LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Gayet izliyorum abi,diyorum ki deplasman maçlarında orta çizgiyi geçmiyor Beşiktaş. En güçlü oynadığınız takım Porto o maçta 2 kere orta çizgiyi geçtin 1 gol oldu zaten daha ne diyorsun ki?Ne top oynuyorsunuz yahu,2 pası bir araya getiremediğiniz oluyor çoğu maçta. Holosko,Tabata ile mi oynayacaksınız total futbol salak salak konuşmayın yahu. Bir tutturmuşsunuz total futbol bilmem ne,total futbol ne bana anlatsana kendin olarak google amcaya sormadan ya da Rıdvan dinlemeden.Sanki Barcelona'sınız yahu total futbolmuş. Türkiye'de en iyi oynayan takım Trabzon ve Bursa.Ne oldu? Avrupada hüsran Bursa averaj takımı.Siz eğer Türkiye'de futbol oynandığını hele ki Beşiktaş'ın total futbolu oynamaya başladı falan diyorsanız futbol cahilisiniz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sonuç olarak gsnin geçen seneki halinden daha iyiyiz diyebilmen için önce bi uefa çeyrek finali görebilmen, veya puan durumunda üst sıralara tırmanman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 He avrupa konusunda unutmadan burada Fener ve Galatasaray'a bok atanlar gruptan çıkamadılar şl'de daha o yüzden yapın sonra konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Lucifel, total futbolu kim demiş bilmiyorum, ben demedim. Ayrıca konuşurkende ağzını topla, düzgün konuş. Gelip buraya cahilce sallayan sensin. Hem uefa puanları hakkında sallıyosun, hem taktikler hakkında sallıyosun. Üstüne gelip maçları çok alakasız şekilde anlatıyosun. Porto maçını izledin mi bilmiyorum ama 2. maçta gayet iyi oynadık. Doruk puan ve ilerleme açısından haklısın ama BJK örneğini de verdim orda. Gidişat açısından daha iyi demek istiyorum. Mesela fenerin 2-2 olayı olmasa belki bu kadar isyan dolu bitmiycekti sezon ama tek bi anons yüzünden taraftar isyan etti, stadı yaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 El-Barto said: Lucifel, total futbolu kim demiş bilmiyorum, ben demedim. Ayrıca konuşurkende ağzını topla, düzgün konuş. Gelip buraya cahilce sallayan sensin. Hem uefa puanları hakkında sallıyosun, hem taktikler hakkında sallıyosun. Üstüne gelip maçları çok alakasız şekilde anlatıyosun. Porto maçını izledin mi bilmiyorum ama 2. maçta gayet iyi oynadık. 1.olarak Uefa puanları hakkında sallamadım sadece yanıldım bunu herkes yaşayabilir. 2.olarak taktiğe gelecek olursak,aklıma hemen 2-0'lık kazandığınız Galatasaray maçı geliyor.%55'e %45 gibi bir topla oynama oranı,Beşiktaş kapanmış kendi sahasına eğer buysa önde oynamak eyvallah haklısın. Gene taktik ile devam edelim.Şimdi önde Nobre veya Holosko hatta Bobo varken bir kere,önde oynayamassın çünkü baskı yapamazlar belki Nobre biraz.Bunların arkasında Guti,Quaresma,Aurellio ve Ersnt var.Aurellio daha çok defansın arasına giriyor ve Ernst ortada tek kalıyor Guti ve Quaresma sadece hücumda var defansta yok. Demek ki ön tarafta press denilen olayı,yani önde oynamak için en gerekli temel ögeyi Beşiktaş yapamıyor. Savunmaya bakalım.Sağ bekiniz zaten yok.Solda da İbrahim elinden gelen herşeyi,sahaya veriyor ama kapasite bir yere kadar.Sivok sakat lafım yok.İbrahim Toroman zaman zaman takımını yakıyor zaten,ama genel olarak bence ne iyi ne kötü,vasat.Zapo Bursa'da oynar anca Beşiktaş'ın topçusu değil. Kalede Cenk varsa süper,çünkü Cenk gelecek 12-13 senenin kalecisi olur Onur ile birlikte. Şimdi toplam olarak bakacak olursak,Beşiktaş önde oynuyor ve bende taktik açıdan sallıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 El-Barto said: Ya niye herkes beşiktaş taraftarı isyan etsin istiyo, ben onu anlamıyorum? Etmiyo işte, umutlu bişeylerden. GS'nin geçen seneki kaosundan da çok daha iyi durumda şu anda. Aldığımız 2 yıldız da çok güzel tuttu, onların dışında kaliteli gençlerimiz de var. Şu kısım tam bir aldatmaca, ligde geçen seneki gs'nin hem puan hem yer olarak bayağı gerisindesiniz, gruplarda aşağı yukarı aynı performansı gösterdiniz, ki GS'nin Benfica maçlarını hesaba katarsak yine geridesiniz. Nerede geçtiniz geçen seneki GS'yi? Her konuda geridesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Rewendor said: El-Barto said: Ya niye herkes beşiktaş taraftarı isyan etsin istiyo, ben onu anlamıyorum? Etmiyo işte, umutlu bişeylerden. GS'nin geçen seneki kaosundan da çok daha iyi durumda şu anda. Aldığımız 2 yıldız da çok güzel tuttu, onların dışında kaliteli gençlerimiz de var. Şu kısım tam bir aldatmaca, ligde geçen seneki gs'nin hem puan hem yer olarak bayağı gerisindesiniz, gruplarda aşağı yukarı aynı performansı gösterdiniz, ki GS'nin Benfica maçlarını hesaba katarsak yine geridesiniz. Nerede geçtiniz geçen seneki GS'yi? Her konuda geridesiniz.ayriyetten gs geçen yıl hiç bir zaman reykarda isyan etmedi.isyanımız devre arasında saçma sapan transferler yapan yönetimeydi.hatta reykardın gönderildiği haftaya kadar taraftar hiç bir zaman reykard istifa diye bağırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ya ben derdimi anlatamıyorum heralde size :) Sezon başında fenerle birlikte çok iyi başladı gs, ondan sonra 4-5lere düşüş yavaş yavaş başladı işte. Bizde tam tersi lige kötü başlayıp şimdi bursa, gs galibiyetiyle iyiye gidiş başladı. Ben puan durumumuz daha iyi demiyorum zaten açıkladım bunu 2 örnekle. Yani dediğin gibi aldatmaca da olabilir ama öyle ya da böyle isyan edilmiyo ve umut var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Zaten neden isyan edilsin ki?Sadece şu sabır gerekiyor ve Beşiktaş taraftarı sabırdan yana güzel de bir olay ama ortada birşey yokken abartmak saçma. Şu ligde eğer en iyi topu oynayan Trabzon diyorsak Fenerbahçe,Beşiktaş ve Galatasaray oturup düşünmeli biz nerde hata yaptık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 LucifeL said: Gayet izliyorum abi,diyorum ki deplasman maçlarında orta çizgiyi geçmiyor Beşiktaş. En güçlü oynadığınız takım Porto o maçta 2 kere orta çizgiyi geçtin 1 gol oldu zaten daha ne diyorsun ki?Ne top oynuyorsunuz yahu,2 pası bir araya getiremediğiniz oluyor çoğu maçta. Holosko,Tabata ile mi oynayacaksınız total futbol salak salak konuşmayın yahu. Bir tutturmuşsunuz total futbol bilmem ne,total futbol ne bana anlatsana kendin olarak google amcaya sormadan ya da Rıdvan dinlemeden.Sanki Barcelona'sınız yahu total futbolmuş. Türkiye'de en iyi oynayan takım Trabzon ve Bursa.Ne oldu? Avrupada hüsran Bursa averaj takımı.Siz eğer Türkiye'de futbol oynandığını hele ki Beşiktaş'ın total futbolu oynamaya başladı falan diyorsanız futbol cahilisiniz arkadaş. sen beşiktaşın oynadığı futboldan bi habersin de bu kadarda olmaz, lig başladığından beri beşiktaşın yaptığı başarılı pas sayısını al sonra forumda atıp tutmaya devam et.Aklımda kalan fb bjk maçı var 360küsürdü yaptığımız başarılı pas, fenerin 199muydu neydi, beşiktaş son derece 2-3-4-5-6-7 pası iyi yapan bi takım.Ayrıca örneğinde verdiğin bir tek gs maçında biraz daha sahamıza yaslandık üstelik maç dönem dönem değişti onlar geldi biz gittik.Geri kalan hangi deplasman maçıymış bu beşiktaşın sahasından çıkamadığı? kadıköyde feneri kendi yarı sahasına kapattık, son eskişehrspor maçının gutiye çıkan bölümünde adamların sahasındaydık, eskişehir ise genel olarak kaleciyle birlikte 10 futbolcusuda kendi yarı alanındaydı? guti çıkana kadar ki geçen süreden bahsediyorum.Etkilimiydik diildik top dolaştırdık sadece.Yani ben gs fb nin 1 tane maçını kaçırmam 90dk izlerim ki burdakiler gibi atıp tutmuyim, özeti izleyipte şöyle futbol oynuyolar böyle futbol oynuyolar demek basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 tabi tabi öyle,barcelona'sınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 UEFA Avrupa Ligi 2. turunda ilk maç 17 Şubat'ta İstanbul'da, rövanş ise 24 Şubat 2011’de Kiev'de yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 LucifeL said: tabi tabi öyle,barcelona'sınız zaten. Ya sallama istatistikleri bırak ya da şu çocukca cevapları. Adam doğru düzgün cevap veriyo sana, cevap kalmayınca ilkokul çocukları gibi cevap veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 1.olarak avukatı mısın? 2.olarak hala aynı şeyi söylüyorum Beşiktaş'ın birşey oynadığı yok,sadece kendinizi kandırıyorsunuz. 3.olarak madem bu kadar iyi takımsınız neden halen altımızdasınız? 4.olarak Kiev eşleşmesinden sonra 25 şubatta ligimize geri geliceksiniz. 5.olarak Guti ve Quaresma'sız oyanıdığınız 4 maçın hiçbirinde galibiyet alamayan bir takım ne kadar iyi olabilir? 6.olarak da gerçekten Beşiktaş taraftarı çirkef şuraya post atarken bile klavyeyi kıracak gibi yazıyorsunuz. Son olarak El-Barto eğer konuşacaksan içinde sinir kipi bulunan cümleler yazma uyarıyım baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bir beşiktaşlı olarak yazıyorum kimseyi trolleme amacım yok. Beşiktaşta q7 ve guiti çıktımı geriye kalanlar mahalle takımı bile etmeyecek derecede kalitesiz ve kapasitesiz adamlar.zaten bütün sorunların başında da bu geliyor bu ikisi bir sakatlandılar arada 12 puan fark oldu. öte yandan beşiktaş öyle beşiktaş böyle derken de şunu unutmamak lazım sene ligde, olmayacak derecede feci kaleci hatalarından kaybedilen puanlar üst üste konulsa lider değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Daha geçen sayfada bütün taraftarlara salak diyen adam gelip burada sinir kipi kullanma diyor. Ayrıca avukatı olmama gerek yok bjk konuşuluyo burda bende konuya gayet dahilim. BJK yorumlarınıda lütfen maçları izledikten sonra yap, özet görüntülerle, bir iki istatistik bakmakla olmuyo bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Yani yazdıklarımdan sonra bana cevap olarak şu sıralama tablosu cevaplarını nasıl sıraladın bilmiyorum, bağlantı kuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mighty_THoR said: bir beşiktaşlı olarak yazıyorum kimseyi trolleme amacım yok. Beşiktaşta q7 ve guiti çıktımı geriye kalanlar mahalle takımı bile etmeyecek derecede kalitesiz ve kapasitesiz adamlar.zaten bütün sorunların başında da bu geliyor bu ikisi bir sakatlandılar arada 12 puan fark oldu. abi boldla çizdiğim bölüm işte objektif taraftar bu dedirtiyor.helal olsun ama dikkat et birazdan saldırırlar biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Sakin beyler ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 DoubleW said: Yani yazdıklarımdan sonra bana cevap olarak şu sıralama tablosu cevaplarını nasıl sıraladın bilmiyorum, bağlantı kuramadım.Sana ceavp vermedim ki :) okudum ve saygı duydum uzamasın istiyorum. El-Barto nerenle okuyorsun abi taraftara salak demedim,sadece salak salak konuşmayın dedim zaten onu da sana dedim.He eğer o lafa alınıyorsan birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Tüm beşiktaşlılar beşiktaşın yıldızlar topluluğu olduğunda hem fikirdik halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 LucifeL said: abi boldla çizdiğim bölüm işte objektif taraftar bu dedirtiyor.helal olsun ama dikkat et birazdan saldırırlar biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz diye. Adam ernst'i bile söylememiş maçları izliyomu izlemiyomu belli değil. Milliyet'ten fanatik'ten falan okuyodur belki. LucifeL said: Sana ceavp vermedim ki okudum ve saygı duydum uzamasın istiyorum. LucifeL said: tabi tabi öyle,barcelona'sınız zaten. Saygı duymak buysa saygıyla önünde eğiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Performans olarak Ernst bir tane keşke Fener'de olsa çok isterim ama yetenek,kalibre,kariyer diyorsak eğer Guti ve Quaresma harici gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bi fenerli fenere ana avrat küfretse, gs li veya bjk lı çıakr der zaten "işte objektif yorumculuk" bu diye :))) Hadi futboldan anlamıyosunuz gidin bari fenerli rıdvan dilmen in bjk yorumlarını okuyun bu adam da anlamıyomuş diyin sonra diyebiliyosanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar