temposuna profesyonelliğine sahip değil.
Benim takımımın avrupa maçının 3 gün sonrasına derbi koymayacaksın,koyarsan lige endeksli yöneticiler yüzünden korkan teknik direktörler oyuncularını derbiye saklarlar.
p.s. Avrupada Türkiye'yi temsil eden her takım benim takımımdır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...