Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://www.deplasmankartallari.com/soldiersofbjk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Llama said: burdan batuhanbjk yok mu balonun arkadaşı hatta hee tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yeni transferler uefa da oynayabilecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bi tanesi oynıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 O da Fernandez di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Burax said: Holy said: Llama said: valla bencede fenere gelir adam fenerli sanırsam öyle biliyorum ama şimdi fenerde bi kadroya bak bi bjk ye hangi adamlarla oynamak siter ?Fenerde oynamak ister? Alex, Emre, GG, Niang, Yobo? Bu adamların hepsi BJK'nin ilk 11'inde aynı mevkideki adamlardan kat kat iyi. doğru uefa'da ön elemede elenmiş, türkiye kupası zaten 29 yıllık :) bari türkiyede şampiyonluk göreyim diye fenere gelebilir. Bir tek Gökhan Gönül'ü kabul edebilirim şu listeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 O listede bulunan bütü topçular,Beşiktaş'ta olsalar her zaman ilk 11 oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 oynayamaz diyen oldu mu :) gg ve emre oynarsa zaten rakipsiz kalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 emre adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 tamamen beyler sakin. bi durun bakalım bi nefes alın. o da gelsin bu da gelsin hatta messide gelsin. bi bakalım bi gorelim bjk ne yapıcak kim nerde oynicak ona gore yorum yapalım. yoksa herkesin kadrosu yazıyla yazdığında gayet iyi. bizde mesela stoch geleceğin yıldızı, dia muhteşem açık(her ortası kafaya ve çok hızlı), niang gol kaçırmıyo, alex maestro, emre yop dağıtıcı ve baskıcı, yobo lugano gol yemez, volkan her topu tutar. ama o işler oyle olmuyo işte. ileri 5liniz(6lımı 8limi neyse ne işte) isim olarak gayet iyi gozukuyo ama hep atladığınız şey her maç 3 gol yiyerek maç kazanılmıyo. hani atarım diosun ama atamıyosun işte ole surekli. geride sağ sol bek olmadan, stoperlerin bu kadar leş olursa ben sanmıyorum bişi olcağını. ama bunlar hep yazıda. bi bekleyin bakalım bi gorelim bjk ne oynicak. bu kadar uyumlu uyumlu dedikleriniz napıcak? sırf adamlar portekizli olunca muhteşem anlaşıcaklar diye bişi yok. bunu fbnin butun yabancılarının brezilyalı olduğu gunleri bilen bi fbli olarak soyluyorum. o yuzden herşeye çok tozpembe bakmayın. birazcık temkinli olun sora olurda işler kotu giderse bi anda yerde bulmayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 karamürselidelihamdi said: emre adam değilAdam değil diyorsun da,adam Türkiye'de tek nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 avrupa liginde Fernandez ve Almedia oynayabiliyor ama ikisinden birini seçmemiz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Emre Fabregas ayarında oyuncu olsa o karakterde futbolcuyu yine istemem takımımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Karakter? Emre? haa 4 karakter anladım. Az tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 benjani said: ekşi de geyiklerde gördüm said: -hugo almeida'yı almayarak galatasaray'a tam 12 milyon euro kazandırdık. adnan polat Şu arkada kalmış ya, çok iiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben emrenin adamlığından bahsediyorum. futbolculugundan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Wispy said: Emre Fabregas ayarında oyuncu olsa o karakterde futbolcuyu yine istemem takımımda.Gelsin omuzlarda karşılanır o adam yapmayın abi :) @El-Barto hakikaten çok iyiymiş ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 emre gelsin vansporu desteklemeye başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bırakın bu işleri yahu hep aynı martavallar,madem öyle toplama takım kurduğunuz da senelerce küfür ettiğiniz,Okan Buruk için neden 25 kişi hep bir ağızdan tezahürat yaptınız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Okan diyo şimdi de. Beyler sessiz olun belki gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 okan demiyorum,örnek veriyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bizim defans bölgemiz gayet kaliteli.. Hatta ferrari bence arada kaynıyor ben ona üzülüyorum. Zapo bile gayet yeterli bir oyuncu.. Ama sistem olarak problem yaşıyoruz. Ön taraftaki oyuncuların kaptırdığı toplarda hızlı dönüşler ve çabuk müdahelelerde problem oluyor.. Buna rağmen 18 takımlı ligte en az gol yiyen 6. takımız (7. de olabilir oda aynı sayıda gol yemiş) yani bok atıyorsunuzda biraz düzgün atın.. Bir cümledir gidiyor yok BJK savunması alarm veriyor. 2 senedir birlikte oynayan GS FB savunmasından daha az gol yiyoruz ama bizim savunmamız alarm veriyor. Yeni transferler ile birlikte.. Kapalı savunmaları açacak bir sürü adamımız oldu. Ayrıca fernandes vs gibi hızlı oyuncularda defansta işleri sıkı tutacak.. Daha öncede dediğimiz gibi.. Beşiktaş taraftarı ilk yarı oynanan futboldan memnundu.. 5. olmamız 14 puan fark diğer takım taraftarlarını gerdi ama bizde öyle bir gerginlik yok malesef.. Tek korkum takımda gruplaşma başlaması olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 18 takımlı ligde en büyük 3 kulüpten biri olarak en az gol yiyen 6. ya da 7. takım olmak iyi bir istatistik diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Umarım bu soruya evet diye cevap vermez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar