Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Llama said:

valla bencede fenere gelir adam fenerli sanırsam öyle biliyorum
ama şimdi fenerde bi kadroya bak bi bjk ye hangi adamlarla oynamak siter ?
Fenerde oynamak ister?

Alex, Emre, GG, Niang, Yobo?

Bu adamların hepsi BJK'nin ilk 11'inde aynı mevkideki adamlardan kat kat iyi.

doğru uefa'da ön elemede elenmiş, türkiye kupası zaten 29 yıllık :)
bari türkiyede şampiyonluk göreyim diye fenere gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

Holy said:

Llama said:

valla bencede fenere gelir adam fenerli sanırsam öyle biliyorum
ama şimdi fenerde bi kadroya bak bi bjk ye hangi adamlarla oynamak siter ?
Fenerde oynamak ister?

Alex, Emre, GG, Niang, Yobo?

Bu adamların hepsi BJK'nin ilk 11'inde aynı mevkideki adamlardan kat kat iyi.

doğru uefa'da ön elemede elenmiş, türkiye kupası zaten 29 yıllık :)
bari türkiyede şampiyonluk göreyim diye fenere gelebilir.

Ya parayı göster Bursa'ya da gelir amma sidik yarıştırdınız, homojen bakın kadrolara geçen sene Galatasaray da ne kadro kurdu defoları yüzünden yalan oldu. Beşiktaş bu kadroyu devre arasında niye kurdu anlamadım, ligde max 3. UEFA'da da çeyrek görecek zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene 26-27'e kadar çıksaydı Krasic'i de Hazard'ı da alıyordu Fenerbahçe, planlama diye birşey var.

Ekonomisine değinmeyeceğim olayın Simao ve Almedia muhtemelen Volkan Şen+Sercan'ın yarısından bile azına maledildi, fakat bunlar yanlış geliyor bana. Simao'ya lafım yok ama Beşiktaş'ın stoperleri rezalet, sağ beki yok, sol bek de Üzülmez gaza getirsede eşeğin bağlanacağı kazık değil.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte yine beşiktaş forumundaki rakip takım taraftarların oyunculara attığı çamur at izi kalsın şeklindeki lafları..

Defanslarımız ön tarafın biraz gölgesinde kalmış olabilir ama ne yapalım puyol pique ikilisinimi getirelim uyum sağlasın diye?

o bundan iyidir şu sundan kötüdür muhabbetine hiç girmeyeceğim.. zaten ön tarafı konuşmak biraz saçma olur..

Ama bana göre ersan, I.Toraman, Köybaşı fln gayet yeterli adamlar.. Defansı bir işe yaramaz dediğiniz takımlar (FB yada GS taraftarı olduğunu düşünerek söylüyorum) sizin takımınızdan daha az gol yemiş.. Bizim asıl problemimiz iyi forvet oyuncularına sahip olmamıza rağmen istediğimiz anlarda skor üretemiyorduk. Simao ve Almeida ile bu problemi çözmeye çalışacağız. İkinci yarının en çok gol atan takımı oluruz diye düşünüyorum.

Fernandes bana göre herkesin düşündüğü gibi Ernst in yanında göbekte oynamak yerine defansın ortasına koyacak gibi geliyor. Öyle meziyetleri var ayrıca çabukluğu ile defansın arkasına atılan toplarıda toplayacak gibi duruyor(Bunu biryerden duymuşum ama nerden duydum hatırlamıyorum çok komplike bir cümle oldu bana ait değil gibi :) )

Kalecimiz çok sağlam.. Bu seneki hedefimiz bir şekilde Avrupa kupalarına katılmak.. Kupa olur ilk 2 ye girip ŞL olur ama bir şekilde kendimizi oraya atmamız lazım..

2. ile aramızda 9 puan fark var.. Kapanmayacak bir puan hiç değil. Trabzonun bütün büyük maçlarını (bursa hariç) deplasmanda oynayacağını düşünürsek 14 puanda çok büyük bir puan değil.

Göreceğiz.

Rakip takım taraftarlarıda kıskançlıklarını daha uygun bir dille dile getirirlerse keyifli olur. Yoksa almeida boktan simao kötü fernandes rezalet fln demekle olmuyor o işler.. Ne bileyim bunlar birlikte oynamaz, hepsi portekizli takımda bölünme olur.. Takımın ön tarafı portekizce arka tarafı türkçe konuşacak iki dil olacak fln gibi şeyler hem güncel konularada vurgu yaparsınız..
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Benim postumun aksini mi iddia ediyorsunuz?

Hangi oyuncunuz saydığım 5'liden mevki olarak iyi?

Kaleciyi saymadım bile.

olm gerisi boş ama işte sorun orda ahaha

bu arada olmayan sağ bekimizle gg'yi karşılaştırman biraz ağır olmuş.

--

O fiyata alınabilecek en iyi alternatiflerden birini aldık aslında. Hugo Almeida için konuşuyorum. Sonuçta hızlı, holosko gibi adam almanın bir manası yok. Kapalı defanslara karşı oynuyoruz hep. Orada dönen topları, karambol toplarını filan gole çevirecek biri lazımdı ve 26 yaşında ileride para kazandırabilecek birini aldık. Bence iyi transfer ki bu sezon formda bir oyuncu. Werder'in küme düşüyor filan olması ırgalamaz kimseyi. Schalke'de kötü durumda, Raul filan da orda yani. Ya da Liverpool'dan Joe Cole gelse, eee lan Liverpool potada, iyi olsa orda olmaz mı diceksiniz yani?

Bazen bazı arkadaşlar nasıl laf atacağını şaşırıyor, kendini rezil ediyor.

simao ise neden geliyor anlamadım ben. Yani takımın 2. kaptanı, bu sene baya iyi, daha 31 yaşında ve fazla bir kazancı yok para manasında a.madrid'in verdiğinden. Oynar mı oynamaz mı bilmiyorum ama o taraftarın önünde oynamamak yürek ister. oyniyacağın yoksa bile oynarsın yani gaza gelip.

Neyse.. ama stoper şart. Evet ersan iyi ama toraman saatli bomba. Yedekleride yok şu an. En önemli şey bu konuya çözüm getirmek. Sağ beke devamlı rıdvanı yazıyorsunuz da bu adam bu kadar süper biri mi? Sanmıyorum ki Hilberti kessin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...