Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

gellidus said:

valequenta said:

Yani o applevodka konusuna girmiyim dedim birebir tartismalara, Galatasarya forumlarinda atip tutan arkadas. Neyse..

Ben bu senedende bahsetmiyorum. Sene sonu geldiginde defans yonleri kuvvetli futbolcu ihtiyaci oldugunu hepimiz gorecegiz besiktasin. Eldeki KALITELI+PAHALI futbolculardan vazgecemeyecegi icin defansif yonu noksan bir takim olmaya devam edecek. Gelecege yatirim filan demeyin bana.

Merhaba Alex Ferguson tanıştığımıza memnun oldum,

Defansif yönü noksan takımın yediği gol sayısına bakın birde diğer takımların yediği gol sayısına bakın acaba ne kadar noksanmış onu ondan sonra konuşalım..

Saçma sapan CM bilgileriniz ile gelip burda atıp tutuyorsunuz yok söyle kötü defans fln harbiden artık bazı şeyleri aklınız almıyor galiba..

Siz kimsinizki guti yi q7 yi almeida yı istemiyorsunuz onu anlamadım. Sizin Yektayı aldığınız paranın yarısına aldık 3 tane adamı nerdeyse hala kalkmış bık bık ediyorsunuz.

Geleceğin takımını kurma yalanı diyorsunuz istiyorsan sayayım kadrodaki genç oyuncuları.

Bak sana 2 araştırma konusu.. Takımların yediği goller yazılacak.. Takımlardaki 23-24 yaş altı kadroya girebilen oyuncuların listesi yapılacak..

Ondan sonra konuşalım isterseniz saçmalıklarınız hakkında..

Merhaba SUSTER,

An itibariyle ilk 8 de en cok gol yiyen 2. takim olmakla birlikte(gs - fb 21 ile birinci) sampiyon olabilme ihtimali olan ilk 5 teki takimlardan en az gol atan takimin taraftarisin.

aglayip butcesi 10 da biri olan anadolu takimlarina 60 larin futbolunu oynuyorsun diyen teknik direktorunuz kendi futboluna bir bakmista en azindan 2. yari oyun duzenini degistirmis. Ben de bunun uzerine dahada cok gol yiyeceksiniz diyorum.

Hele bir de Ernst'i kenarda oturtup butun ofansif ozellikli yabancilari sahaya surme kumari oynatabilecek kadar vizyon noksani bir teknik direktorunuz varken bana gelecegin takimindan bahsetme.

Almeida'yi istemeyecegimi soylemedim, ancak takimi basamak olarak goren ve surekli sakatlanma potansiyeli olan (doverbicer turk futbolcularindan dolayi) bir quaresma ve cok kisa bir sure yuksek performans saglayabilecek olan guti'ye yatirim yapmiyor olmam mantik disi degil. sana mantikli gelmesini anlayabiliyorum besiktas taraftari.

bu arada CM oynamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

BulletRide said:

applev0dka said:

ya abi bana 5 tane romen takımı sayin google da aramadan.. yapmayin etmeyin ya... adamlarda bi steau cikti gaz gitti onlar topladi tum puanlari o kdar

Steau-Dinamo-Rapid-Cluj-Timisiora HAYDİ BAKALIM

ok en büyük romanya..
romanya liginden alinan tum futbolcular 1 numara all romanya>guti
iyi forumlar

Cluj avrupali futbolseverler tarafindan ufak butcesiyle buyuklere kafa tutan, surpriz , sevimli bir takim olarak akillarda iken Besiktas malum Sampiyonlar ligi rekoru ile taniniyor.

Napcas sincik?
Sosyal ağlarda paylaş

İngiltere başka, adamların direkt aklına 8-0 gelir tabii. Mesela Galatasaray'lıya kupa diyince direkt UEFA kupasını aldık biz demesi gibi, bir İngiliz'e Türkiye veya Beşiktaş dersen 8 hareketi yapar. Almanya'ya gidersen, 3 yapar. Bölgesel farklılıklar olabilir geçmiş yaşanmışlıklardan ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

quaresma, 7-8 yıldan beri çok sevdiğim bir oyuncu.fb de oynamasını çok isterdim.guti de, gerçekten harika biri.bjk maçlarını izliyorum ve mükemmel paslarına ağzım açık kalıyor.quaresma ve guti ye laf söylemek çok büyük günahtır.

Ama sonuç olarak bjk bu sene ilk 2 ye giremez, seneye de şampiyonluk kovalayamaz.Uefa'da da m.city, liverpool tarifesi uygular.geçen sene gs de yapıyordu mükemmel kadro muhabbetini, sonuç olarak kimse kalmadı takımda.beşiktaş ta seneye aynı duruma gelir.

Beşiktaş ın durumu belli 10 yılda 1 şampiyonluk anca alırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ayar üstüne ayar yiyip hala burda kalmışsınız. Dua edin kadıköyde internet iyileştirme çalışması yüzünden patlatamadım arada bombaları Masq yerime yapmış neyse ki.

Yahu bu ülke alışık büyük transferlere artık,sizin alışamama sebebiniz daha önce fazla görmemiş olmanız basit yani. Roberto Carlos geldi buraya. Anelka geçti Ribery geçti Quaresma kim ki gelmesin?
Sakin olun şampiyonlar. Dediğim gibi tokat yolda geliyor Trabzon hallaç pamuğu gibi attığında muhteşem takımınızı 100 çeşit ağlama rekoru bekliyorum Beşiktaş taraftarından.
Ne bileyim 12. dakkada tacımızı vermediler 48. dakkada o yüzden gol yedik vs gibi.

Bu arada tekrar söylüyorum takımın maddi durumunu önemsemiyorsunuz taraftar olarak ve 3 gün önce büyük küfürler ettiğiniz bir adamı destekliyorsunuz, Leeds United gibi olmasın sonunuz...

Yeni statla ilgili şöyle bişey denmiş Fanatikte.
"- Yaklaşık 120 milyon Euro’ya yapılacak. Bu bedel bir şirket tarafından karşılanacak; şirket belli bir süre stadı işletecek."

Galatasaray stadının maliyetiyle ilgili rakamlar ortadayken 120M euroya ne çapta bir stat çıkar bilemiyorum,ki inşaatı Seyrantepe'de yapmanın maliyetiyle,şuan inönü'nün olduğu yerde yapmanın maliyeti nasıl karşılaştırılır onu da düşünemiyorum.
Bakıyorum en az 12 ay statsızsınız bu en az 1 muhtemelen 2 sezon statsızsınız demektir ki maçlar RTE stadında oynanıcak büyük ihtimalle deniyor(ironik)
Kaybedilicek tribün gelirleri falan eklenirse bu kadar borçla beraber,elinde İnönü gibi hala fonksiyonel ve güzel bir stat varken azıcık mantıklı bir adam 2 kere düşünür stat yıkıp yenisini yapmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

bir diğer "aynı geçen sene ki g.saray" kullanıcısı daha geldi.

Abicim neden şunu anlayamıyorsunuz? İsterse 3. isterse 4. olsun en kötü uefa'ya gidelim de hani seneye de en azından avrupada izlicek bir takımımız olsun. Ama gelip de burada hala geçen seneki g.saray demeyin. Geçen sene ki g.sarayda liderin 14 puan gerisindeyken bile taraftarı bu kadar destekliyor muydu? o zamanlar bile stad hınca hınc dolu muydu?

Biz hala takımımızı destekliyoruz, hala da stadımızı dolduruyoruz. Demek ki memnunuz di mi? O yüzden artık "aynı geçen sene ki g.saray" demeyi bırakın yani hani artık komik bile değil o derece
Sosyal ağlarda paylaş

ya size ne bizim ekonomimizden, istersek klubün tapusunu veririz demirörene. Size ne ki cidden bundan?

transferler hakkında önemli olan isimleri değil sadece buraya top oynamaya gelmeleri. Hani bu da sadece beşiktaş değil türkiye için bile her zaman olan bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...