Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

barcelona cimrilik yapmasaydı yani. 1 milyon euro önerdiler. 2 yıl önce filan arsenaller manu lar kaç paralara o yaşta adam aldılar.

muhammedle konuşmuşlar bu kampta ailesinisi istememiş barca buda ailemsiz yapamam demiş gitmemiş.. para olayı değil. olay.
Mesaj tarihi:
moonfall said:

guti nerde o fotografta ben mı goremedim

Guti şuzsterin arkasında, mavi kramponları gözüküyor,

DarKRideR said:

fotoyu o çekmiş, bir foto daha varmış o fotoda da ibrahim üzülmez yok guti var mesela, değişmişler sende çık diye

ibo istanbulda sakat diye sanırım istanbulda antırenman yapıyor :)
Mesaj tarihi:
Llama said:

BiTcH_oFBaT said:

barcelona cimrilik yapmasaydı yani. 1 milyon euro önerdiler. 2 yıl önce filan arsenaller manu lar kaç paralara o yaşta adam aldılar.

muhammedle konuşmuşlar bu kampta ailesinisi istememiş barca buda ailemsiz yapamam demiş gitmemiş.. para olayı değil. olay.

Daha farklı bir hikayesi vardı o olayın. Altyapıya alınan küçük çocukların kendi başlarına kalmaması için, ailelerin yanına yerleştiriliyormuş. Çocuk yaşta Muhammed'in hristiyan bir ailenin yanında kalmasını ailesi ve bjk istememiş, aile'sinin gelmesinide barca istememiş. Böyle birşeydi.
Mesaj tarihi:
Almeida harbi büyükmüş be :)

Muhammed olayındada gitse çok muhteşem bir futbolcu olurdu heralde dedikleri kadar yetenekliyse..

Ama şuanda beşiktaştaki yabancıların hepsi mevkisinde çok yararlı adamlar yararlı olmalarından öte çok zeki futbolcular.. Guti Q7 yi saymıyorum ama mesela bir ernst çok şey öğretebilir bu çocuğa.. Zaten okudum yakından ilgileniyorlarmış.. Belki bir messi çıkartamayız ama bir Arda bir emre daha neden olmasın..
Mesaj tarihi:
yekta eder ama o kadar ya,

yani daha önce dediğim gibi bonservisin zaten 1.5-2M euro kadarı sadece Türk statüsünde olduğu için adam,

bunları çıkardık mı adamın 3.5milyon euro civarında olduğunu görüyoruz ki fazlasıyla değer bence Yekta gibi bir adama,

Sezer'de olursa çok iyi olur, ama para kalmadı lan asdf
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

Almeida bana kızmasın ama adam öküz gibi Carew bile daha insalcıl dı ama zenciydi tam beşiktaş taraftarının hastası olduğu şey ;)
seni de tatmin edemiyoruz haa
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

yekta eder ama o kadar ya,

yani daha önce dediğim gibi bonservisin zaten 1.5-2M euro kadarı sadece Türk statüsünde olduğu için adam,

bunları çıkardık mı adamın 3.5milyon euro civarında olduğunu görüyoruz ki fazlasıyla değer bence Yekta gibi bir adama,

Sezer'de olursa çok iyi olur, ama para kalmadı lan asdf

Sezer'i Beşiktaş alıyor muhtemelen Eskişehir'den kuşlar söyledi. Yekta iyi güzel adam da sezon sonunda küme düşecek takımdan o kadar paraya adam alınmaz, muhtemelen Galatasaray ile söz kesildi onun için de
Mesaj tarihi:
maelstrom said:

LucifeL said:

Almeida bana kızmasın ama adam öküz gibi Carew bile daha insalcıl dı ama zenciydi tam beşiktaş taraftarının hastası olduğu şey ;)
seni de tatmin edemiyoruz haa
yok abi almeida formda olursa herkesi tatmin edicek zaten :)
Mesaj tarihi:
artik futbolcu da salak degil ki yaninda oynayacagi adamlara bakip da secmeye cali$iyor takimini. para 2. plana du$tu gibi zaten 3 a$agi 5 yukari ayni paralari veriyor 3 buyukler. besiktas istese yekta da gelir sezer de.
Mesaj tarihi:
şimdi beşiktaş elindeki diğer yabancıları elinden çıkaramaz ise ne olucak? yanılmıyorsam 13 yabancı var şuan o 3 yabancı ne olcak?

gerçi saydımda 10 çıktı lan o 11 dekiler hariç tabata,ferrari,sivok,bobo dışında varmı?
Mesaj tarihi:
doğru fink ile holosko vardı daha :P bide nobreyide yabancı sayıyordum o türk statüsünde galiba.zapoda gitti galiba bu fazlalık oyuncular ne yapılcak peki? sonra 6+2+2+2 çıkmasın
  • Yeni Oluştur...